Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρακαταθήκη για το μέλλλον

- Advertisement -

Στις πρόσφατες εκλογές του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων ο Γιώργος Πετρίτσης σε έναν αγώνα που βασίστηκε στο ήθος και την αλήθεια, έδειξε το σωστό δρόμο της αλλαγής σκυτάλης και της χωρίς κραδασμούς διαδοχής της Ν.Δ στο δήμο του.
Εμείς πλέον είμαστε σίγουροι ότι ο ..
..Γιώργος Πετρίτσης -νεότατος άλλωστε- σχεδιάζει τις κινήσεις του βλέποντας το 2014 χωρίς εντάσεις και εσωτερικές τριβές.
Ο κ.Παύλου Παύλου χωρίς «διάδοχο» αφήνει πλέον όλες τις κινήσεις στον Γιώργο Πετρίτση.
Η ανάδειξη νέων αυτοδιοικητικών στελεχών από τον λαό είναι ο δρόμος που δίνει στη Ν.Δ και στο Γιώργο Πετρίτση το φυσικό πλεονέκτημα έξω από τις αποτυχημένες και καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών κλειστές κομματικές ίντριγκες και ισορροπίες με συμφωνίες συνήθως κάτω από το τραπέζι!
Ο Γιώργος Πετρίτσης θα διαδεχτεί φυσιολογικά τον Παύλο Παύλου χωρίς «δουλείες και εξαρτήσεις» .  Η κάθοδος χωρίς χρίσμα συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάδειξή του. Αρκεί να μείνει αμέτοχος και ανεξάρτητος και χωρίς πάρε -δώσε κυρίως με τον σημερινό κυβερνητικό χώρο ,γιατί τότε γρήγορα θα απογοητεύσει αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και θα δείξει ότι δεν κατάλαβε πολιτικά τίποτα από την μεγάλη προσπάθεια του αρχηγού του πολιτικού του χώρου,  του Αντώνη Σαμαρά να «αναστήσει» τη Ν.Δ στην Πελοπόννησο.
πηγή:sfendona

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εαν συμπορευτεί με τον συνδυασμό του ΓΚΙΩΝΗ ,όπως οι κακές γλώσσες λένε,είναι σίγουρο ότι θα έχει ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΝ και ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΓΙΩΡΓΟ πάρε θέση καθαρη και ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον ΓΚΙΩΝΗ ΕΑΝ θέλεις να θέσεις σοβαρή πολιτική παρακαταθήκη.

  2. Διαβάζοντας το κείμενο, σαν Ν.Δτης που είμαι ήθελα να ρωτήσω τον συντάξαντα, αλήθεια τι υπονοείς ότι αν ο Πετρίτσης στηρίξει νέο δήμαρχο μακριά από εξαρτήσεις, η Ν.Δ δεν θα του δώσει στήριξη την επόμενη φορά; Αλήθεια πόσο τον βοήθησε η Ν.Δ σε αυτή την προεκλογική αναμέτρηση τον Πετρίτση; οι κακές γλώσσες λένε ότι στήριζε υπογείως τον Παύλου (παρότι ο Παύλου είχε κατά καιρούς πάει κόντρα στη Ν.Δ -στήριξη Μανωλάκη και όχι Σεργεντάνη κ.λ.π-). Ο Πετρίτσης δεν έχει ανάγκη από στηρίξεις, είναι άξιος και μόνος του.
    Παρεπιπτόντως δεν είμαι υπέρ του Λογοθέτη, αλλά αυτά τα ψευτοδιλλήματα είναι άνανδρα!

  3. Το ποσοστό του είναι ίσως το πιο καθαρό από όλους τους υποψηφίους και σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον του. Κρατώντας αυτό το ποσοστό ως βάση έχει μια μεγάλη δεξαμενή από την οποία μπορεί στο μέλλον να αντλήσει ψήφους (ψηφοφόροι Παύλου). Στις επόμενες εκλογές θα είναι και πιο έμπειρος σε σοβαρούς προεκλογικούς αγώνες.Το τι θα κάνει τώρα είναι δικό του θέμα και ας μη ξεγελιόμαστε…Αν κάποιος βγει δημοσίως και πει στηρίζω Γκιώνη ή Λογοθέτη θα χάσει πολλά περισσότερα από αυτά που θέλει να κερδίσει. Ο κόσμος θυμώνει όταν επιδεικτικά τον θεωρείς πρόβατο.Η δεύτερη Κυριακή είναι επιλογή μεταξύ ΔΥΟ συγκεκριμένων προσώπων.Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

  4. Και το παρτυ νίκης τι εγινε ρε παιδια που πλημμυρισε το WAVES;
    Τουλαχιστον οι υπολοιποι τρεις ηρθαν κοντα-κοντα…
    ΠΑΤΟΣ
    Καλα που εβαλε και το ΚΚΕ και δεν βγηκε τελευταιος

  5. Το κανε το καπριτσιο του ο Γιωργακης

    Και τι καταφερε; Εκτος απο το να ικανοποιησει τον εγωισμο του που εκανε κακο στον κακο Παυλου να βγαλει το Γκιωνη πρωτο. Τωρα ακουγεται και οτι τον στηριζει.

    Οπως ακριβως και ο Πρωτονοταριος το 2006.

    Το χειροτερο ομως ηταν οτι και οι ψηφοφοροι το ξερανε αλλα βρεθηκε ενα 10% να τον στηριξει κατα τη γνωμη μου κυριως τα σογια των υποψηφιων του

  6. καποιοι άλλοι έκαναν το καπρίτσιο το δικό τους ή συγγενικού τους προσώπου. δεν πειράζει όμως ΕΧΑΣΑΝ!!!!!!!!! εκεί να δείς σογια των υποψηφίων που τον στήριξαν χωρίς να το θέλουν πραγματικά. (οράτε Στάμου απ'το πουθενά 700 και κάτι σταυρούς!!!!!!!)
    Φίλε 9:18, ΑΛΛΟΙ στηρίζουν ανοικτά Γκιώνη, ενώ προεκλογικά δήλωναν ότι θα πάνε με τον αντίπαλο του Γκιώνη. Η υπεροψία και η αλλαζονεία τους όμως τους έκανε να μην το πιστεύουν ότι θα είναι τρίτοι. ¨Ηταν θέμα εμπειρίας, βλέπεις!!!Τι να κάνουμε όμως ο λαός αποφασίζει…… ξύδι…….
    Λαγουδάκι ΜΠΑΜ Σ'ΕΠΙΑΣΑ!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog