Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -
Επιθυμώ να εκφράσω τα Θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη.
Εύχομαι στο φίλο και συνάδελφο μηχανικό Κώστα καλή δύναμη και ….κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας δημαρχιακής θητείας.
Τον διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ δίπλα του από την θέση της αντιπολίτευσης, για μία εποικοδομητική συνεργασία , προς όφελος των συμφερόντων του δήμου και των συνδημοτών μας.
Γιώργος Πετρίτσης
Επικεφαλής συνδυασμού«Συνένωση Προόδου-Νέα Πορεία»
- Advertisement -

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως γινεται να περναγε προεκλογικα ο Πετριτσης στα γκαλοπ τον ΠΠ και ενω ο πρωτος πατωσε ο ΠΠ παραλιγο για 40 ψηφους να βγει δημαρχος;

    Και μην πει κανεις οτι θα εβγαινε ο Γκιωνης…

  2. Το γκάλοπ που αναφέρει ο 7:07 είναι αληθές και έγινε από τη Ν.Δ γύρω στον Ιούλιο λίγες μέρες μετά τη συνάντηση που είχαν όλοι οι Ν.Δ υποψήφιοι Δήμαρχοι του Νομού, με τον συντονιστή Αδραχτά στην Κόρινθο. Το γκάλοπ όντως έγινε αφού πάρα πολύς κόσμος απάντησε τηλεφωνικά σε αυτό (ήταν ένα μαγνητοσκοπημένο γκάλοπ για όσους δεν θυμούνται). Το αποτέλεσμα το γνωρίζουν καλά ο Κόλλιας και τα κεντρικά της Ν.Δ και φυσικά οι υποψήφιοι. Από αυτούς διέρρευσε το αποτέλεσμα. Ρωτήστε τον ΠΠ να σας το βεβαιώσει.

  3. Εσύ φίλε του ΠΠ 7:17 να μιλάς για τον εαυτό σου και να λες ψήφισα Λογοθέτη, γιατί βγήκε ανοικτά ο αρχηγός σου και τον στήριξε. Εγώ που ήμουν ψηφοφόρος του Πετρίτση δεν ξέρεις τί ψήφισα. Δεν πήρα γραμμή από τον δικό μου αρχηγό να ψηφίσω κάποιον συγκεκριμένο. Άρα μη τα γενικεύεις τα πράγματα. Να λες καλύτερα εμείς ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog