Ουδέτερος και ανεξάρτητος δήλωσε ο επιτυχημένος πρώην αντιδήμαρχος

Ένα από τα πλέον γνωστά, δυναμικά και καταξιωμένα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης στο τόπο μας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας και πρώην αντιδήμαρχος Λάμπρος Παπαθεοδώρου . Μιλώντας …
..αποκλειστικά στη sfedona.gr ο γνωστός αυτοδιοικητικός δήλωσε πως το επόμενο πολιτικό βήμα του αφού ήδη σε αυτές τις εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τους Πράσινους-Οικολόγους θα είναι η ενασχόλησή του με περιβαλλοντικά θέματα. Σήμερα ως συνεργαζόμενος με τους Οικολόγους και αύριο πιθανότατα ως ενεργό μέλος . Εκφράζοντας ξεκάθαρα τις θέσεις του για τις επαναληπτικές εκλογές στο δήμο του μας δήλωσε μεταξύ άλλων:
” Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα για την στάση που θα κρατήσω την ερχόμενη Κυριακή , δηλώνω πως θα μείνω πραγματικά ουδέτερος και ανεξάρτητος. Έχω φίλους και στους δύο συνδυασμούς ,πηγαίνω στα γραφεία και των δύο υποψηφίων και μιλάω με όλους. Αλίμονο να να απολογηθώ γι το ποιους έχω φίλους και με ποιους συζητάω!
Όσον αφορά τους δύο διεκδικητές του Δήμου έχουν και οι δύο τα υπέρ και τα κατά. Ο Γιώργος Γκιώνης έχει την εμπειρία και το σοβαρό έργο που έχει πραγματοποιήσει και ο Κώστας Λογοθέτης το νέο, την φρεσκάδα και την ελπίδα. Εδώ να τονίσω ότι στα δύο χρόνια που υπήρξα αντιδήμαρχος του Γιώργου Γκιώνη έχω επιτελέσει μαζί του ένα σοβαρό έργο για τον τόπο μας το οποίο δεν χαρίζω σε κανέναν!”
Τέλος ο Λάμπρος Παπαθεοδώρου τόνισε πως οι πολίτες με την ψήφο τους , δηλαδή ο κυρίαρχος λαός θα δώσει την απάντηση την ερχόμενη Κυριακή για το ποιος θέλει να είναι ο δήμαρχος της επόμενης τετραετίας.
δείτε το βίντεο:

πηγή*sfendona.gr