Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Καιρός Γαρ Εγγύς»

- Advertisement -
Όπως λέει και γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής εκ Θεσσαλονίκης, «καιρός γαρ εγγύς» ή αλλιώς έφτασε ο χρόνος. Έχουν μείνει μόλις τρεις ημέρες πριν τις εκλογές που θα σηματοδοτήσουν την νέα εποχή στον νέο διευρυμένο δήμο μας.
Μια νέα εποχή που απαιτεί τεχνοκράτες, άφθαρτους και αμόλυντους συμβούλους για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια.
·         Συμβούλους που θα έχουν όρεξη να προσφέρουν και δεν θα είναι …

..παρωχημένοι από την πολύχρονη και πολλές φορές αναχρονιστική σκέψη και δράσεις.

·         Συμβούλους που δεν θα έχουν περάσει από όλες τις παρατάξεις με σκοπό την πολιτική τους επιβίωση και την διατήρηση στην εξουσία.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν συμβατική σχέση με μεγάλη επιχείρηση ή επιχειρήσεις της περιοχής.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν συντελέσει –βάσει δικών τους δηλώσεων- στην ζημιογόνα χρήση άνω του 1 εκατ. ευρώ ετησίως για την λειτουργία (?) των δυο μεγάλων έργων (υδροθεραπευτήριο και συνεδριακό κέντρο) που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη από την τωρινή δημοτική αρχή.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν δέσει το όνομα τους με την πρωτοφανή αρνητική εικόνα στα μέσα ενημέρωσης και στους επισκέπτες για την καθαριότητα στη περιοχή.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν αφήσει 630 παιδιά / μαθητές να στριμώχνονται στο άθλιο πια Γυμνάσιο / Λύκειο Λουτρακίου και που δεν θα τους αφήνουν σε ανασφαλή και ληγμένα κουτιά αντί για ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν αφήσει την περιοχή χωρίς τουριστική ανάπτυξη, χωρίς υποδομή για προσέλκυση τουρισμού, χωρίς δράσεις για διαμόρφωση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
·         Συμβούλους που δεν θα έχουν συντελέσει στην αυθαίρετη αφαίρεση του ονόματος της Περαχώρας από το νέο Δήμο
·         Συμβούλους που δεν θα συμμετείχαν στην δημιουργία νέων έργων χωρίς πλάνο λειτουργίας ή χωρίς υποδομές όπως π.χ η ανυπαρξία χώρων στάθμευσης στο υδροθεραπευτήριο, ανυπαρξία σύνδεσης με δημοτική συγκοινωνία στο νέο αφύλακτο!! χώρο στάθμευσης, ούτε ήταν αρωγοί στην επιβάρυνση των έργων σε σχέση με τον αρχικό προϋπολογισμό (για κάποιους εκ των οποίων πριν 4 χρόνια φώναζαν ότι ήταν φουσκωμένοι).
·         Συμβούλους που δεν θα κατέστρεφαν τον αστικό ιστό και δεν θα επιβάρυναν περισσότερο το κέντρο της πόλης με την συγκέντρωση όλων σχεδόν των δημοτικών υπηρεσιών στο κέντρο της πόλης και στη παραλία, χωρίς καμμία θέση στάθμευσης, χωρίς εξυπηρέτηση, χωρίς συγκοινωνία.
·         Συμβούλους που θα είχαν κάνει τα αδύνατα δυνατά να έχει έρθει ο προαστιακός στο Λουτράκι και όχι να κάνουν αγώνα για να έρθει μόνο σε συγκεκριμμένο χώρο που δεν ήταν έτοιμος και που εξυπηρετούσε μόνο ένα μικρό μέρος της περιοχής.
·         Συμβούλους που θα είχαν απαιτήσει από τους κοινοπρακτικούς εταίρους να υλοποιήσουν τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις για τη μαρίνα Λουτρακίου.
·         Συμβούλους που θα τηρούσαν το λόγο τους για μη δανεισμό και θα είχαν συντελέσει για την οικονομική επιφάνεια.
·         Συμβούλους που στο τοπικό συμβούλιο θα μπορούν να διαχειριστούν τις νέες διευρυμένες υπευθυνότητες για την καθαριότητα και την αδειοδότηση της περιοχής Λουτρακίου-Περαχώρας.
·         Συμβούλους που θα θέλουν τους Πολίτες Μπροστά και όχι τους Πολίτες Θεατές.
Ο κόσμος έχει δει το έργο. Έχει μπουχτίσει από ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ τους ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ για τους οποίους κάποιοι υπερηφανεύονται ότι έχουν και θα διοικήσουν στο δύσκολο έργο. Ο κόσμος θέλει τεχνοκράτες, νέα, σοβαρά, ορεξάτα, άφθαρτα και έξω από δοσοληψίες στελέχη που όραμα τους είναι να κάνουν υπερήφανο τον δημότη, τον κάτοικο, τις οικογένειες τους και τις γενιές που έρχονται.
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ τους ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ περιλαμβάνει ο νέος συνδυασμός του συνδυασμού «με τους Πολίτες Μπροστά» του Κώστα Λογοθέτη. Αυτού του είδους τους συμβούλους θα περιλαμβάνει αύριο το νέο δημοτικό και το νέο τοπικό συμβούλιο.
Ο Γεώργιος Μπάκος έχει εκλεγεί επικεφαλής του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας με τον συνδυασμό «με τους Πολίτες Μπροστά» του Κ. Λογοθέτη.
- Advertisement -

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. re mpako gia pes mou pioi einai oi texnokrates ??? apo tous 11 protous tou logotheti ??
    h mipos isxiei afto pou akougete stin piatsa oti dil aftoi oi 11 tha einai h "vitrina" kai tha proslavete simvoulous na diikisoun? kati diladi san afto pou ekane o giorgakis me to dnt

    gia pes

  2. 1.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2.ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ 3. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ 4 ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ 5.ΑΛΛΑ 2-3 ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ Μ…..Σ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

  3. Παιδιά δεν φταίει ο Μπάκος που δεν δημοσιεύτηκαν τα άλλα 2 μέρη. Δεν μπορούσε να γράψει αυτές τις ημέρες για λόγους ισοροπίας και σωστής ισονομίας του blog εναντι των άλλων υποψηφίων. Πρώτα ρωτάτε και μετά απαντάτε. Ο Μιχάλης θα σας το επαληθεύσει.

    Π.Θ

  4. ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΜΠΑΚΟΣ ΠΗΡΕ 325 ΨΗΦΟΥΣ. ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟ.

  5. Το blog του Λογοθέτη σήκωνε τα άρθρα από το Loutrakiblog. Εκεί τα ξεκίνησε εκεί θα τα γράψει. Ποτέ δεν είναι αργά. Είτε ως μέλος της νέας δημοτικής αρχής, ή ως νέο μέλος αντιπολίτευσης θα έχει νόημα να καταθέσει τις απόψεις του, γιατί τα πρώτα 2 μέρη αν μη τι άλλο είχαν προτάσεις χρήσιμες στην όποια δημοτική αρχή, και εν πάσει περιπτώσει ο Μπάκος θα είναι εκεί για να βοηθήσει.

    Π.Θ

  6. Ρε μεγάλε 7.01 μήπως έχει κάνει κάποια συμφωνία ο Μπάκος μαζί σου να συνδιοικήσετε ή να πάρει την έγκριση σου? Κρίνεις χωρίς να έχεις δει έργο. Ας βγούν και τους κράζουμε. Για πες μου τώρα επί του πρακτέου για αυτούς που το έκαναν? Μήπως έχει άδικο έστω σε μια από τις προτάσεις για τους συμβούλους. Έχεις πολύ πλάκα αδελφέ. Εσύ και ο άλλος με τους λατινικούς χαρακτήρες και την IP από το μεγάλο μαγαζί.

    Κώστας Π.

  7. @8.51
    Den to katalava re kostaki,
    o k.mpakos anaferi gia texnokrates pou eklegonte me ton logotheti.
    ton rotao na mou pi pioi einai aytoi oi texnokraktes….
    mipos egw blepw lathos apotelesmata
    mipos tous xeris esi re file na mou tous pis???
    kai den mou les kai tin ip mou na tin doso se kanenan dio filous na pexoume kanena pexnidi online, giati egw den tin vlepw?
    megale computera

  8. κ. μπακο σας έβλεπα καθε εορταδες τωρα σας επιασε ο πονος για τον τοπο σας; θα πεισθω μονο αν σας δω σε μη εμμισθη θεση, αν εισασταν ακομη στο σφακιανακη ή στην caddilac ή οπου εισασταν με τα πακετα που παιρνατε μαλλον θα συνεχιζατε να ερχεστε τις εορταδες… λ—–ο.

  9. SAN DIMOTIS LOUTRAKIOU EIMAI POLI SYGINIMENOS ME TON MEGA TEXNOKRATI KAI SYMBOYLO k.BAKOS GIA NA KANEI OMOS KALI DOULIA THA PREPEI NA PAREI EMMISTHI THESI MIA KAI EINAI ANERGOS THA PREPEI NA APOKATASTATHEI O PALINOSTOYNTAS DIMOSIA DAPANI,TRUELLY YOURS!!!

  10. ΠΑ ΠΑ Η ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΑΙΣΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΑ ΠΑ Η ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ. ΑΣΕ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΠΑΛΙΩΣΕ

  11. re paidia pioi einai telika oi texnokrates… mia apantisi sas parakalw…
    kapios na apantisi afou den apantai o k. mpakos
    as apantisi o k.dimou , o k.mixas pou itan lalistatoi toso kairo… sas parakalw… epitelous… giati egw malon zw se alon planiti…
    tous texnokrates re paidia anamesa stous 11 protous tou logotheti
    .

  12. Οι τεχνοκράτες είναι πίσω από τους μπροστάρηδες του ψηφοδελτίου και θα στηρίξουν το Λουτράκι με όλες τους τις δυνάμεις. Εκτός και αν είσαι τόσο α φελός που πιστέυεις ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις, εμπειρία και όρεξη να προσφέρουν στον τόπο πίσω από τον Κώστα Λογοθέτη..

  13. 1.38 εσύ γιατί δεν απαντάς σε αυτά που γράφει ο Κος Μπάκος? Επι της ουσίας συνεχίζουμε το ΚΟ ΚΟ ΚΟ. Ουτε για τους "δοσολήπτες συμβασιούχους" που φιγουράρουν πρώτοι στο Γκιώνη. Ούτε για το καταπληκτικό έργο στη καθαριότητα, στη διαχείριση των έργων (μέσα με τα μπούνια), στην αύξηση κόστους, στο δάνειο, στο ταμείο είναι μείον κλπ. Είδαμε λοιπόν τους τεχνοκράτες τους δικούς σου και έχουμε μείνει άλαλοι.

  14. Γιάννη δασκάλεψες τους "γραφιάδες" σου καλά. Ξέρεις εσύ, από αυτό που υπερηφανεύεσαι ότι σε σπούδασε το κόμμα, την καλή προπαγάνδα. Κενες κατηγορίες, μηδεν εργο, μαυρίλα, ψέμματα, απόκρυψη τηε αλήθειας. Αυτά έχουμε σιχαθεί και για αυτό ετοιμαζόμαστε να σου κουνήσουμε μαντήλι.

  15. re paidia milame GIA DIMOTIKOYS SIMVOYLOYS EKLEGMENOUS
    nai re
    eimai FELOS
    ara o logothetis tha diikisi opos o giorgakis
    alous psifise o laos ala epidi vlep;i oti den tou kanoun, tha proslavoume kamia 50ria simvoulous na diikisoun, kai aytous poy psifise o laos astous gia vitrina……
    tora pes mou oti leo lalakies

  16. Ο ΜΠΑΚΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΕΡΑ ΚΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΑΡΕ ΜΠΑΚΟ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

  17. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ Δ.Σ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ
    ΚΑΙ ΡΩΡΑΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
    ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ κ. ΛογΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ
    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ.

    ΝαΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΑΣ..
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Me.pou.tha.fa

  18. @3.01 μας έχει φάει και εμάς η αγωνία για το όριο των δυνατοτήτων σου να γράφεις σχόλια σε ότι αντίκειται στον Γκιώνη. Είσαι φαιδρός, αστείος και διασκεδαστικός. Μπράβο σου.
    Ααα και κάνε μια χάρη στον ΜΙ ΦΙ. Μείνει και αφού θα έχεις χάσει την δουλίτσα σου για να σχολιάζεις. Τους έχει ανάγκη κάτι σαν και εσένα.

  19. @3:21
    re den ntrepese na ta vazis me ton mixali? exi dosi vima se olous na milame kai ton katigoris?
    kai parto kai alios, an den eimoun egw (o pliromenos sxoliastis opos les) simfona me ta legomena sou panta, esi den tha ixes logo iparxis

    ONOMATA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    ala stou koufou tin porta… pare tin porta kai fige

  20. ΡΕ ΚΟΥΤΟΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕς ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΠΑΚΟ ΝΑ ΜΑς ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΣΥΝΧΡΟΝΙΣΕΙ ΜΕ 1800 ΨΩΡΟΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙς ΙΔΕΕς ΤΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ; 10000Ε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕς ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥς ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥς ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΆΠΟ ΠΑΝΩ,ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΠΟΡΤΕς ΘΑ ΜΑς ΟΔΗΓΗΣΕΙ,ΠΑΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΣΟΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ, ΚΆΠΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΤΣΑΝΑς ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕς ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟς ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΜΩς ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΨΑΘΟΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog