Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

- Advertisement -

Το τμήμα Καλών Τεχνών του ΕPsilon Art Studio προετοιμάζει τους υποψηφίους για τις εισαγωγικές και τις κατατακτήριες εξετάσεις των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Βασικός στόχος του είναι η πλήρης κατάκτηση του γνωστικού αντικειμένου από την πλευρά των υποψηφίων, καθώς και η άριστη προετοιμασία τους για την αντιμετώπιση των εισαγωγικών εξετάσεων.
Οι υποψήφιοι εξασκούνται στην παρατήρηση και απεικόνισ…η διαφόρων θεμάτων (πορτρέτο και μοντέλο, προτομές, συνθέσεις αντικειμένων) και στην καλλιέργεια του αισθητικού κριτηρίου έχοντας ως στόχο την κατασκευή ζωγραφικών έργων –σχεδίων.

Βασικές Ενότητες του μαθήματος:
1.Υπολογισμοί- μετρήσεις 2.Πλαστικά στοιχεία (γραμμή-φόρμα) 3. Έλεγχος της επιφάνειας 4. Τόνοι, ημιτόνια 5. Σχεδιάζοντας το φως 6. Τρεις διαστάσεις. Χώρος-βάθος 7. Το θέμα και το φόντο 8. Σύνθεση, όγκοι 9. Τονική αναπαράσταση του χώρου 10. Σχεδιάζοντας με χρώμα

Έτσι όποιος επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα Σχεδίου και Ζωγραφικής στο ΕPsilon Art Studio στο Λουτράκι και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Κορίνθου στην Κόρινθο.

Ώρα:Παρασκευή στις 4:00 μ.μ. – 31 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

Τοποθεσία:EPsilon Art Studio, Λουτράκι και Γαλλικό Ινστιτούτο Κορίνθου, Κόρινθος
Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις
απευθυνθείτε στην ζωγράφο, κα Εύη Παντελέων, στο 6977878481

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog