Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές με δημότες και συλλόγους ο Παύλος Παύλου

- Advertisement -

Συνεχίζει τις επαφές σε όλες τις περιοχές του Νέου διευρυμένο Δήμου μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων Παύλος Παύλου.  Τα μηνύματα από παντού μιλούν για μεγάλη αποδοχή του συνδυασμού όπως και για ισχυρή δυναμική που ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Παύλου συναντήθηκε με το σύλλογο «Πράθι» όπου και συζήτησε σχετικά με τη φύλαξη του αρχαίου χώρου, τη βελτίωση της οδικής πρόσβασης αλλά και τη συνέχιση της αρχαιολογικής έρευνας και την ουσιαστική ανάδειξη της περιοχής.
Ομιλία έκανε επίσης στα ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα και πρότεινε ουσιαστικές λύσεις ιδιαίτερα για τον κοινωνικό τομέα και τις ιατρικές παροχές που παρέχονται από το ιατρικό κέντρο του Δήμου και από το ιατρό του ΙΚΑ.
Ακόμα, συναντήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους με κατοίκους του οικισμού «Κατσιβίρι», ενώ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις για σήμερα με τους κατοίκους του οικισμού «’Αγιος Χαράλαμπος» και αύριο με τους κατοίκους του οικισμού «Κλάρα Ελιάς».
Απόψε Παρασκευή 29/10 στις 19.00 ο Παύλος Παύλου θα μιλήσει στην Κ. Βρύση στα Ίσθμια.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΠΑΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ -ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ- ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΓΙΟΘΕΟΔΩΡΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog