Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βράζει ο Άγιος Παντελεήμονας – Γιαούρτια και πέτρες στον Αλαβάνο – Θεατής η αστυνομία

- Advertisement -

– Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία
– Το συμβάν έγινε σε περιοδεία του στον Άγιο Παντελεήμονα
– Καταγγελίες ότι μία νεαρή κοπέλα χτυπήθηκε βάναυσα και της έσπασαν τα δόντια

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια απο ..
..ρατσιστικές ομάδες στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δέχτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης,με την “Ελεύθερη Αττική” Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα περιοδεία στις πλατείες Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και Αμερικής.

Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι “η “Ελεύθερη Αττική” δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο,ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε πουθενά αλλού”.

Η Κίνηση “Απελάστε το ρατσισμό” κατήγγειλε ότι μιά νεαρή κοπελα – μέλος της Κίνησης, χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της.

Αντιδράσεις για την επίθεση στον Αλ. Αλαβάνο

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, με ανακοίνωσή του απο την Πάτρα όπου περιοδεύει, καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Αλέκος Αλαβάνος κατά την επίσκεψή του στον Άγιο Παντελεήμονα. “Ο πολιτικός πρέπει να έχει την ευχέρεια να μιλάει ελεύθερα όπου εκείνος κρίνει. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία”,αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι “βέβαια κάποιοι που στο παρελθόν στήριξαν τους αναρχικούς, δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν πήγαιναν βουλευτές του ΛΑΟΣ σε διάφορες περιοχές και αποκρούονταν από τους αναρχικούς”.
newsit.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπά τώρα θυμίθηκε ο Αλαβάνος την αστυνομία; Η άοπλη (όπως την επιθυμεί αστυνομία) σαφώς και κανένα δεν θα προστατεύει στο μέλλον. Να τον υπερασπίσουν οι κουκουλοΦΛΩροι του. Μέχρι εδώ, μόνο με συνοδεία κρανοφόρων θα κυκλοφορεί το νούμερο, πλέον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog