Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Παπαγεωργίου: Τέτοιους θα ψηφίσουμε;

- Advertisement -

Ρωτούν πολλοί φίλοι ποιόν υποψήφιο να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.Φυσικά όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να υποδείξω πρόσωπα….
Ένα ξέρω όμως που πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας.
Πολιτική δεν είναι πλατειά χαμόγελα υποκρισίας και καιροσκοπισμού….

Ούτε είναι καιροσκοπικές στρατηγικές και ψεύτικες πατριδολατρίες από ανθρώπους που ‘δήθεν’ αγαπούν το τόπο, γιατί άμα ήταν έτσι δεν θα ‘ξεχνούσαν’ να υποβάλλουν τον απαιτούμενο φάκελο για  να πάρει την ‘Γαλάζια σημαία’ η παραλία στα Πευκάκια και να επιβραβευθεί έτσι ως οργανωμένη και καθαρή ακτή.

Πολιτική  σημαίνει να βλέπεις με έμπειρο μάτι το αύριο, με ευθύνη, οργανωμένα, προγραμματισμένα, και νηφάλια, και να αποφασίζεις σεβόμενος απόλυτα το δημόσιο χρήμα και όχι όντας Αντιδήμαρχος και κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας που σου έδωσε ο Λαός, να ‘σβήνεις’ για ‘πάρτι’ σου χιλιάδες Ευρώ που χρωστάς στο Δήμο από κατανάλωση νερού….και μετά σαν να μην τρέχει τίποτα να ζητάς την ψήφο του Λαού…

Πολιτική  σημαίνει ότι συμπεριφέρεσαι στη κοινωνία που σε ανέδειξε όπως πρέπει και αρμόζει στο αξίωμα σου,

χωρίς να προκαλείς την ίδια την κοινωνία με το προσωπικό παράδειγμα που δίνεις …,

χωρίς να χειροδικείς σε υπαλλήλους του Δήμου και μετά να κρύβεσαι για να αποφύγεις το αυτόφωρο….,

χωρίς να καθιστάς υπεύθυνους Δημοσίους υπαλλήλους που έχουν ταχθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών για να εξυπηρετούν το Δημότη, έρμαια των δικών σου προθέσεων και συμπεριφορών….και να παραβαίνουν συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση τις διατάξεις  για τις μεταδημοτεύσεις….,

χωρίς να εμπλέκεσαι σε σκάνδαλα τύπου ‘παράνομης χαβούζας’….

χωρίς να  κρύβεσαι από τη λογοδοσία που οφείλεις να κάνεις για να μην αποκαλυφθεί η αληθινή κατάσταση των οικονομικών που αφήνεις στον επόμενο Δήμαρχο,

χωρίς να ξεχνάς ποτέ ότι ο λαός σε έταξε να κυβερνάς το τόπο και όχι να γίνεις εσύ μέρος των προβλημάτων του τόπου…..,

Όμως πολιτική  ακόμα σημαίνει να παίρνεις πολιτικά ρίσκα, όταν χρειάζεται, για το καλό του τόπου και της κοινωνίας που θέλεις να υπηρετήσεις, και να μην κρύβεσαι πίσω από την ασφάλεια της ‘κομματικής σημαίας’  και καπηλευόμενος την ιστορία να το ‘παίζεις’ πότε ΚΚΕ πότε ΠΑΣΟΚ, πότε προοδευτικός….ίσα-ίσα για να σε ψηφίσει ο δημότης…..

Πολιτική  σημαίνει να λες αλήθειες υπεύθυνα, με συνέπεια  με σοβαρότητα  και  όχι να καταφεύγεις σε λαϊκισμούς του τύπου όλα τα αυθαίρετα θα νομιμοποιηθούν όπως τόσο πρόχειρα αλλά και άστοχα είπε ο σημερινός Δήμαρχος Λουτρακίου κ Γκιώνης. Γιατί δεν είναι σωστό ούτε είναι και τίμιο να παίζει κανείς με το βιός του άλλου και ούτε είναι ηθικό να δοκιμάζεις να υφαρπάξεις τη ψήφο του Έλληνα Οικιστή με ψέματα που μετά θα τα αποδώσεις στο ‘δυσκοίλιο κράτος’…..και ούτε είναι ηθικό δέκα μέρες πριν τις εκλογές να   ‘στρώνεις’ δρόμους εκβιάζοντας, απλά και μόνο για να μεγαλώσεις την εκλογική σου πελατεία και να προσποιηθείς ότι κάτι έκανες….

Πολιτική τελικά λίγες μέρες μόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι να μάχεσαι για μια Αυτοδιοίκηση της συνέπειας, της αλήθειας και του συγκεκριμένου και τελικά να πολεμάς για μια Δημοτική Αρχή που θα προτείνει λύσεις και δεν θα στηρίζεται στην  πρόσκαιρη εξαπάτηση του Δημότη και στις αερολογίες που εκτοξεύουν ακόμα και επίσημα χείλη για δικό τους προσωπικό όφελος. Γιατί είναι πολιτικά άθλιο να ψεύδεσαι ασύστολα και να μιλάς για ΓΠΣ του Δήμου που θα τελειώσει σε λίγους μήνες ενώ ξέρεις ότι τουλάχιστον στους Αγίους Θεοδώρους  το ΓΠΣ έχει ξεκινήσει εδώ και μια 10ετία και ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα, εκτός και αν  ο κ Σοφίας είναι ανίκανος ενώ ο κ Γκιώνης ικανός οπότε ας τα βρουν μεταξύ τους και ας μας πουν να ξέρουμε την αλήθεια…..

Πολιτική πάντως λίγες μέρες μόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές σημαίνει ότι μάχεσαι για μια Δημοτική Αρχή που δεν θα οδηγεί το τόπο σε πολιτικά αδιέξοδα του τύπου Μαρίνας Λουτρακίου και που δεν θα υποκύπτει στη μικροπολιτικά  συμφέροντα της μικρής κοινωνίας η στα μεγαλοσυμφέροντα που καιροφυλακτούν….,

Ότι αγωνίζεσαι για μια Δημοτική αρχή σύγχρονη με σύγχρονη αναπτυξιακή αντίληψη, που  δεν θα παραπλανά, αλλά θα   πείθει με τις απόψεις και τα έργα της, που θα παίρνει θέση χωρίς φόβο και υστεροβουλία και θα αναλαμβάνει ευθύνες αντί να σιωπά  δείχνοντας άλλους για φταίχτες για τις δικές τις παραλήψεις και αδυναμίες,

ότι αγωνίζεσαι για μια Δημοτική  αρχή που θα πει με απλά κατανοητά λόγια τι θα κάνει αύριο για μας, μαζί με εμάς….και όχι χωρίς εμάς όπως γίνεται σήμερα,

για μια Δημοτική  αρχή που δεν θα διστάσει να διορθώσει άμεσα λάθη, παραλήψεις και ολιγωρίες αντί να τις καλύψει,

για μια Δημοτική  αρχή που θα δημιουργεί εμπιστοσύνη και ασφάλεια στο Δημότη αλλά και τη βεβαιότητα ότι υπάρχει σχέδιο συγκεκριμένο που θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

Φυσικά τώρα που οι εκλογές πλησιάζουν, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στο δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων υπόσχονται την ίδια διαχειριστική ανεπάρκεια, την ίδια σπατάλη του Δημοσίου χρήματος με την ίδια ακριβώς αμετροέπεια.

Σκεφτείτε ότι στους Αγίους Θεοδώρους η σημερινή Δημοτική Αρχή και η ‘παρέα του καφενείου’ που μας κυβερνά, πιστεύει ότι μπορεί να ξεφύγει από διαχειριστικούς ελέγχους, τη λογοδοσία και τη διαφάνεια και ότι μπορεί να κρύψει τα αίσχη που έχει κάνει σε όλους τους τομείς της διοίκησης. Και κανένας στην πραγματικότητα των υποψηφίων Δημάρχων συμπεριλαμβανομένων  δεν ξέρει τι έχουν κάνει στα οικονομικά, στην διοίκηση, στα διάφορα έργα και στις συμβάσεις που εκτελούνται αυτή τη στιγμή από τον Δήμο των αγίων Θεοδώρων.

Και σκεφτείτε ότι ούτε Απολογισμό Πεπραγμένων έκανε (Κ.Δ.Κ. άρθρο 217)  ώστε να μάθουμε που είναι σήμερα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου, ούτε μπήκε στο κόπο να ενημερώσει κανέναν για την αληθινή οικονομική κατάσταση που θα αφήσει πίσω της η σημερινή Δημοτική Αρχή…

Οι άνθρωποι θεωρούν απλά το Δήμο δικό τους….κτήμα τους και τσιφλίκι τους…και ο λαός θεωρούν ότι υπάρχει για να καταθέσει την ψήφο του στην υποψηφιότητα Γκιώνη….και στους ανθρώπους της σημερινής Δημοτικής Αρχής και στη ‘παρέα του απέναντι καφενείου’….

Όμως ποιόν προσπαθούν να κοροϊδέψουν?

Μάλλον το εαυτό τους και με μαθηματική ακρίβεια αυτό θα σκιαγραφηθεί εύγλωττα στα αποτελέσματα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι κάποια στιγμή ο Λαός μαθαίνει και τιμωρεί…..

Αρκεί εμείς οι Δημότες αυτού του τόπου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, αρκεί να γίνουμε ένα γνήσιο πλειοψηφικό ρεύμα  αλλαγής,

αρκεί να συμπαραταχθούμε με  ενωμένοι με ένα κοινό στόχο: να πάμε μπροστά τον τόπο, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, χωρίς τις πράσινες μπλε ή κόκκινες ταμπέλες του χθες που μας χώριζαν και να πούμε αλήθειες.

Στις 7 Νοεμβρίου λοιπόν δεν ψηφίζουμε απλά μια νέα Δημοτική Αρχή,

Επιλέγουμε μια άλλη νοοτροπία,

Επιλέγουμε τίμιους, άξιους και μορφωμένους ανθρώπους που εκφράζουν αξίες και ιδανικά,

Επιλέγουμε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν όραμα, θέληση και την δυνατότητα να προσφέρουν στη κοινωνία και το κοινωνικό σύνολο,

Γιατί τελικά ήρθε η ώρα της δικιά μας ευθύνης, η ώρα που θα δώσουμε όλοι μαζί -με τον Παύλου Παύλου – τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο, τη μάχη της νέας εποχής.

                         Γιώργος Παπαγεωργίου
                     Υποψηφίος Δημοτικός Σύμβουλος
   Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορω να καταλαβω την εμπαθεια ορισμενων εδω μεσα
    Μπορει κανεις να διαφωνει μετα λεγομενα του κ Παπαγεωργιου αλλα ωριμο ειναι να κανεις διαλογο επι της ουσιας και οχι να πετας λασπη επι παντος επιστητου και οποιον παρει ο Χαρος
    τα μπλογκ ειν αι μια μορφη δημοκρατιας αλλα ορισμενοι αδυνατουν να το κατανοησουν

    Δεν ξερω και δεν εχω δει ποτε μου νομιζω τον κ Παπαγεωργιου αλλα με τον τροπο που καποιοι εδω μεσα αντιδρουν στα λεγομενα του και δεν μιλουν επι της ουσιας οσως λεει με κανει να τον συμπαθησω χωρις καν να τον γνωριζω εξ οψεος..

    Μιληστε ηρεμα και διαφωνηστε αλλα επιτελους τα ειρωνικα δηθεν μισολογα δεν βοηθησαν ποτε κανεναν να γινει καλλιτερος…εκτος αν θεωρειτε τους εαυτους σας απλα τελειους και δεν θελετε να μαθετε και να ακουσετε καμια αλλη πλευρα …οποτε καλη σας νυχτα κυριοι..

  2. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΤΙ Η ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 8/11 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑ ΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

  3. Έχει δίκιο ο φίλος 2:47. Όταν κανένας τολμήσει και γράψει γιατί Ο λογοθέτης έχει άποψη για το λύκειο αλλά τα παιδιά του τα στέλνει στο αριστοτέλιο άμέσως πετάγονται όλοι μη θίξουμε τα παιδιά. Κανένας δε θίγει τα παιδιά αυτό που θίγω είναι ότι δεν δικαιούσαι να κάνεις υποδείξεις εκεί που δε συμμετέχεις.
    Όταν φτάνει το θέμα στηο σπίτι του παύλου πρέπει να έχουμε άποψη. Αμα κανένας έχει πληροφορία ότι τα έχει "κονομήσει" παράνομα ας το γράψει ρε παιδιά για να μάθουμε και οι νεότεροι. Άμα δεν έχετε πληροφορίες τότε είναι αλητεία. Εγώ είχα για το αριστοτέλειο και τόγραψα και φυσικά δεν το διαψεύσανε γιατί είναι αλήθεια.

  4. κ. Παπαγεωργίου δεν σας ξέρω καθόλου, ούτε καν σας γνωρίζω δια ζώσης εξ όψεως, είμαι Λουτρακιώτης ΝΔτης και ψηφοφόρος του Παύλου, παρακολουθώ πολύ στενά τα αυτοδιοικητικά, όχι μόνο τώρα κατά την προεκλογική περίοδο.

    Σας έχω ακουστά το τελευταίο τρίμηνο, απο τότε που όντας πρόεδρος της τοπικής Αγ. Θεοδώρων της ΝΔ, συζητούσατε την κάθοδό σας στο ψηφοδέλτιο του Γέρου. Κατόπιν διάβασα την δήλωση υποστήριξής σας, μαζί με ένα νούμερο ατόμων και την συμπαράσταση ενός "Λουτρακιώτη" επιχειρηματία, προς τον συνδυασμό του Πετρίτση, με όλα τα συμπαραμαρτυρούντα ευχολόγια για τον δυναμισμό του και τα τοιαύτα.
    Στην συνέχεια προιόντος του χρόνου, μαθαίνω όπως και πολύ άλλοι, ότι δεν χωράγατε στο ψηφοδέλτιο Πετρίτση και εντέλει ξεμπαρκάρατε στον Παύλου.

    Αυτά για την περιγραφή, της εως σήμερα εξελιξής σας στον διαμορφούμενο χάρτη του νέου μας δήμου. Ερχόσαστε σήμερα και μας δίνετε να διαβάσουμε το παραπάνω κείμενο, τολμώντας να θίξετε, να παροτρύνετε και να νουθετήσετε, ανθρώπους που εμβρόντητοι στην κυριολεξία, γνωρίζοντας τις καιροσκοπικές σας κωλοτούμπες το τελευταίο τρίμηνο, παρακολουθούν με Ιώβεια υπομονή να δοκιμάζονται τα νεύρα τους .

    Επειδή δεν απευθύνεστε μόνο σε ανθρώπους, που ίσως σας γνωρίζουν και με ανθρώπινη συμπάθεια, δεν σας στενοχωρούν, θα ήταν φρονημότερο, τώρα που σταματήσατε να ασχολείστε πιά, με το προαναφερόμενο είδος αθλοπαιδιών, (το ελπίζω φυσικά, νυσάφι), να περισυλλεγείτε ίσως και να διαλογιστείτε, με την ελπίδα να χαράξετε μια πιο ασφαλή και συγκεκριμένη πολιτική διαδρομή στον αυτοδιοικητικό στίβο.

    Με περιορισμένη εκτίμηση (προς το παρόν)

    Νεοδημοκράτης απο το Λουτράκι, (ψηφοφόρος Παύλου)

  5. κυριε παπαγεωργιου καλα τα σοφα λογακια σου αλλα ανεβασε και το βιντεακι να δουμε τι ελεγες πριν λιγο καιρο!
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΔΗΛΩΣΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ???
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  6. ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ – ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

  7. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ!!! ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΑ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Πολιτική είναι να μην βάζεις το προσωπικό συμφέρον, πολιτική είναι να μην στρώνεις δρόμους λίγες μέρες προ των εκλογών. Επιλέγουμε τίμιους, άξιους και μορφωμένους ανθρώπους με όραμα που εκφράζουν αξίες και ιδανικά.
    Ωραία λόγια και μεγάλα!!! Αλλά μήπως αντιπροσωπεύουν άλλον υποψήφιο δήμαρχο και όχι τον Παύλου. Γιατί αν ο κ.Παύλου είχε όραμα, τι έκανε για το Λουτράκι τα 12 χρόνια δημαρχίας του? Είδατε ένα Λουτράκι με όραμα? Κύριε Παπαγεωργίου, έχετε μπερδέψει τις αναφορές σας. Μήπως νομίζετε ότι ο κ.Παύλου δεν ασφαλτόστρωσε και τον κάθε κατσικόδρομο που οδηγούσε σε ένα ή δύο σπίτια για να υφαρπάξει ψήφο? Μήπως νομίζετε ότι ο κ.Παύλου δεν έβαλε πάνω απ' όλα το προσωπικό του συμφέρον? Είστε πολύ γελασμένος ή απλά ανενημέρωτος. Ή μήπως εσείς δεν κοιτάτε το προσωπικό σας συμφέρον! Αν δεν το κοιτάγατε θα καθόσασταν σπιτάκι σας και στο γραφειάκι σας, αφού δεν έκατσε κανένας αρραβώνας με Γέρου και Πετρίτση. Δεν θα βολοδέρνατε από συνδυασμό σε συνδυασμό!!!!!!!Τα σέβη μου!!!

  9. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ¨ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ¨¨ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

  10. ΚΑΛΑ Η ΚΑΛΑΙΤΖΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΑ?
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ
    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΕ?ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ!
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑΡΡΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ
    ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ
    ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΡΕ

  11. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ.
    Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΔΥΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΓΕΡΟΥ (ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ) ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ Η ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ . ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΛΙΒΑΝΙΖΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ. ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog