Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για τους Γκεμπελίσκους μας..

- Advertisement -

Aπορία…πολύ χαλαρούς σας βλέπουμε εδώ και δύο μέρες , όλους εσάς που κάνετε ”καταγγελίες” και…
..δείχνετε το “επίπεδο” σας…θερμή παράκληση…ξεκατινιαστείτε λίγο…άντε,περνούν οι μέρες και μετά δεν θα έχετε τί να κάνετε…και εμείς με ποιούς να γελάμε…!!! …δεν μας έχετε πεί ούτε οι μεν ,ούτε οι δε,τί χρώμα σώβρακο φοράνε οι υποψήφιοι…ούτε πώς πίνουν τον καφέ τους..είναι πράματα αυτά;..να μας αφήνετε σε αγωνία; ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΓΚΕΜΠΑΙΛΣ !!!

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσχετο…
    Το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε την δυνατότητα να παρακαλουθούμε τα αποτελέσματα απο εσάς?
    Υπάρχει κανένα άλλο blog που θα το κάνει αυτό?

  2. o Γκεμπελς φιλε, οταν εφτασε το τελος, σκοτωσε τα 6 παιδια του, και αυτοκτονησε μαζι με τη γυναικα του ακολουθωντας τον αρχηγο του (Χιτλερ) στον θανατο. Αυτο ηταν δειγμα της πιστης, οσο αρρωστη και αν ηταν, στην αρχικη ιδεα του και στην φιλοφοσια του. Τι και αν η προπαγανδα του σκοτωσε εκατομμυρια… Οι δε δικοι μας, τα παπαγαλακια μας, θελουν λιγο χρονο να αντιδρασουν γιατι πρεπει να σκεφτουν και να υπολογισουν τι τους συμφερει προκειμενου να δρασουν.. βλεπεις δεν μιλαμε για "αξιες" αλλα για μικροπολιτικα συμφεροντα, τοσο καταπτυστα που λερωνεσαι και μονο μιλωντας γι αυτα..

  3. φίλε Μιχάλη
    σε ευχαριστώ που με διόρθωσες.
    Φυσικά το βράδυ της Κυριακής ΟΛΟ το ΤΕΑΜ της παρέμβασης, που ασχολείται με την συλλογή των αποτελεσμάτων, θα είναι στις επάλξεις για την γρήγορη ενημέρωση των αποτελεσμάτων.
    Τους οφείλω και εγώ ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοήθεια τους σε ένα πολύ μεγάλο και πολύ δύσκολο έργο που μου ανατέθηκε.

    Γιώργος Παπαδόπουλος
    Σύμβουλος Πληροφορικής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog