Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αναθεώρηση σχολίων από τώρα

- Advertisement -

Δυστυχώς από σήμερα στο Loutrakiblog θα υπάρχει αναθεώρηση σχολίων.Το εγχείρημα της άμεσης δημοσίευσης σχολίων, απέτυχε.Ο λόγος; πολύ απλός! Ζούμε σε μια κοινωνία όπου υπάρχουν και έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε στην ζωή μας πέρα από το loutrakiblog. Το γεγονός ότι  4-5 αναγνώστες έχουν βαλθεί να τρελάνουν το κουμπί της ”διαγραφής” και να είμαστε εμείς πάνω-κάτω στα σχόλια ψάχνοντας τα κακώς κείμενα επειδή βρήκαν  ένα ελεύθερο μέσο να εκφράσουν τις εμπάθειες τους μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Το ζήτημα ήταν ότι μπορούσαμε να το πετύχουμε αλλά λόγω των 4-5 αναγνωστών που έβριζαν και σπίλωναν ανθρώπους, υπολείψεις και προσωπικότητες μας έκανε να ξαναδούμε διαφορετικά το θέμα τουλάχιστον μέχρι και τις εκλογές.Ζητούμε την κατανόηση των υπολοίπων σωστών σχολιαστών αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι για 4-5 αφελείς δεν έχουμε σκοπό ούτε το loutrakiblog να κάνουμε “μπουρδέλο” ούτε και την τιμή μας και υπόληψή μας  στην κοινωνία να διαπραγματευτούμε. Ευχαριστούμε…

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε φίλε – φίλη αναγνώστη/ρια: Θα αφήνουν κανονικά τα σχόλιά τους οι αναγνώστες και εμείς (αφού προηγηθεί ένας έλεγχος), θα τα δημοσιοποιούμε. Ζητούμε συγγνώμη από όσους προσέβαλλαν τα σχόλια του blog. Εκ του loutrakiblog…

  2. Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα κάνετε!
    Το ότι κάποιοι από τους αναγνώστες – "σχολιαστές" του blog επεδείκνυαν την έλλειψη επιπέδου τους, αναγκάζει εσάς να καταναλώνετε περισσότερο χρόνο στη διατήρηση του. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτή την προσπάθεια, ελπίζοντας να διαβάζουμε επιτέλους κάποια ανταλλαγή απόψεων.

    Μια πολίτης του Λουτρακίου

  3. Δεν πήγαινε άλλο με τους κάθε λογής λασπολόγους,να βρούνε αλλού να τα κάνουν αυτά.Το loutrakiblog θα υπάρχει και μετά τις εκλογές,τους λασπολόγους θα τους ξαναδείτε μετά από 3,5 χρόνια.

  4. σωστοι παιδια – καλο να ανταλλασουμε αποψεις – να υπαρχει αντιλογος – αλλα οταν μιλαμε για κατηγοριες ο καθενας να τις κανει επωνυμα και με στοιχεια
    καλη συνεχεια

  5. μη μασατε ρε!!!! Αυτο ηθελαν οι θρασυδειλοι να πετυχουν.Κανετε πολυ καλη δουλεια και σας γουσταρουμε.Δωσατε βημα να ακουστουν οι φωνες των πολιτων σε ολα τα επιπεδα και σε ολα τα θεματα.Τωρα αν καποιοι αδραχτηκαν της ευκαιριας για αλλους λογους, γραφτε τους.Θα τους ξανακουσουμε σε 4 χρονια παλι.
    Βασιλης

  6. συγχαρητήρια παιδια.συμφωνω απόλυτα με τον μιφι για το σχολιο του στις 7.01. Το λουτρακι μπλοκ εχει επίπεδο και το απέδειξε. αυτό σημαίνει πολιτικος πολιτισμος και ποσο μαλλον στις εκλογες.σας τιμα αυτή η κινηση!!!!

  7. πολύ σωστή κίνηση … καιρός είναι να μάθουμε όλοι ότι η δημοκρατία που ευαγγελίζονται οι χρήστες των blogs,απαιτεί ευθύνη … λόγων και πράξεων … και το επόμενο μεγάλο βήμα,θα είναι να μην κρυβόματε πίσω από την ανωνυμία …

  8. Η Δημοκρατια μας δινει το δικαιωμα να εκφραζουμε την αποψη μας, και οχι να βγαζουμε την προσωπικη μας εμπαθεια.
    ΜΠΡΑΒΟ! για την αποφαση που πηρατε.
    Συνεχιστε και ολοι θα ειμαστε μαζι σας.

  9. θωρώ την απόφαση κ έχω μια διάθεση να τη χειροκροτήσω.
    κοιτάζοντας δίπλα μου κ ψάχνοντας εστία φωτιάς για να ανάψω το τσιγάρο μου, αντικρίζω είδωλα.
    κοιτάζω λοξά την πλάτη κ βλέπω τη φαρέτρα μου άδεια…
    γυρίζω μπροστά όμως κ χαμογελώ..
    "ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ 'ΕΔΩ ΧΩΡΟ"
    θα μείνω να μιλώ.. κ τώρα κ μετά..

    "ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

    Κώστας Δήμου

  10. Προσπαθήσατε και εν μέρει τα καταφέρατε αλλάξατε το σκηνικό στα blogs της περιοχής ! Ο διαχειριστής που λέγεται συνείδηση και διαχειρίζεται τις πράξεις μας σε μερικούς δεν λειτουργεί και αν δεν λειτουργεί εδώ είναι σίγουρο ότι δε λειτουργεί πουθενά .
    Η ελευθερία είναι δύσκολο να κατανοηθεί , να εκτιμηθεί και να διαχειριστεί από ανθρώπους που δεν νιώθουν ελεύθεροι και είναι πολλοί οι γενετικά προγραμματισμένοι να ζήσουν σαν υποτακτικοί…ακόμα και αν τους δωρίζεις την ελευθερία τους .

    Διαχειριστείτε με σύνεση το blog σας .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  11. Έχετε δίκιο. Το ξέρετε ότι είμαι από αυτούς που από την αρχή γράφουν καυστικά αλλά ποτέ με βρισιές. Νομίζω ότι ο έλεγχος προρεί να γίνει και λογοκρισία. Δυστυχώς έτσι ξεκίνησε και με το άλλο Λουτρακιώτικο Blog σαν έλεγχος και στο τέλος έγινε φίμωση.

  12. Αγαπητο loutrakiblog,
    Καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σας και ίσως θα συνέφερε κάποιον που πολιτεύεται να μην μπαίνουν αρνητικά σχόλια για αυτόν εν μέσω μάλιστα εκλογών….
    Όμως από την άλλη πιστεύω ότι η ελευθερία του λόγου πρέπει να προστατευτεί με κάθε κόστος.
    Αν είναι δηλαδή να στερήσουμε από κάποιον το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα τότε νομίζω ότι πρέπει να διαφωνήσω.
    Την ανωνυμία όμως ναι την αποστρέφομαι. Την ανωνυμία που ούτε προσφέρει ούτε προσδίδει κάτι στην διακίνηση των ιδεών….Το αντίθετο θα έλεγα. Η ανωνυμία συντηρεί τη λάσπη, αναδεικνύει τη βρωμιά και εξάρει την ανευθυνότητα.
    Αλλά η κοινωνία θέλει και απαιτεί από το ‘μέσο’ ΦΩΣ, αλήθεια και επιχειρήματα.
    Κανένας μας δεν είναι αλάνθαστος με πρώτο εμένα.
    Αλλά δεν είναι πολιτικά ευπρεπές ούτε προάγει τη Δημοκρατία η δυνατότητα κάποιων να υβρίζουν και να λασπολογούν απλά και μόνο επειδή εξυπηρετούν συμφέροντα ……
    Αυτό είναι πολιτική αλητεία που προάγει σαφέστατα την πολιτική δειλία.
    Άμα θέλει κάποιος να πει κάτι ας το πει, ας διαφωνήσει, έχει δικαίωμα που θα πρέπει να του το διασφαλίσουμε.
    Αλλά ας το κάνει πάντα με επιχειρήματα επώνυμα και υπεύθυνα.
    Εκτός και αν τα επιχειρήματα των αγνώστων…..φίλων μας που με τόση ευκολία εκτοξεύουν τη λάσπη είναι απλά καφενειακού επιπέδου….μη επιδεχόμενα κριτικής.
    με αληθινη εκτιμηση
    Γιωργος Παπαγεωργίου

  13. Τις παρατηρήσεις κύριε Παπαγεωργίου αυτές που είναι πολύ εύστοχες, καντε τες πρώτα στο περιβάλλον του υποψηφίου με τον οποίο κατέρχεστε, διότι από το δικό του γραφείο εκτοξεύονται τόνοι λάσπης και στο παρελθόν και τώρα.!!!!! Αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα των ανώνυμων σχολίων!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog