Γκιόκας Αθανάσιος
Επιχειρηματίας
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)
Η απόφασή μου να συμμετέχω ως δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γ. Πετρίτση είναι καθαρή και ρεαλιστική, γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει μία δυναμική ενεργοποίησης όλη της κοινωνίας για το καλύτερο.
Με πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, με πρόσωπα με διάθεση για προσφορά και αρκετές προσωπικότητες το ψηφοδέλτιο του Γ. Πετρίτση είναι νομίζω το καλύτερο για την πρόσκληση του Καλλικράτη.
Είναι όμως η αρχή μιας νέας πραγματικότητας, η οποία πρέπει να διαμορφωθεί με αρχές και ηθική που εκφράζουν όλους τους δημότες μας και την περιοχή μας.
Νομίζω πως η υποψηφιότητα του Γ. Πετρίτση μπορεί να δώσει αυτό το στίγμα.
Τολμάμε Αλλάζουμε
Προχωράμε
Το Μέλλον Ξεκίνησε

ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Επιχειρηματίας
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)
Συμμετέχω σ’ αυτή τη δυναμική, ενωτική, κοινωνική πρωτοβουλία του Γ. Πετρίτση που θα επαναπροσδιορίσει την πορεία της περιοχής μας και θα την κληροδοτήσει στα παιδιά μας που θα χαράξει το αύριο του τόπου μας προς όφελος της νέας γενιάς.
Με ειλικρίνεια, εντιμότητα, συλλογικότητα & σκληρή δουλειά είμαι έτοιμος ως ενεργός πολίτης να υπηρετήσω.

Σουφλέρης Κώστας
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά διότι πιστεύω ότι
επιτέλους κάτι πρέπει να αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό. Είναι σημαντικό να έρθουν στο προσκήνιο νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι, γεμάτοι φιλοδοξίες και όνειρα, με δύναμη, ζωντάνια και δημιουργικότητα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Η πολιτική δεν είναι εξουσία ούτε επάγγελμα, είναι ευθύνη και προσφορά! Μπήκα στο συνδυασμό του Γ. Πετρίτση, διότι θεωρώ ότι εκπροσωπεί όλα αυτά τα ιδανικά που και εγώ πιστεύω και υπηρετώ. Ήρθε η ώρα της αλλαγής για όλους μας με ένα Δήμαρχο δυνατό, υπεύθυνο και άξιο, όπως ο Γ. Πετρίτσης.

Σχοινάς Δημήτρης
Απόστρατος Αξιωματικός Αστυνομίας
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)
Απευθύνομαι κυρίως στους νέους για να τους πω ότι αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι δαπανούν αρκετά χρήματα για να έχουν την υγεία τους και κάποιοι δαπανούν χρήματα για να βρουν το θάνατο (ναρκωτικά).
Ο συνδυασμός μας σας καλεί να συστρατευθείται μαζί μας για να διώξουμε τη μάστιγα αυτή.

Σακελλαρίου Σωτήρης
Λογιστής
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)
Αγωνιζόμαστε για ένα δήμο με γνώμονα και άξονα το σεβασμό στον πολίτη και γενικότερα στον άνθρωπο. Υπάρχουν αξίες που δεν παραβιάζονται και αρχές που δεν παραχωρούνται. Στηρίζουμε δυνατά τον Γ. Πετρίτση ως τον αυριανό Δήμαρχο του Δήμου μας. Το αξίζει πραγματικά!

Θεοδωροπούλου-Ράπτη Αναστασία
Συντ/χος Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια
(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος)
Εργάστηκα ως προϊσταμένη του Νοσοκομείου Κορίνθου. Σήμερα μετά από μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, είμαι συνταξιούχος και επομένως ελεύθερη να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους συμπολίτες μου.
Γιατί όταν είσαι υποχρεωμένη, χρόνια αμέτρητα, να είσαι δίπλα στον πόνο, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τίποτα άλλο, παρά μόνο να ανακουφίσεις τον συνάνθρωπό σου.

Τσαντίλα Μαίρη
Γραμματειακή Υποστήριξη
(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος)
Οι εκλογές δεν είναι μια απλή πολιτική διαδικασία, αλλά μια σοβαρή κοινωνική υπόθεση.
Η « Καλλίπολις» (Πολιτεία-Πλάτωνα), «η ιδεατή πόλις», έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κοινωνία μας ιδίως τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δεν μπορεί να υπάρξει.
Την Κυριακή, θα πρέπει ευσυνείδητα και ώριμη σκέψη να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε.
Ο νέος Δήμος μας μπορεί να γίνει πιο λειτουργικός και σύγχρονος!
Μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος και δυναμικός!
Ψηφίζοντας την ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με επικεφαλής το Γ. Πετρίτση δίνεις δύναμη στην πραγματική ανανέωση, στην προοπτική ανάπτυξης για ένα καλύτερο αύριο για το τόπο μας.
Το εφικτό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα του Συνδυασμού, η καθαρή και άφθαρτη εικόνα του Γ. Πετρίτση-ενός ανθρώπου νέου, επιτυχημένου και αξιοπρεπή-αλλά και η ομόψυχη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς των συνεργατών του , αποτελούν την εγγύηση μιας διαφανούς, άμεσης και αποτελεσματικής πρότασης.
Ζητώ τη ψήφο σου με σεβασμό υποσχόμενη να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για όλα όσα ελπίζουμε και προσδοκούμε.

Ψωμαδάκη-Ντονοπούλου Εύα
Επιχειρηματίας-Στατιστικολόγος
(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος)
Επιτέλους! Πλησιάζει η ώρα που τα όνειρά μας για ένα δήμαρχο που δε θα μηδενίζει τις προσπάθειές μας γίνεται πραγματικότητα. Στο πρόσωπο του Γ. Πετρίτση, ενός ανθρώπου άφθαρτου, με υψηλά ιδανικά, υπευθυνότητα, γνώσεις και ήθος, θα βρούμε τον άξιο δήμαρχο. Του δήμου μας. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες, όχι αποχή! ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και ψήφο στον Γ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ. Είναι ο μόνος που θα τα καταφέρει. Με χαμόγελο στις κάλπες την Κυριακή 7 Νοεμβρίου για τη νίκη του Γ. Πετρίτση.
Ο δήμος μας είναι ένας από τους ωραιότερους δήμους της Ελλάδας μας. Η φύση του έδωσε πολλά: θάλασσα, βουνά, λίμνη, αρχαία και πάνω από όλα το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής: ΤΟ ΝΕΡΟ. Πόσιμο και ιαματικό. Εμείς τι του δώσαμε μέχρι τώρα;
Άσχετους δημάρχους και καρεκλοκένταυρους δημοτικούς συμβούλους. Ώσπου ο Γ. Πετρίτσης αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του δήμου μας. Τυχαίο; Δεν Νομίζω! Επιτέλους ένας δήμαρχος που δεν συγκρίνεται με κανέναν. Ένας δήμαρχος που συνδυάζει την φιλελεύθερη άποψη με την εμπειρική τεχνογνωσία όσο κανένας άλλος!ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ Γ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες, όχι αποχή, όχι άλλα πειράματα. ΝΑΙ ΣΤΟΝ Γ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ. Μόνο έτσι θα βγάλουμε κάθε κατεργάρη από τον πάγκο του.