Δελή Χριστίνα
Πολιτικός Μηχανικός
( Υποψήφια Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)

Στις 7 Νοέμβρη αποφασίζουμε να συμπορευτούμε με τον Γιώργο Πετρίτση και να τον ακολουθήσουμε σε μια Νέα πορεία, Πορεία Ανάπτυξης και Εκσυγχρονισμού για το νέο διευρυμένο Δήμο.

Μηλιώνης Γρηγόριος
Μηχανολόγος Μηχανικός
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)

Στηρίζω το Γ. Πετριτση γιατί χρειαζόμαστε ένα Δήμαρχο που να δρα, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα το καλό του τόπου.
Γιατί χρειαζόμαστε ένα Δήμαρχο με ικανότητες ανταπόκρισης σε μεγάλες προκλήσεις – που θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες με το νέο «Καλλικράτη» και τη βαθειά οικονομική ύφεση-, με αποδεδειγμένες δυνατότητες διαχείρισης σοβαρών προβλημάτων.

Γιατί χρειαζόμαστε ένα Δήμαρχο που να αξιολογεί σωστά τις ανάγκες του νέου μας δήμου.

Παντελέου Μάριος
Γεωπόνος – Κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης.
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)

Ο σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι η διεκδίκηση και η ενημέρωση των συνδημοτών μου για επιδοτήσεις και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (με εθνική και κοινοτική συμμετοχή) για χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων. Στο πρόσωπο του Γιώργου Πετρίτση αναγνώρισα έναν έντιμο, αυτοδημιούργητο επιστήμονα με ήθος, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και με κατάλληλη πολιτική εμπειρία.
Επιτέλους, ας δηλώσουμε την άρνηση μας στους επαγγελματίες πολιτικούς και ας στηρίξουμε νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το πραγματικό καλό του τόπου μας.


Σταμάτη-Μελέτη Κυριακή
Καθηγήτρια Γαλλικών – Διευθύντρια Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών
( Κεντρικού Αγίων Θεοδώρων)

Νοιώθω μεγάλη τιμή και ευθύνη που συμμετέχω στο συνδυασμό του Γιώργου Πετρίτση.
Τιμή γιατί γνωρίζω τον ακέραιο χαρακτήρα και το ήθος του και ευθύνη γιατί πρέπει να παλέψουμε όλοι εμείς οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει, αλλά κυρίως, να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των νέων ανθρώπων που μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια.
Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.