Στις πρόσφατες εκλογές του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων ο Γιώργος Πετρίτσης σε έναν αγώνα που βασίστηκε στο ήθος και την αλήθεια, έδειξε το σωστό δρόμο της αλλαγής σκυτάλης και της χωρίς κραδασμούς διαδοχής της Ν.Δ στο δήμο του.
Εμείς πλέον είμαστε σίγουροι ότι ο ..
..Γιώργος Πετρίτσης -νεότατος άλλωστε- σχεδιάζει τις κινήσεις του βλέποντας το 2014 χωρίς εντάσεις και εσωτερικές τριβές.
Ο κ.Παύλου Παύλου χωρίς «διάδοχο» αφήνει πλέον όλες τις κινήσεις στον Γιώργο Πετρίτση.
Η ανάδειξη νέων αυτοδιοικητικών στελεχών από τον λαό είναι ο δρόμος που δίνει στη Ν.Δ και στο Γιώργο Πετρίτση το φυσικό πλεονέκτημα έξω από τις αποτυχημένες και καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών κλειστές κομματικές ίντριγκες και ισορροπίες με συμφωνίες συνήθως κάτω από το τραπέζι!
Ο Γιώργος Πετρίτσης θα διαδεχτεί φυσιολογικά τον Παύλο Παύλου χωρίς «δουλείες και εξαρτήσεις» .  Η κάθοδος χωρίς χρίσμα συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάδειξή του. Αρκεί να μείνει αμέτοχος και ανεξάρτητος και χωρίς πάρε -δώσε κυρίως με τον σημερινό κυβερνητικό χώρο ,γιατί τότε γρήγορα θα απογοητεύσει αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και θα δείξει ότι δεν κατάλαβε πολιτικά τίποτα από την μεγάλη προσπάθεια του αρχηγού του πολιτικού του χώρου,  του Αντώνη Σαμαρά να «αναστήσει» τη Ν.Δ στην Πελοπόννησο.
πηγή:sfendona