Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To κορυφαίο τοπικό συμβούλιο Λουτρακίου είναι με διαφορά του…

- Advertisement -

Παύλος Παύλου

Παύλου Παύλου. Γεμάτο νιάτα,γεμάτο ζωντάνια και στελεχωμένο από παιδιά ‘έκπληξη’ που θα αναστατώσουν όλην την πόλη!Δεν ψήφιζα Παύλο για πολλά χρόνια καθώς προέρχομαι από την Παρέμβαση αλλά όταν σε ένα μαγαζί του Λουτρακίου είδα και έμαθα ότι κατεβαίνουν τα συγκεκριμμένα άτομα ‘θα βάλω πλάτη που λέμε’ να στηρίξω τα νέα αυτά παιδιά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παύλο για την επιλογή των ατόμων αυτών στο Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου. Σε λίγες μέρες θα σας στείλω και άλλο άρθρο και θέλω να ευχαριστήσω το loutrakiblog για την πολύ καλή δουλειά που κάνει και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.
Λουτρακιώτης 7

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για δείτε του Κ. Λογοθέτη ρε παιδιά. Τεχνοκράτες, έμπειρα στελέχη και ορεξάτη νεολαία είναι ένα μείγμα που δεν παίζεται. Μπράβο στο Κώστα, θα κανει την διαφορά. Αν αληθεύει ειδικά και η προσθήκη του Γιώργου Μπάκου, τότε είναι αχτύπητο.

  2. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΙΑΤΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΛΑΣΠΗ, ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!

  3. Αφήστε τις κακίες θα διαψευστήτε και μάλιστα πολύ σύντομα. Αυτά τα παιδιά των τοπικών συμβουλίων είναι το μέλλον του δήμου,ας μη τα δηλητηριάζουμε και αυτό αφορά όλους μας.

    Ανώνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog