ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο λαός του Δήμου μας το 2006 ανέθεσε στην Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση το ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης.
Στην τετραετία που μας πέρασε εξασκήσαμε δημιουργική αντιπολίτευση …
..ελέγχοντας την πλειοψηφία και αποκαλύπτοντας με στοιχεία την αδιέξοδη και επικίνδυνη πολιτική του κ. Γκιώνη.

Παρόλα αυτά το εκλογικό αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών δεν μας δικαίωσε.

Η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση ευχαριστεί τους περισσότερους από τρεις χιλιάδες συμπατριώτες μας που με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, είμαστε όλοι περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε και ευτυχείς που θα μπορούμε και αύριο να κοιτάμε τους συνδημότες μας στα μάτια και να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι.

Είναι αυτονόητο ότι τα δήθεν «αποκλειστικά» ρεπορτάζ που κάποιοι κυκλοφόρησαν περί δικών μας σκέψεων για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων λόγω της οριακής διαφοράς, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απόλυτα προσηλωμένοι στις Δημοκρατικές Διαδικασίες δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε στο ακέραιο το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου.

Ως εκ τούτου η παράταξή μας δεν θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να επέμβει στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος αντιμετωπίζοντας τους συνδημότες μας – που επί πολλά χρόνια μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους – ως αγέλη.

Η θέση μας ως συνδυασμός για το ποιο είναι το συμφέρον του τόπου έχει με σαφήνεια αποτυπωθεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θέση από την οποία δεν θα μπορούσαμε να υποχωρήσουμε ούτε κατά το ελάχιστο.

Παρόλα αυτά, σέβεται το ιερό δικαίωμα και την κρίση του καθενός να αποφασίζει για τον τόπο του. Πλέον, η πληροφόρηση και το αισθητήριο των ίδιων των δημοτών θα είναι αυτά που θα επιλέξουν την καταλληλότερη λύση για το Νέο Δήμο μας.

Με εκτίμηση

Για την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση
Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων

Παύλος Παύλου