Για άλλη μία φορά, ο κόσμος, έδωσε βροντερό παρόν στην πλατεία των ΚΤΕΛ. Εκεί που ο Κώστας Λογοθέτης, από το εκλογικό του κέντρο, έκανε την τελευταία προεκλογική ομιλία του.

“Πρώτο μας μέλημα να αποκατασταθεί η αδικία που έγινε με τον Καλλικράτη και υπόσχομαι ότι στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο θα θέσουμε το μείζον θέμα: Να προστεθεί το όνομα της Περαχώρας, στο δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων”. Αυτά, ήταν τα πρώτα λόγια του υποψηφίου δημάρχου, Κώστα Λογοθέτη που συνέχισε, αφήνοντας πολλές αιχμές κατά της παρούσας δημοτικής αρχής: “Χαιρετίζω τις ομάδες της ανανέωσης, της ανατροπής και όλοι μαζί αφήνουμε πίσω την κακή παρένθεση της παρούσας δημοτικής αρχής. Όλες οι δημοτικές παρατάξεις είναι εδώ για να νικήσουμε το κατεστημένο. Η παρούσα δημοτική αρχή αντιπροσωπεύει το παλιό, τις υπόγειες συναλαγές, τις υπερκοστολογίσεις, το σταμάτημα των έργων και αποτελεί τυφλό όργανο ενός ιδιώτη. Και τολμούν να αποκαλούν τους εαυτούς τους ως τη δημοτική αρχή των έργων”.

Ο Κώστας Λογοθέτης υποσχέθηκε ότι θα δημιουργηθεί ένα ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης, το οποίο θα χρηματοδοτείται από την παραχώρηση του 20% των μισθών του δημάρχου, του αντιδημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Ευχαριστώ προσωπικά, τους πολίτες που μας έδωσαν αυτή τη δύναμη της μεγάλης ανατροπής. Έχουμε την πολιτική δύναμη, έχουμε την πολιτική βούληση, έχουμε σχέδιο ισχυρό. Είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός ο οποίος υπηρετεί τη δική σας εντολή. Θέλουμε να αλλάξουμε το δήμο με ανιδιοτέλεια, φρεσκάδα και νοικοκύρεμα”, δήλωσε ο Κώστας Λογοθέτης.

Τέλος, δεν παρέλειψε να απευθύνει και ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που σκέφτονται να απέχουν από τις κάλπες τονίζοντας: “Η αποχή είναι ψήφος προς τη σημερινή δημοτική αρχή. Την Κυριακή, σας θέλουμε όλους δίπλα μας στη γιορτή της δημοκρατίας. Κλείστε τα αυτιά σας στις υποσχέσεις”.