Αγαπητοί συνδημότες και εκλεκτοί σύμβουλοι κύριοι Στέφα, Πρωτονατάριε και Πέρρα.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα η ευαισθησία σας για τον τόπο σας, καθώς και η έκδηλη ανησυχία για το μέλλον του, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από την ανάρτηση της δήλωσης σας στο loutrakiblog.

Αυτό που με …
…ανησυχεί όμως περισσότερο, όπως και σύσσωμο το εκλογικό σώμα είναι η τοποθέτηση σας και η επισήμανση στην δήλωση σας “ Ποιος θα ενημερώνει τον Δήμαρχο για τα προβλήματα των κατοίκων της Ισθμίας, αφού ο Κ. Λογοθέτης δεν μερίμνησε για να εκλέξει Δημοτικό Σύμβουλο από τον τόπο μας; Μήπως η έλλειψη εκπροσώπησης δεν είναι τυχαία; Μήπως προεξοφλεί ότι η Ισθμία θα καταλήξει σε άλλο Δήμο;”

Τι εννοείται κύριοι? Είχε την δυνατότητα ο Κ. Λογοθέτης να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ για να εκλέξει Δημοτικό Σύμβουλο από συγκεκριμένη περιοχή? Είχατε είτε εσείς ή ο υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Γ. Γκιώνης την δυνατότητα να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ και να ΕΠΗΡΕΑΣΕΤΕ το εκλογικό σώμα για να εκλέξει τον όποιο Δημοτικό Σύμβουλο είτε από κάποια περιοχή ή όπως αναφέρει στη δήλωση του ο κύριος Μ. Δρίτσας ότι δεν «φροντίσαμε» να εκλεγεί κάποια γυναίκα? Έχει κάποιος την δυνατότητα να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ για να κάνει την ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για λογαριασμού του εκλογικού σώματος και των δημοτών μας? Είναι μήπως κάποιο σας μυστικό ή συνταγή που θα έπρεπε να την μοιραστείτε με τους δημότες όλου του νέου μας διευρυμένου Δήμου για το πως θα μπορούσε να επηρεαστεί το εκλογικό σώμα και να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ για να εκλεγεί ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΜΟΤΕ? Μήπως υπονοείται κύριοι ότι εσεις ΜΕΡΙΜΝΗΣΑΤΕ με κάποιον τρόπο να υπάρχει εκπροσώπηση από μια περιοχή?

Αγαπητοί και εκλεκτοί σύμβουλοι. Δεν γνωρίζω τις πρακτικές και τις τακτικές που ακολουθείτε εσείς, αν και με αφορούν. Μπορώ όμως να σας μιλήσω για τις πρακτικές που ακολουθούμε εμείς στον συνδυασμό «με τους Πολίτες Μπροστά», που δεν είναι άλλες από τον σεβασμό στην επιλογή των συνδημοτών μας και στην πίστη ότι επιτέλους κατανοούν γιατί θα πρέπει ανεπηρέαστοι να επιλέξουν μια νέα δημοτική αρχή διάφανη, άφθαρτη, χωρίς πολιτικές συναλλαγές ή σκοπιμότητες και χωρίς συμβιβασμούς. Μια νέα δημοτική αρχή που δεν βάζει τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΑΤΕΣ, αλλά τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Οι συνδημότες με την ψήφο τους αυτή την Κυριακή, θα εξασφαλίσουν ότι ο τόπος θα εκπροσωπείται από ανθρώπους που δεν ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ για τον ποιόν θα εκλέξουν, αλλά ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ για το καλό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ χωρίς να τους μοιράζουν σε περιοχές και τόπους. ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

Γεώργιος Δ. Μπάκος