Όπως λέει και γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής εκ Θεσσαλονίκης, «καιρός γαρ εγγύς» ή αλλιώς έφτασε ο χρόνος. Έχουν μείνει μόλις τρεις ημέρες πριν τις εκλογές που θα σηματοδοτήσουν την νέα εποχή στον νέο διευρυμένο δήμο μας.
Μια νέα εποχή που απαιτεί τεχνοκράτες, άφθαρτους και αμόλυντους συμβούλους για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια.
·         Συμβούλους που θα έχουν όρεξη να προσφέρουν και δεν θα είναι …

..παρωχημένοι από την πολύχρονη και πολλές φορές αναχρονιστική σκέψη και δράσεις.

·         Συμβούλους που δεν θα έχουν περάσει από όλες τις παρατάξεις με σκοπό την πολιτική τους επιβίωση και την διατήρηση στην εξουσία.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν συμβατική σχέση με μεγάλη επιχείρηση ή επιχειρήσεις της περιοχής.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν συντελέσει –βάσει δικών τους δηλώσεων- στην ζημιογόνα χρήση άνω του 1 εκατ. ευρώ ετησίως για την λειτουργία (?) των δυο μεγάλων έργων (υδροθεραπευτήριο και συνεδριακό κέντρο) που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη από την τωρινή δημοτική αρχή.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν δέσει το όνομα τους με την πρωτοφανή αρνητική εικόνα στα μέσα ενημέρωσης και στους επισκέπτες για την καθαριότητα στη περιοχή.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν αφήσει 630 παιδιά / μαθητές να στριμώχνονται στο άθλιο πια Γυμνάσιο / Λύκειο Λουτρακίου και που δεν θα τους αφήνουν σε ανασφαλή και ληγμένα κουτιά αντί για ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν αφήσει την περιοχή χωρίς τουριστική ανάπτυξη, χωρίς υποδομή για προσέλκυση τουρισμού, χωρίς δράσεις για διαμόρφωση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν συντελέσει στην αυθαίρετη αφαίρεση του ονόματος της Περαχώρας από το νέο Δήμο
·         Συμβούλους που δεν θα συμμετείχαν στην δημιουργία νέων έργων χωρίς πλάνο λειτουργίας ή χωρίς υποδομές όπως π.χ η ανυπαρξία χώρων στάθμευσης στο υδροθεραπευτήριο, ανυπαρξία σύνδεσης με δημοτική συγκοινωνία στο νέο αφύλακτο!! χώρο στάθμευσης, ούτε ήταν αρωγοί στην επιβάρυνση των έργων σε σχέση με τον αρχικό προϋπολογισμό (για κάποιους εκ των οποίων πριν 4 χρόνια φώναζαν ότι ήταν φουσκωμένοι).
·         Συμβούλους που δεν θα κατέστρεφαν τον αστικό ιστό και δεν θα επιβάρυναν περισσότερο το κέντρο της πόλης με την συγκέντρωση όλων σχεδόν των δημοτικών υπηρεσιών στο κέντρο της πόλης και στη παραλία, χωρίς καμμία θέση στάθμευσης, χωρίς εξυπηρέτηση, χωρίς συγκοινωνία.
·         Συμβούλους που θα είχαν κάνει τα αδύνατα δυνατά να έχει έρθει ο προαστιακός στο Λουτράκι και όχι να κάνουν αγώνα για να έρθει μόνο σε συγκεκριμμένο χώρο που δεν ήταν έτοιμος και που εξυπηρετούσε μόνο ένα μικρό μέρος της περιοχής.
·         Συμβούλους που θα είχαν απαιτήσει από τους κοινοπρακτικούς εταίρους να υλοποιήσουν τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις για τη μαρίνα Λουτρακίου.
·         Συμβούλους που θα τηρούσαν το λόγο τους για μη δανεισμό και θα είχαν συντελέσει για την οικονομική επιφάνεια.
·         Συμβούλους που στο τοπικό συμβούλιο θα μπορούν να διαχειριστούν τις νέες διευρυμένες υπευθυνότητες για την καθαριότητα και την αδειοδότηση της περιοχής Λουτρακίου-Περαχώρας.
·         Συμβούλους που θα θέλουν τους Πολίτες Μπροστά και όχι τους Πολίτες Θεατές.
Ο κόσμος έχει δει το έργο. Έχει μπουχτίσει από ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ τους ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ για τους οποίους κάποιοι υπερηφανεύονται ότι έχουν και θα διοικήσουν στο δύσκολο έργο. Ο κόσμος θέλει τεχνοκράτες, νέα, σοβαρά, ορεξάτα, άφθαρτα και έξω από δοσοληψίες στελέχη που όραμα τους είναι να κάνουν υπερήφανο τον δημότη, τον κάτοικο, τις οικογένειες τους και τις γενιές που έρχονται.
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ τους ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ περιλαμβάνει ο νέος συνδυασμός του συνδυασμού «με τους Πολίτες Μπροστά» του Κώστα Λογοθέτη. Αυτού του είδους τους συμβούλους θα περιλαμβάνει αύριο το νέο δημοτικό και το νέο τοπικό συμβούλιο.
Ο Γεώργιος Μπάκος έχει εκλεγεί επικεφαλής του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας με τον συνδυασμό «με τους Πολίτες Μπροστά» του Κ. Λογοθέτη.