Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ποιοί είναι οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κορινθίων

- Advertisement -

Μετά τα τελικά αποτελέσματα της αναμέτρησης του Α΄ και του Β΄ γύρου των Δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Κορινθίων, εκλέγεται, σύμφωνα με τους ψήφους που έλαβε ο καθένας αλλά και την ποσόστωση του συνδυασμού ανά περιοχή, το νέο Δ.Σ. Πάντα βέβαια με την επιφύλαξη μήπως αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα και μέχρι τις αρχές του νέου έτους….

Να σημειώσουμε ότι στον συνδυασμό της πλειοψηφίας, για να συμπληρωθούν τα 3/5 αναλογικά, σύμφωνα με πληροφορίες, χάνεται μία έδρα από την περιοχή της Τενέας, την οποία καταλαμβάνει ως 16η, ο κ. Στ. Κεφάλας από το κεντρικό ψηφοδέλτιο της Κορίνθου. Επίσης από την Κίνηση Πολιτών, εκλέγεται, -πέραν του επικεφαλής Χ. Κασίμη-, η πρώτη σε ψήφους στο κεντρικό ψηφοδέλτιο κα Σ. Δασκαλοπούλου και ο κ. Θ. Αθανασάκος από την περιοχή της Τενέας.
Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το νέο Δ.Σ. που θα περιλαμβάνει 41 συμβούλους, θα αποτελείται από τους:
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (25)
Α. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
Χ. Ντιγκιρλάκης, Χ. Μελέτης, Ν. Σταυρέλης, Μ. Περόγαμβρος, Α. Παππάς, Μ. Σταματάκης, Γ. Φαρμάκης, Ν. Καμπάς, Σ. Λέκκα, Δ. Τζαναβάρας, Γ. Οικονόμου, Βατουσιάδης, Π. Γκουριώτης, Φόρτης, Γ. Μαλατέστα, Στ. Κεφάλας. Και Χασικίδης   Χ. , Καμπούρης  Χ.,  Δράκος Π., Λέκκας   Π., Π. Λαμπρινός, Γ. Φιλιππακοπουλος, Χατζής, Ζήμος, Κακογιάννος.
ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ (13)
Κ. ΓΙΩΤΗΣ
Ν. Μπάκουλης, Β. Κωνσταντογιάννης, Γρ. Καρπούζης, Θ. Κουτσογκίλας, Σ. Ζαχαριάς, Ρούκης. Και Γ. Πούρος, Ν. Κούτουλας, Ε. Καραμαλίκη, (Λέχαιο), Σ. Τόγιας (Σαρωνικού), Χ. Κορδώσης (Τενέας) και Ν. Γιάννου (Σολυγείας).
ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ
Χ. ΚΑΣΙΜΗΣ
Δασκαλοπούλου Σοφία και Θ. Αθανασάκος.
*isthmos.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog