Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΙΣΘΜΙΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ‏

- Advertisement -

Αγαπητοί συνδημότες και εκλεκτοί σύμβουλοι κύριοι Στέφα, Πρωτονατάριε και Πέρρα.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα η ευαισθησία σας για τον τόπο σας, καθώς και η έκδηλη ανησυχία για το μέλλον του, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από την ανάρτηση της δήλωσης σας στο loutrakiblog.

Αυτό που με …
…ανησυχεί όμως περισσότερο, όπως και σύσσωμο το εκλογικό σώμα είναι η τοποθέτηση σας και η επισήμανση στην δήλωση σας “ Ποιος θα ενημερώνει τον Δήμαρχο για τα προβλήματα των κατοίκων της Ισθμίας, αφού ο Κ. Λογοθέτης δεν μερίμνησε για να εκλέξει Δημοτικό Σύμβουλο από τον τόπο μας; Μήπως η έλλειψη εκπροσώπησης δεν είναι τυχαία; Μήπως προεξοφλεί ότι η Ισθμία θα καταλήξει σε άλλο Δήμο;”

Τι εννοείται κύριοι? Είχε την δυνατότητα ο Κ. Λογοθέτης να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ για να εκλέξει Δημοτικό Σύμβουλο από συγκεκριμένη περιοχή? Είχατε είτε εσείς ή ο υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Γ. Γκιώνης την δυνατότητα να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ και να ΕΠΗΡΕΑΣΕΤΕ το εκλογικό σώμα για να εκλέξει τον όποιο Δημοτικό Σύμβουλο είτε από κάποια περιοχή ή όπως αναφέρει στη δήλωση του ο κύριος Μ. Δρίτσας ότι δεν «φροντίσαμε» να εκλεγεί κάποια γυναίκα? Έχει κάποιος την δυνατότητα να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ για να κάνει την ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για λογαριασμού του εκλογικού σώματος και των δημοτών μας? Είναι μήπως κάποιο σας μυστικό ή συνταγή που θα έπρεπε να την μοιραστείτε με τους δημότες όλου του νέου μας διευρυμένου Δήμου για το πως θα μπορούσε να επηρεαστεί το εκλογικό σώμα και να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ για να εκλεγεί ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΜΟΤΕ? Μήπως υπονοείται κύριοι ότι εσεις ΜΕΡΙΜΝΗΣΑΤΕ με κάποιον τρόπο να υπάρχει εκπροσώπηση από μια περιοχή?

Αγαπητοί και εκλεκτοί σύμβουλοι. Δεν γνωρίζω τις πρακτικές και τις τακτικές που ακολουθείτε εσείς, αν και με αφορούν. Μπορώ όμως να σας μιλήσω για τις πρακτικές που ακολουθούμε εμείς στον συνδυασμό «με τους Πολίτες Μπροστά», που δεν είναι άλλες από τον σεβασμό στην επιλογή των συνδημοτών μας και στην πίστη ότι επιτέλους κατανοούν γιατί θα πρέπει ανεπηρέαστοι να επιλέξουν μια νέα δημοτική αρχή διάφανη, άφθαρτη, χωρίς πολιτικές συναλλαγές ή σκοπιμότητες και χωρίς συμβιβασμούς. Μια νέα δημοτική αρχή που δεν βάζει τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΑΤΕΣ, αλλά τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Οι συνδημότες με την ψήφο τους αυτή την Κυριακή, θα εξασφαλίσουν ότι ο τόπος θα εκπροσωπείται από ανθρώπους που δεν ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ για τον ποιόν θα εκλέξουν, αλλά ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ για το καλό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ χωρίς να τους μοιράζουν σε περιοχές και τόπους. ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

Γεώργιος Δ. Μπάκος

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους ρε άρχοντα πες τα γιατί έχουν αποθρασυνθεί. Κανονίζουμε ποιοι και πως θα βγουν και μοιράζουμε σε περιοχές το δήμο. Δεν ντρεπόμαστε λεω εγώ.

  2. χαχααχαχαχαχχα ρε 1:13 παρε μια βαθια ανασα και μετα γραψε!!! τι να σου πω, τα επιχειρηματα σου ειναι πολυ προοδευτικα!! αν εσυ εισαι το αντιπροσωπευτικο δειγμα του ελληνα, τοτε ειμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ καταδικασμενοι… παντως ειλικρινα σε ευχαριστω, δεν μπορω να σταματησω να γελαω απο την ωρα που διαβασα (με κοπο ειναι η αληθεια) το "αρθρο/σχολιο" σου!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  3. Βεβαίως βεβαίως…οι μόνοι αξιόλογοι υποψήφιοι από τα Ισθμια είναι του Γκιώνη ,αλλίμονο δεν πρέπει να ξεχνάμε το έργο τους μέχρι τώρα….χικ και ξανά χικ….

  4. ΡΕ 1.13 ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΔΙΑΣΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?

  5. Πολιτικά ούτως ή άλλως εχουμε υποβαθμιστεί όλοι μας και αυτό το λέω γιατί απο την στιγμή που μαζί με την αποχή, τα λευκά και τα άκυρα, τι συμπέρασμα βγάζει η πρώτη Κυριακή ???

    1 στους 4 ψήφισαν Γκιώνη και 1 στους 5 Λογοθέτη, οπότε ???

    Με ποιά δυναμική και με ποιά αποδοχή θα προχωρήσει ο νέος Δήμαρχος. όταν είδη απο τώρα είναι μοιοψηφία ??

    Φυσικά και τα ποσοστά των άλλων μνηστήρων, ήταν πολύ χαμηλά και δικαίως έμειναν στην απέξω, αλλά το συμπέρασμα ποιό είναι ???

    Απλά, τρείς λαλούν και δύο χορεύουν.

    Πολυδιασπασμένοι, άκρως διαιρεμένοι και μέσα στον γενικό χαμό της τραγικής οικονομικής κατάστασης που ζούμε, ειμαστε απλά ένα βήμα πρίν την βουτιά στην θάλασσα.

  6. ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ …. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Ο ΣΠΑΝΟΣ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΤΕ …

  7. ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩ !!!!!

  8. ΡΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΤΟΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΣΟ Μ…..ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 50% ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΟΝ Α ΓΥΡΟ …..

  9. Είδαμε στα Ισθμια πόσο βοήθησε ο Πέρρας το χωριό του. Καλύτερα ίσως είναι να μην εκπροσωπείται από κανέναν, ίσως κάποιος να ενδιαφερθεί σοβαρά και γι'αυτό τον τόπο.

  10. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται,από τη μια να
    κατηγορείται ο Πέρας,ότι άφησε το Δήμο και πνίγηκε στα σκουπίδια και αδιαφόρησε για το χωριό
    του,και από την άλλη να παίρνει 850 περίπου ψήφους.Δεν είναι δυνατό τόσοι άνθρωποι να είναι
    σχιζοφρενείς.Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει,και
    παρακαλώ αν μπορεί κάποιος,με στοιχεια όμως,να
    εξηγήσει και σε μένα τον άσχετον,για να καταλάβω.
    Αλιώς,"όχι άλλο κάρβουνο"………..

  11. Αντί να ντρέπεστε που αναδεικνύεται το χωριό σας όπως λέτε σε ξεχωριστό τμήμα του δήμου, κάνετε αγώνα για να το διαχωρίσετε.
    Κύριοι Πέρρα, Στέφα και Πρωτονατάριε μήπως εάν βγειτε δημοτική αρχή δεν θα ασχολείστε με άλλες περιοχές? Κύριε Πέρρα, για αυτό έχετε γράψει την καθαριότητα στο Λουτράκι και έχετε γίνει διάσημος σε όλη την επικράτεια?

    Κώστας Π.

  12. ρε ΜΠΑΚΟ ΦΑνταζεσαι να μην ειχε βγει συμβουλος πλειοψηφιας απο την περαχωρα τι θα γινοταν εδω δεν εκανε το ΓΙΑΝΟΥΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ και ξεσηκωθηκαν οι παντες και ας εχει η περαχωρα τον μισο πληθησμο απο οτι τα ισθμια για να μην παμε στο αλλο με το ονομα που επειδη γινατε κατι ωρες πρωτευουσα της τοτε ελλαδας θελετε και να συμπεριλαβανεται στο ονομα του νεου δημου οταν η ισθμια εχει λαμπρη ιστορια2500χρονων δεν απαιτησε κατι τετοιο αλλα θελω να δω τι θα κανουν οι ΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΘΜΙΑ οταν ερθει το θεμα στο καινουργιο ΔΣ ΜΗΝ μας τα πολυζαλιζετε με την περαχωρα οσο ποιοι εχουν ευθηνη για το ναυαγιο στα ισθμια ειναι συγκεκριμενοι και εχουν ονομα ΄΄ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝ ΣΠΑΝΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ''

  13. Nai file 3:35 gia auto phre 302 staurous sto Loutraki epeidh den axoleitai. Kai egine diashmos se oloi th epikrateia! Oi stauroi milane apo monoi tous. Oti kai na anaferetai kai oti kai na grafetai auto einai h alhtheia kai o kosmos edeixe th protimaei.

  14. ρε ουφο 3΄41 καταλαβε πρωτα τι διαβαζεις εγω δεν εχω τιποτα με το ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΙΣΑ ΙΣΑ το εφερα μονο σαν παραδειγμα για να ισχυροποιησω τα λεγομενα μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog