Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -
Επιθυμώ να εκφράσω τα Θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη.
Εύχομαι στο φίλο και συνάδελφο μηχανικό Κώστα καλή δύναμη και ….κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας δημαρχιακής θητείας.
Τον διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ δίπλα του από την θέση της αντιπολίτευσης, για μία εποικοδομητική συνεργασία , προς όφελος των συμφερόντων του δήμου και των συνδημοτών μας.
Γιώργος Πετρίτσης
Επικεφαλής συνδυασμού«Συνένωση Προόδου-Νέα Πορεία»
- Advertisement -

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ευχομαι στο …φιλο / τι αραγε υπονοει?
    τον διαβεβαιωνω οτι θα σταθω διπλα του…. /
    ηδη σταθηκεσ κυριε στελνοντασ κ΄το δικο σου 60% στον φιλο σου κωστακη
    α ρε τι διεργασιεσ εχουν γινει ! κ ΄μεισ αφου ειμαστε ολοι λαμογια τα τρωμε!

  2. ΤΟΝ ΚΟ ΠΕΤΡΙΣΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΒΓΗΚΕ Κ΄ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ !!
    Κ΄ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΛΑΚΙΑ Κ΄ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
    ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ Κ΄ΣΕΝΑ ΚΕ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ Κ΄ΜΕΤΑ Α! ΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  3. Σιγά ρε φίλε 10:39, μόνο για τον Πετρίτση δεν μπορείς να λές τετοια πράγματα. Ο πιο ομιλητικός υποψήφιος ήταν. Με ένα χαμόγελο και μια καλημέρα ήταν και είναι ο Γιώργος. Τώρα αν σκεφτόταν κάτι και δεν σε είδε μια φορά, μην το κάνεις και θέμα. Σάμπως θα τον ψήφιζες? Εσύ ήσουν ταγμένος πάντα αλλού στα δημοτικά!!! Βρήκες να πεις σοβαρό επιχείρημα. Ενώ οι άλλοι μές την τρελλή χαρά όλη μέρα ήταν!!! Ιδιαίτερα ο δικός σου!!!

  4. @10:36
    Ο μπλόγκερ παίζει με τα αποσιωπητικά. Τα πάει από δω, τα πάει από κεί. Στο κείμενο του Πετρίτση στο μπλοκ του πάντως αποσιωπητικά δεν υπάρχουν.
    Όσον αφορά το ποσοστό που αναφέρεσαι, ο Πετρίτσης ουδέποτε έδωσε γραμμή για το που θα πάνε οι ψηφοφόροι του. Άλλοι έδωσαν. Οι ψηφοφόροι έχουν κρίση να κρίνουν και νοημοσύνη να σκεφτούν. Εκτός αν κάποιοι χρειάζονται καθοδήγηση……..

  5. ΕΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ
    pomlap

  6. Μουντρούχος ο Πετρίτσης, ας γελάσω…..Μήπως ζεις εσύ σε άλλη πόλη; Όσοι ξέρουν τον Πετρίτση μόνο με καλά λόγια μιλάνε και για το πόσο γελαστός και καλόκαρδος είναι. Μήπως έχεις προσωπικά μαζί του;
    Ρε, παιδιά σαν τον Γιώργαρο σπανίζουν. Όταν το καταλάβετε ίσως δούμε και κάτι καλό σ'αυτόν τον τόπο!!!

  7. 11:07, και ο Παύλου έλεγε ότι θα τους ξεπεράσει όλους και μάλιστα ότι θα βγει από την πρώτη Κυριακή, αλλά δεν τον αποκάλεσες αστείο……που έχασε 15 μονάδες από την προηγούμενη φορά……

  8. ρε εδώ ολόκληρος δημοσιγράφος της ΕΣΗΕΑ έβαζε στοίχημα ότι στην δεύτερη Κυριακή θα είναι σίγουρα ο Παύλου με τον Λογοθέτη!ζντούφ!και ύστερα ξύπνησε!

  9. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΠ;ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ;ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

  10. Γιώργο κράτησα μια φράση σε μια συζήτηση μας που μου είχες πεί ότι έχει πει κάποτε κάποιος
    "Λεω την αλήθεια πάντα , για να μην έχω να θυμάμε τίποτα.". Μου το απέδειξες εν ευθέτω χρόνο…Πορεύσου έτσι .
    Μπράβο για την θετική στάση σου για συνεργασία .
    Το καλό του Δήμου μας πάνω απο όλα.

  11. To σίγουρο είναι με δυο μηχανικούς στο συμβούλιο του Δήμου (Κύριοι Λογοθέτης & Πετρίτσης ), τουλάχιστον στα Δημόσια έργα , κατασκευές κτλ. θα έχουμε ύσηχο το κεφάλι μας όσον αφορά τον έλεγχο κατα την κατασκευή , την ποιότητα των έργων , τον σχεδιασμό τους , την έγκαιρη παράδωση και τον έλεγχο σωστής τιμολογισης του έργου .

  12. @11:42 ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ 'ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ¨¨ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΛΑΚ ΟΥΤ

  13. ρε μαναρια που δεν ξερετε τι γραφετε εδω μεσα ο γκιωνης δεν κοκορευονταν για τις σχεσεις τις στενες με τον παπανδρεου πως ξαφνικα εγινε μπλε εκτος αν αλλαξε χρωμα απο το κακο του οσο για το ποιος θα ειναι δημαρχος την επομενη τετραετια ρε πουλακιδοπαιδα ακομα δεν ανεβηκε ο νεος βιαζεστε να πεσει τετοια τρεμουρα εχετε να ξαναβγει καζινοδημαρχος τερμα ρε οποιος ειναι μετο συμφερον του λουτρακιου θα μενε… ρεεεεεεεεεεεεεεε. υ.γ. χερετησματα στον τεως κ.γκιωνη αντε γεια

  14. φίλε 1:22, το 'μουντρούχος' και 'μπουνταλάς' για σένα μπορεί να μην είναι βρισιά όπως δεν είναι και για μένα,αλλά για αυτόν που το έγραφες μπορεί και να είναι,πιστεύω να με καταλαβαίνεις.

  15. οποιος σκέφτετε κομματικα για τον δήμο είναι γελασμένος.Οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ είναι πιο πολλοί στο Λουτράκι σε σχέση με τους φίλους της ΝΔ. Αντε τωρα να μας πείσετε ότι οι ΝΔκράτες θα βγάλετε δήμαρχο.Νυχτωμένοι βαθιά είστε. Εαν δεν συνεργαστείτε με άλλους χώρους τότε το χάσατε το μπαλάκι.Και δεύτερο καψόνι συνεχόμενο αποτελεί ολοκληρωμένο καμένο χαρτί.Αρα ΄προσοχή τι λέτε κύριοι Νεοδημοκράτες.

    υ.γ.
    Οσο για ΝΔ…πάρε στήριξη απο τον προδότη τον Σαμαρά και θα δείς την στήριξη του κόσμου της ΝΔ.Παρε ταυτότητες και θα δείς ταμπέλες Γιώργο μου.Πρόσεξε με τους συνεργάτες σου μην ξαναπαίξει το έργο με τον Στέφα στα Ισθμια.Αυτος που τον πρόδωσε ΝΔκράτης δεν είναι?? Να τους χαιρόμαστε!!!!! Πρόσεχε Γιώργο μου τους συμβούλους σου και τις κομματικες σου καταβολες.Α….και κατι τελευταίο….παρε μαθήματα απο κάτι υπεύθυνους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους…που κριτήριο έχουν το κομματικό υπερ άνω όλων..και με τα τηλεφωνα τους μεσα απο την τοπική της ΝΔ έδειξαν το προσωπό τους και τα κριτηρια τους.
    Δεν θελουμε Γιώργο υποψηφιους εισοδηματιες και κομματικους διορισμένους και συγγενεις.
    Πρόσεχε πολύ τις επόμενες επιλογές σου.Η πρώτη σε στιγμάτισε άσχημα στα ματια του κόσμου.Γιατί ο Παύλου ήταν εδω..εσύ ήρθες και έδωσες δικαίωμα.Τωρα τους θέλεις κοντά σου.Και οι ψηφοφόροι του Παύλου δεν ήταν όλοι ΝΔ.Ηταν σε μεγάλο ποσοστό και απο ΠΑΣΟΚ και απο ΣΥΝ.Αρα πρόσεχε πολύ…παρα πολύ τις επόμενες κινήσεις σου μην παρασυρθείς σε λάθος επιλογές.

    Με εκτίμηση ένας φίλος σου.

  16. ΡΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗΣ -ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ? ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΙ -ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ – ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ – ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ….

  17. Για την αποζημιωσούλα από το ψευτοοικόπεδο θα μας πείς τίποτα;Αλήθεια αφού είσαι μηχανικάρα και η οικοπεδάρα αξίζει τόσα πολλά γιατί δεν πας να κτίσεις εκεί ρε μεγάλε;
    Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια ρε γμτ…όλοι για το μπαγιόκο….

  18. @12:02
    Ο Πετρίτσης αφού γνώριζε οτι θα πάτωνε,κατέβηκε γιατί ήταν άπειρος. Ο Παύλου αφού είδε ότι κατεβαίνει ο Πετρίτσης γιατί κατέβηκε αφού σαν ΕΜΠΕΙΡΟΣ ήξερε ότι θα χάσει όπως και την προηγούμενη τετραετία;;;;;;;; Για ένα και μόνο λόγο. Αλήθεια ποιό το κέρδος του; Σε λίγες εβδομάδες θα ξέρουμε όλοι, ποιό πραγματικά ήταν το κέρδος του και το προσωπικό του όφελος απ'τη συνεργασία με το Λογοθέτη!!!
    Ο νοών νοείτο!!!!!

  19. Φίλοι εσείς που κατηγορείτε τον Γιώργο ότι ήταν ο Πρωτονοτάριος του 2010, δεν προβληματίζεστε αλήθεια από την εμμονή του Π.Π να ξανακατέβει σε αυτές τις εκλογές? Ο Λιούντρης στη Βόχα, ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ δήμαρχος, έκανε πίσω τελευταία στιγμή, και δεν κατέβηκε αφήνοντας το δρόμο ελεύθερο για ένα νέο και πολλά υποσχόμενο διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου, τον Αννίβα Παπακυριάκο. Το αποτέλεσμα όλοι το γνωρίζετε. Είναι ο μόνος δήμος που "άλλαξε χρώμα" και έπεσε ο θρύλος του ΠΑΣΟΚ που λεγόταν Θόδωρας Λαμπρόπουλος. Αυτό είναι πολιτικό ήθος και μεγαλοψυχία. Ο Π.Π όμως εμμένοντας με αλαζονεία στην αρχική του θέση και για καθαρά προσωπικούς λόγους συνέχισε να διεκδικεί. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι. Γιατί λοιπόν κατηγορείτε τον νέο και όχι τον παλιό? Δηλαδή τώρα που ο Π.Π στήριξε Λογοθέτη δεν ήταν νέος και άπειρος; Πιστεύει κανείς αλήθεια ότι ο Λογοθέτης έχει μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία από τον Πετρίτση ή μήπως έχει πιο τεχνοκρατικό ψηφοδέλτιο απ'του Γιώργου. Μην τα βάζετε λοιπόν με τον Πετρίτση, αλλά με τον Π.Π που απ'τον εγωισμό του σάρωσε τα πάντα.

  20. POSO KOLHMENOI KAI ARWSTOI PREPEI NA EISASTE KAPOIOI GIA NA ASXOLHSTE AKOMA ME TA KOMMATA!!!IDIAITERA STA DHMOTIKA!!!!TI ALLO PREPEI NA MAS KANOUN GIA NA STAMATHSETE!!!ELEOS PIA!!!(EXAIROUNTAI AUTOI POU PLHRWNONTAI ARA EXOUN KAPOIO LOGO,THA ARXISW NA PISTEUW OTI EINAI POLLOI AYTOI AKOMA..)NIKOS.R

  21. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ… ΟΥΞΟΥ….. ΟΥΣΤ…. ΚΟΜΜΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  22. Ο Πετρίτσης είναι ο καλύτερος όλων και πρέπει οπωσδήποτε να βγεί δήμαρχος για να μας σώσει…αυτό γράφτο μεγάλε….σίγουρα θα επιβραβευθείς για το μοντεράρισμα που κάνεις….

  23. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι τις επόμενες εκλογές το ψηφοδέλτιο του Γιώργου θα εχει τις καλήτερες επιλογές γιατί εχει μπροστά του 3,5 χρόνια και δεν θα υπάρχει η πίεση του χρόνου και το βασικότερο θα είναι (το πυθανότερο) και νικηφόρο.

  24. Ο β' Πρωτονοτάριος.
    Μοναδικός του στόχος να γκρεμίσει τον Παύλου.
    Τι περιμένεις από Ντορικούς;
    Τα κατάφερε. Μα τόσο μίσος τελικά;
    Και τι δεν τους έκανε;
    Μέχρι το δακτυλίδι για τις επόμενες λέγεται ότι του υποσχέθηκε
    Προτίμησε να καεί και ο ίδιος

  25. Ο παυλου ήταν εδω..παρόν.Ειχε το πρώτο λόγο.Και εφόσον αποφάσισε όπως αποφάσισε κα ιτο δοχείο ήταν σχεδόν κοινό…θα έπρεπε να ειχα κανει πισω ο Πετρίτσης.Ο Πετρίτσης ήρθε στον τόπο του απο τον νομαρχιακό θώκο του..Εαν δεν ειχε παραπλανηθει απο τον Στεφα τοτε δεν θα κατεβαινε.
    Οποιος εχει πληροφορίες περισσοτερες…ας τις πει.
    Κάνω λάθος??
    οι ψηφοφόροι θα αποφάσιζαν για τον παύλου και όχι όπως έγινε με 47 ψήφους.γιατι εαν είχε και τουσ 1700 ή 1300 περισσότερους δεν θα είχε 24% αλλά θα είχε 3400 άρα θα ήταν πρώτος ή άν όχι πρώτος τότε θα ήταν με 47 ψήφους δεύτερος απο τον πρώτο.Και μην αγνοείτε ότι είχε μετα απο τοσα χρόνια εξουσία και αντιπολίτευση και με νεανικό ψηφοδέλτιο τέτοιο ποσοστό??
    μην τα θέλετε ολα δικά σας…. αναλογιστικά να τα δείτε. εαν ο ΠΠ ήταν μόνος του θα έκανε πάρτυ την πρώτη Κυριακή.Ετσι δεν είναι.Αλλα και οι δύο μου φαίνετε την ίδια αλλαζονεία είχαν και το πλήρωσαν.

  26. Κάνεις λάθος φίλε 2:45. Επειδή ψάχνεις αν ξέρει κανένας άλλος τίποτα περισσότερο, ρώτα να μάθεις τι έγινε στο ραντεβού με τον Αδραχτά (υπεύθυνο αυτοδιοίκησης της Ν.Δ) μήνες πριν. Από τα λίγα που έχω ακούσει είναι ότι η διαδικασία που αποφασίστηκε ήταν ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, η οποία έγινε και στην οποία ο ΠΠ κυριολεκτικά ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ. Γιατί λοιπόν τότε δεν έκανε πίσω? Γιατί λοιπόν τότε δεν τον ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να κάνει πίσω?
    – Επειδή πριν από ένα χρόνο είχε βιαστεί (πριν ακόμα ψηφιστεί ο Καλλικράτης) να δηλώσει ότι θα κατέβει???
    -Επειδή είχε αυτοκόλλητο τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ο ΠΠ και του έκανε παιχνίδι αντί να τον αναγκάσει να πάει στην Περιφέρεια όπως έκαναν άλλοι νυν και τέως δήμαρχοι (Λέγγας, Χασικίδης, Παπαγγελόπουλος, Τούσουλης,Γκεζερλής,…)???
    – Επειδή είχε προσωπικούς λόγους να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ???
    – Επειδή με κανέναν τρόπο δεν ήθελε και δεν θέλει τον Πετρίτση Δήμαρχο (τους λόγους ψάξε μόνος σου να τους βρεις)???
    – Επειδή από γινάτι ήθελε την κατάρρευση του Γκιώνη με οποιοδήποτε ΤΙΜΗΜΑ???
    – Επειδή ο εγωϊσμός τυφλώνει!!!
    Διάλεξε και πάρε ποιόν λόγο θέλεις ή καλύτερα όλους μαζί.

  27. ΠΩΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 7/11 ΠΗΡΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ;
    ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΒΛΕΠΕΤΕ…..

  28. Φιλε 7:07. Το κοινό στοιχείο ήταν ότι η δημοτική αρχή του Κου Γκιώνη δεν ήταν σωστή και αρκετή για την διαχείριση του Δήμου μας.Σωστά? Σωστά?Να παρουμε τα δεδομένα.Ο ΠΠ ήταν πρώην δήμαρχος και μετά την ανεξαρτητοποίηση της Πρωτοπαππά έλαβε θέση στο δημοτικό συμβούλιο δηλαδή στον πιό επίσημο φορέα του Δήμου μας και ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος.Αρα έχουμε ένα δεδομένο. Την υποψηφιότητα του ΠΠ πρίν ανακοινωθεί ο Καλλικράτης. Το ήξερε?χρονική σύμπτωση?τυχαίο? δεν με αφορά.Σημασία έχει η σειρά των πραγμάτων.Αρα έχουμε ένα δεδομένο την υποψηφιότητα του ΠΠ.Ανακοινώνει η κυβέρνηση την διάλυση των νομαρχιών ξαφνικά αφού δεν το περίμενε κανείς και όλοι χάνουν το έδαφος κάτω απο τα πόδια τους.Και ο Λογοθέτης και ο Πετρίτσης απο την Νομαρχία.Η σειρά των πραγματων είναι για τους νομαρχιακούς να πανε στην περιφέρεια και όχι να επιστρέψουν προς τα κάτω.Το επέλεξαν όμως.Αρα δεύτερο δεδομένο. Ο Πετρίτσης μένει χωρίς θώκο. Επαγγελματικά μια χαρά.Ομως στα κοινά του δήμου μας η παρουσία του ήταν μηδενική.Αρα θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να δει και να εκτιμήσει σωστά τα δεδομένα.
    Και τα δεδομένα είναι ότι βρίσκει τον ΠΠ να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και να συζητιούνται πολύ επίσης τα ονόματα των Λογοθέτη και Γέρου που είναι χωρισμένοι. Άρα?.Γγκιώνης,Π.Παύλου,Κ.Λογοθέτης και Δ.Γέρου στον αγώνα για υποψήφιοι Δήμαρχοι.4 Συνδυασμοί.
    Χρειαζόταν και 5ος? Νομίζω πως όχι.
    Μου λές για δημοσκόπηση δεν την γνωρίζω και δεν με αφορά να σου πω την αλήθεια γιατι η δημοσκόπηση εαν έγινε θα είχε και πολίτες που ψηφίζουν Γκιώνη ή ότιδήποτε άλλο και τον Παύλου δεν τον ήθελαν ακριβώς γιατί ήξεραν ότι έχει συσπείρωση. Αρα ακόμη ένα δεδομένο.
    Ξέρω όμως ότι ο ΠΠ του έκανε δύο φορές πρόσκληση να συναντηθούν και αρνήθηκε ο Πετρίτσης. Το καλό το δικό μου ή του τόπου?
    Δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τον Παύλου? Γιατί? Ποιος τον συμβούλεψε? Ο γαμπρός του ή ο Στέφας? Ποιός τον δηλητηρίασε?Ολοι μας έχουμε διαφορές αλλά εάν υπάρχει καλή διάθεση συνεργασίας και ξεκαθαροι ρόλοι τότε ολα γίνονται.Δημοσίως δεν θα μπορούσαν να συμφωνήσουν τα πρώτα 3,5 χρόνια να διαχειριστεί ο ΠΠ με την εμπειρία του στα διοικητικά να συνενώσει τους δύο δήμους και στην συνέχεια να αναλάβει ο Πετρίτσης και ο ππ σύμβουλος?Δημόσια ανακοίνωση όμως.Όχι συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι.Εγω λέω ότι θα μπορούσαν. Αλλά ο Γιώργος πίστεψε ότι θα μπορούσε μόνος του να προχωρήσει και αυτό έκανε.Και τα αποτελέσματα ήταν δύο.
    Το πρώτο ήταν ότι στέρησε στον Παύλου να είναι εαν όχι πρώτος στην πρώτη Κυριακή να είναι σίγουρα στην δεύτερη Κυριακή για δημαρχος αφού ο Γκιώνης κατάφερε μεσα σε ένα χρόνο να χάσει πάνω απο 12% αφου είχε εκλεγεί με ποσοστό περίπου 60% αλλιώς να έχει μικρότερο σε αριθμό ψήφων απο ότι στην πρώτη κυριακή του 2006. Πρωτοφανές. Με μια μόνο τεραετία να έχει τέτοια χασούρα και με όλες τις μεταγγραφές που είχε κάνει και την υποστήριξη απο το casino να καταφέρει να διατηρήσει το αρχικό του σχεδόν ποσοστό.Αρα?? Χαμένος ο Γκιώνης απο όλους και όλος ο κόσμος έδειξε την αδιαφορία του στο προσωπό του.Αρα εαν είχαν συνδυαστεί οι δύο άντρες το ποσοστό του ΠΠ θα ήταν 4800 – 4500 ψήφοι.Παταγος θα γινόταν. Θα πήγαινε με εναν μέσο όρο ποσοστού 42%.Φαντάζεσε τι θα γινόταν.
    Αρα ο Πετρίτσης με την επιλογή του έπαιξε τον ρόλο του διασπαστή.Και ο ΠΠ με την στενοκεφαλιά του έμεινε τρίτος.Υπαρχει μόνο μια αληθεια.Τα ψέματα χρειάζεται να δημιουργηθούν.Και οι δύο είναι υπέυθυνοι.Αυτό ξέρω εγω.Και οι δύο. Και τώρα?? Ο ΠΠ λογικά θα αποχωρήσει ή θα υπαρξει θεατής στα δρώμενα και ο Πετρίτσης θα συνεχίσει.Με ποιον όμως θα συνεργαστεί ο Πετρίτσης? Με τους ΨΗΦΟΦΌΡΟΥς ΤΟΥ ΠΠ.

  29. Δύσκολη η συνέχεια για τον Πετρίτση.Ειδικά εάν παρει και την αποζημίωση απο το οικόπεδο που του εχει εκδικάσει το δικαστήριο αλλά το θάψιμο θα είναι βαρύ και βαθύ. Εχει να αντιμετωπίσει την κοινή γνώμη…να αντιμετωπίσειτις πολιτικές του καταβολές αφου χρειάζεται διεύρυνση δυνάμεων..να αντιμετωπίσει τον Γαμπρό του και τους φίλους του αλλά μισητούς εχθρούς στο πρόσωπο του Παύλου αφου η παρουσία τους και στον πρωτονοταριο εδειξαν οτι εχουν φοβερες εμπαθειες και πρεπει να απαλλαγει απο αυτους…να αντιμετωπίσει τον ιδιο του τον εαυτό αλλα και αγωνιστές όπως ο Στέφας που τον κρέμασαν και τον πρόδωσαν.Οσο μπλέκουν αγαπητέ φίλε τα κόμματα στις δημοτικές εκλογές τόσες σφαλιάρες θα τρώνε αφου τα κομματικά επιτελεία δεν αφουγκράζονται την κοινωνία αλλά το κομματικό του καφενείο μόνο.
    Και για τον δήμο μας είναι κρίμα.
    Ετσι λοιπόν όλοι του ΠΠ και του Πετρίστη ψηφίσαμε Λογοθέτη επειδή δεν μας έπεισε το καλό παιδί ο Γιώργος ότι μπορεί να όχι μόνο να όρίσει αλλά και να διαχειριστεί τα δρώμενα του τόπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog