– Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία
– Το συμβάν έγινε σε περιοδεία του στον Άγιο Παντελεήμονα
– Καταγγελίες ότι μία νεαρή κοπέλα χτυπήθηκε βάναυσα και της έσπασαν τα δόντια

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια απο ..
..ρατσιστικές ομάδες στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δέχτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης,με την “Ελεύθερη Αττική” Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα περιοδεία στις πλατείες Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και Αμερικής.

Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι “η “Ελεύθερη Αττική” δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο,ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε πουθενά αλλού”.

Η Κίνηση “Απελάστε το ρατσισμό” κατήγγειλε ότι μιά νεαρή κοπελα – μέλος της Κίνησης, χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της.

Αντιδράσεις για την επίθεση στον Αλ. Αλαβάνο

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, με ανακοίνωσή του απο την Πάτρα όπου περιοδεύει, καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Αλέκος Αλαβάνος κατά την επίσκεψή του στον Άγιο Παντελεήμονα. “Ο πολιτικός πρέπει να έχει την ευχέρεια να μιλάει ελεύθερα όπου εκείνος κρίνει. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία”,αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι “βέβαια κάποιοι που στο παρελθόν στήριξαν τους αναρχικούς, δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν πήγαιναν βουλευτές του ΛΑΟΣ σε διάφορες περιοχές και αποκρούονταν από τους αναρχικούς”.
newsit.gr