Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ερωτήματα παραμένουν

- Advertisement -

2 ημέρες πριν την επαναληπτική ψηφοφορία, θέλω να μοιραστώ με τους συμπολίτες μου κάποιες σκέψεις που μου δημιουργήθηκαν και με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”

            Καταρχάς ……είναι θεμιτή η διαπάλη ιδεών, απόψεων, αντιλήψεων που σκοπό έχουν να πείσουν τον πολίτη για την ορθότητα των θέσεων των διεκδικητών της δημοτικής αρχής.

    * Τι θέση έχουν άραγε με τα παραπάνω οι διαστρεβλώσεις, η λασπολογία και η πολεμική – και όχι κριτική – για ένα έργο που ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ΥΠΑΡΧΕΙ για όσους δεν εθελοτυφλούν.
    * Τι σημαίνουν άραγε και που αποσκοπούν απόψεις ότι η Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, θέλει Δημοτική Αρχή των λίγων και ισχυρών μέσω πολιτικών συναλλαγών, υπόγειων σκοπιμοτήτων, και ύποπτων συμβιβασμών;
    * Που αποβλέπουν οι κατηγορίες για ‘πρόχειρους ερασιτεχνισμούς’ για ‘γκρίζες ζώνες’;
    *  Πορευόμαστε χωρίς να θίξουμε  το ήθος και την  αξιοπρέπεια των ‘αντιπάλων’ μας.
    * Αγαπητέ Δημήτρη Γλυκοφρύδη που ούτε λίγο ούτε πολύ με κατηγορείς  για “σοβαρό και μετριοπαθή” συνεργάτη των “λόμπι” κοινό συκοφάντη, επαγγελματία της εξουσίας, φεουδάρχη του Δήμου καλό είναι να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς  διότι αποπροσανατολίζουν από την ουσία.

        Ωστόσο η ουσία και ο προβληματισμός μου παραμένει:

        Στις 11 πρώτες θέσεις του   συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” δεν αποτυπώνεται η  πραγματική κοινωνία του Λουτρακίου καθώς δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα,  δεν   υπάρχει ούτε ένας τεχνοκράτης ή ένας εκπαιδευτικός ή ένας επιχειρηματίας, δεν εκπροσωπούνται δηλαδή Βασικές Κοινωνικές Ομάδες.
Επίσης προβληματιζόμαστε αν σε μια δύσκολη περίοδο, που θα συσταθεί και θα οργανωθεί ο νέος δήμος, μπορεί να διοικήσει η πιο άπειρη ομάδα  (πλην ενός) που γνώρισε ποτέ η αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου μας.

        Όλα τ’ άλλα είναι εκ του περισσού…..

Μιχάλης Δρίτσας

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ.ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?
    ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ?
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ

  2. Κύριε Δρίτσα. Ακόμα δεν έχετε απαντήσει για την πρόθεση να μετατρέψετε την κοινοπραξία σε ανώνυμη εταιρεία ή όχι. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα επί της παρούσης.

  3. Η πιο ανικανη και σκιωδης δημοτικη αρχη που περασε ποτε κατηγορει για απειρια!!!

    Μονο στο Λουτρακι γινονται αυτα
    Τολμανε και κυκλοφορουν ακομα στους δρομους αλλα τι να κανουμε που εμεις τους δινουμε το δικαιωμα…

    Ας ειναι καλα και ο Πετριτσης που εκανε οτι επρεπε για να βγει ο Γκιωνης στους 2 πρωτους…

  4. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ κ.ΔΡΙΤΣΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΧΕΓΓΕΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 5 ΤΟΥ κ.ΓΚΙΩΝΗ;

  5. TOYS ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ?
    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΚΙΩΝΗ
    ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  6. TOYS ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ?

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ

    ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  7. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΑΝΤΙΩΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΣΥ ΣΤΕΚΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ -Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΣΩ -ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5 ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ?

  8. ρε παλικαρια εχετε πολυ πλακα μα παρα πολυ τι να κανουμε η ρημαδα η αληθεια ποναει πεστα μιχαλη αρκετα με τα λαμογια που εχει μαζεψει το καλο παιδι μεχρι και ο πουλος ειναι εκει τελος και δραμαμινες για την κυριακη

  9. προς 3:49, άσε τα σάπια για τον Πετρίτση γιατί δεν σε παίρνει. Ας φρόντιζε το αφεντικό σου να είχε από νωρίς αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά και όχι με την ουρά στα σκέλια, και να αφήσει στον Πετρίτση τη σκυτάλη. Αν ο Πετρίτσης ήταν αυτή τη στιγμή στη θέση του Λογοθέτη, δεν θα μίλαγε κανένας. Κι αυτό γιατί στην πρώτη 11άδα ήταν άνθρωποι επιστήμονες, γυναίκες, και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα (όπως λέει ο Δρίτσας). Στην πρώτη 11άδα έπαιζαν 1 γιατρός,1 καθηγήτρια, 1 αρχιτέκτονας, 1 απόστρατος της αστυνομίας, 1 τουλάχιστον (ίσως και 2) γυναίκες πολιτικοί μηχανικοί, 2 μηχανολόγοι, 1 γεωπόνος, 1 νοσηλεύτρια και επιχειρηματίες του τόπου μας. Δεν πειράζει όμως ας προσέχατε εσείς του Παύλου, να μην είσασταν τόσο εγωιστές. Το Λουτράκι θα την πληρώσει.

  10. Παπαγαλάκια του μεγάλου μαγαζιου λυσάξατε. Έχετε πολύ πλάκα, αλλά το έχετε χάσει και αντί με την ουσία ασχολείστε με τον πούλο.

  11. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 5!18, ΑΝ Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΞΕΧΑΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ.

  12. Ρε Μιχάλη κατηγορείς τους ψηφοφόρους για τις επιλογές τους!Ωραίος είσαι…καλά τόση ανάγκη την έχεις την δημαρχία που σε κάνει να παραλογίζεσαι;

  13. *Οικονομική και διοικητική διαχείριση των μεγάλων έργων όπως το σύγχρονο SPA, το κολυμβητήριο, η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Σουσακίου κ.τ.λ.
    Απάντηση.. την δική σας οικονομική διαχείριση την είδαμε.Ολοι σας μιλάτε για έσοδα αλλά κανείς δε μιλάει για έξοδα.Γιατί άραγε?
    *Να αντιμετωπιστούν ζητήματα μετά την αλλαγή του καταστατικού της ΔΑΕΤ.
    Απάντηση..Να αντιμετωπιστούν οι προχειρότητες σας.Να αντιμετωπιστούν η δική σας ανικανότητα.Για πήγαινε στον Παπαδάκη να του πείς ότι φέτος δεν έχει επιχορήγηση οικονομική γιατι το ξεχάσατε να συμπεριλάβετε στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους? θα το κανετε στην γενική συνέλευση τον Ιούνιο? στην Νεα ΔΑΕΤ?? Αντε να πείτε σε όλους τους συλλόγους ότι του χρόνου δεν θα πάρουν όύτε ένα ευρώ….ούτε ένα.Μόνο εάν αλλάξει το καταστατικό.Ποιός το άλλαξε και είναι υπευθυνος για την αλλαγή του??ΕΣΕΙΣ φυσικά. Ποιος καλείτε να την πληρώσει?? ΕΜΕΙΣ φυσικά. Ποιός είναι ΑΝΑΞΙΟΣ??ΕΣΕΙΣ φυσικά. Και έχετε το θράσσος να μιλάτε για ανικανότητα των άλλων??Μέ ένα συγνώμη του Γκιώνη νομίζετε ότι σβήνουν όλα???Και καλά ο Γκίωνης το είπε…κανένανς άλλος?? ή ο Γκιώνης εκπροσωπούσε όλους σας.Όλο λάθη και αστοχίες είσαστε.
    *Θέματα Τουρισμού και Ιαματικού τουρισμού.
    Απάντηση…Σας είδαμε…πνιγήκαμε στους Κινεζους τουρίστες..που πήγατε να τους φέρετε.Πόσο κόστισε το ταξίδι του Δημάρχου στην ΚΊΝΑ?? Πόσοι τουρίστες ήρθαν?? Σιγά ρε παιδιά..θα μας πατήσουν οι Κινέζοι…
    Ιαματικός τουρισμός??? Ωραία…πέστε μου την προεργασία σας και την πορετοιμασία που έχετε κάνει με βα΄ση τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των έργων αποπεράτωσης του Υδροθεραπευτηρίου και που έχετε στοχέυσει για την προσέλκηση ενδιαφέροντος των τουριστών.Ποσο κοστίζει το υδροθεραπευτήριο για την ημερήσια λειτουργία του?Πόσο κοστίζει η αδράνεια σας ναέχετε έτοιμα όλα τα τουριστικά φυλλάδια τουριστικου΄ς προορισμούς και δημιουργία προγραμμάτων?Τι έχετε κάνει??? ΤΙΠΟΤΑ…ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ?
    * Εκπροσώπηση της πόλης μας στον σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών .
    Απάντηση… Δηλαδή όλοι κρεμώμαστε απο τον Κύριο Κοφινά?? Άλλος πιο έμπειρος δεν μπορεί? Και εκτός Λουτρακίου? Ολο το Λουτράκι μόνο απο τον Κό Κοφινά εξαρτάται?? *
    Θέματα συγχωνεύσεων των Ν.Π.Δ.Δ. του νέου Καλλικρατικού Δήμου. Καλά εδώ το απόλυτο χάλι σας…δεν έχετε προετοιμα΄σει τιποτα.Ουτε οικονιμική διαχείρηση ούτε οινομιή μελέτη βιωσιμότητας των οργανισμών ούτε πολιτική κατεύθυνση επιλογών και δράσεων ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.??
    συνέχεια…

  14. Κείμενο Νο2…
    * Τι θέση έχουν άραγε με τα παραπάνω οι διαστρεβλώσεις, η λασπολογία και η πολεμική – και όχι κριτική – για ένα έργο που ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ΥΠΑΡΧΕΙ για όσους δεν εθελοτυφλούν.
    Απάντηση… όποιος έχει αντίθετη άποψη και γνώμη απο εσένα τότε είναι διαστρέβλωση?όποιος κρίνει είναι λασπολογία? όποιος εκφράζεται είναι πολεμικός ανταποκριτής??Φαίνεται το έργο σας?? Μάλλον αχνοφαίνεται που τείνει να χαθεί στον χρόνο των 4 χρόνων εξουσίας σας.
    * Τι σημαίνουν άραγε και που αποσκοπούν απόψεις ότι η Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, θέλει Δημοτική Αρχή των λίγων και ισχυρών μέσω πολιτικών συναλλαγών, υπόγειων σκοπιμοτήτων, και ύποπτων συμβιβασμών;
    Γιατι απο τον φθόνο σας και την μικρότητές σας έχετε κρυφτεί και έχετε επικεντρωθεί σε επιλογές που δεν έιναι ούτε διάφανες ούτε δημοκρατικές.
    * Που αποβλέπουν οι κατηγορίες για 'πρόχειρους ερασιτεχνισμούς' για 'γκρίζες ζώνες'; Ρωτάς κιόλας?? ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ….στο πρώτο συμβούλιο θα έρθει το θεμα της επένδυσης..της ΜΑΡΙΝΑΣ. Αλήθεια σε ποιο συμβούλιο το συζητήσατε?? Γρίζες ζώνες?? η λέξη…ΔΑΕΤ…σου λέει κάτι?? η μετοχή της αλλαγής του καταστατικού σου λέει κάτι?? Η ανάληψη των 150000 ευρώ απο το ταμείο της ΔΑΕΤ σου λέει κάτι? Η υπερκοστολόγηση σου λέει κάτι?? Αλήθεια ποιος ειναι ο προγραμματισμός σας την επόμενη 4ετία? Και εάν το ταμείο έχει 7,5 εκατομμύρια Ευρώ που λέει ο δήμαρχος δεν μας λέει πόσες ωφειλές έχει.
    * Πορευόμαστε χωρίς να θίξουμε το ήθος και την αξιοπρέπεια των 'αντιπάλων' μας.
    Απάντηση,….Το κάνεις όμως με τον χειρότερο τρόπο…με το να προσβάλεις το αποτέλεσμα των εκλογών.Και αυτό δεν είναι δημοκρατία κύριε αριστερέ Δημοκράτη είναι…ΦΑΣΙΣΜΟΣ

  15. Στις 11 πρώτες θέσεις του συνδυασμού "Πολίτες Μπροστά" δεν αποτυπώνεται η πραγματική κοινωνία του Λουτρακίου καθώς δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα, δεν υπάρχει ούτε ένας τεχνοκράτης ή ένας εκπαιδευτικός ή ένας επιχειρηματίας, δεν εκπροσωπούνται δηλαδή Βασικές Κοινωνικές Ομάδες.
    Επίσης προβληματιζόμαστε αν σε μια δύσκολη περίοδο, που θα συσταθεί και θα οργανωθεί ο νέος δήμος, μπορεί να διοικήσει η πιο άπειρη ομάδα (πλην ενός) που γνώρισε ποτέ η αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου μας.

    δηλαδή επειδή δεν σας ταιριάζει στο δικό σας προφίλ οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντίπαλης παράταξης δεν είναι ικανοί??

    αλλά να τα πούμε λίγο απο την αρχή??
    τι έχετε να αντιμετωπίσετε?
    Εχετε διαβάσει τον νόμο για την μεταρύθμιση των Δήμων? Τοτε θα ξέρατε τι έχετε τι να αντιμετωπίσετε αλλά με εχετε επιβεβαιώσει ότι για μια ακόμη φορά θα είστε απροετοίμαστοι.
    Εχει δίκιο κάποιος φίλος που σου λέει ότι παραλογίζεσαι.
    Εαν ήσουν ενημερωμένος θα ήξερες τι έχετε να αντιμετωπίσετε.Εαν ήσαστε διαβασμένοι θα γνωρίζατε τι πρέπει να κάνετε και δεν θα λέγατε ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
    εΑΝ ΦΟΒΌΣΑΣΤΕ…ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.
    δΕΝ ΣΑς ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.
    Εκεινοι που δε θέλουν να φύγετε είναι εκείνοι που απο το παραλιακό μαγαζί θέλουν να νομιμοποιηθούν στον ΔΉΜΟ.
    οΙ ΚΟΛΛΗΤΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ.

  16. Ηρεμήστε παιδιά, θεωρείτε κανέναν τους ικανό να
    τα βάλει με τους εξουσιαστές του;;;
    Απλά,και ο ένας και ο άλλος θα εκτελέσουν κατά
    γράμμα τις εντολές που θα λάβουν από τους διαφορους Μπεγλίτηδες,όπως έκανε και ο προηγούμενος με τους Παπαληγούρηδες.
    Ρε κατάμαυρο στους Μαυρογιαλούρους!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog