Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Διαδικτυακή ομάδα της Παρέμβασης..

- Advertisement -

και στον πρωτεργάτη Γιώργο Παπαδόπουλο για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν όταν έκλεισαν οι κάλπες  και …
..μέσω του http://www.paremvasi.gr/ 
είχαμε σαν loutrakiblog άμεση εικόνα των αποτελεσμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων του δήμου μας. Που,, με σχόλια, κους κους ‘λάιβ’, πολύ κέφι και ζωντάνια και..παρατεταμένη αγωνία λόγω της πρόκρισης ενός εκ των Λογοθέτη-Παύλου για την δεύτερη θέση,, ‘απογείωσαν’ την επισκεψιμότητα μας 500%!!Το Διαδικτυακό -‘παρέμβασης’- σύστημα είναι κάτι που ξεκίνησε από το 2006 και τελειοποιήθηκε στις προχθεσινές εκλογικές διαδικασίες ελπίζοντας όλοι, να εφαρμόσουν παρόμοιες μεθόδους  ενημέρωσης ,,και να το έχουν, όλοι οι συνδυασμοί στις επόμενες δημοτικές εκλογές.. Η όλη διαδικασία έχει περιθώριο λάθους 1-2 ψηφοδέλτια και είναι μια ‘εικόνα’ από το μέλλον..Συγχαρητήρια σε όλους και όλες και χίλια μπράβο στον Γιώργο Παπαδόπουλο για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν!

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο σε ολους παιδια, εκεινο το βραδυ μας κρατησατε συντροφια με την αμεση ενημερωση σας!!!Μπραβο συγχαρητηρια σε ολους σας

  2. Μπραβο σας.Αλλα υπερ ανω ολων ειναι ο Δημος.Ειναι μια πολυ καλη υπηρεσια που για εμενα επρεπε να την προσφερει η ιστιοσελιδα του Δημου μας και οχι ενας συνδυασμος. Επικουρικα μπορει να το κανει οποιος το επιθυμει αλλα σε αυτες τις υπηρεσιες πρεπει να πρωτοστατει ο Δημος.
    Ειναι μια μικρη υποδειξη για το μελλον. Μπραβο στα παιδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog