Για 53 λεπτά ο Αρίων έδειχνε κυρίαρχος στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και προηγούμενος σε εκείνο το σημείο με 24-22 (ημ. 15-17), έδειξε ότι είχε σαφές προβάδισμα για επιστροφή στις νίκες μετά από τις 2 ήττες.
Από εκεί και μετά όμως οι παίκτες του Νίκου Γιώσκου, ήταν τραγικά άστοχοι, έκαναν πάρα πολλά λάθη και αν και στην άμυνα ήταν αρκετά καλοί,με τον Χαλκίδη να κάνει πολλές και σωτήριες αποκρούσεις, δεχόμενοι μόνο 3 γκολ, γνώρισαν την ήττα.
Από την άλλη ο Ποσειδώνας Λουτρακίου έχοντας στις τάξεις του μερικούς έμπειρους παίκτες κατάφεραν στο τέλος να κάνουν την επιστροφή και να πάρουν τη νίκη και τους 2 βαθμούς.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες και όλα έδειχναν ότι αυτό θα κρινόταν στις λεπτομέρειες όπως και έγινε τελικά.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με το πρώτο ημίχρονο να χαρακτηρίζεται από τις πολύ καλές επιθέσεις και το δεύτερο από τις πολύ σκληρές άμυνες και αυτό το δείχνει και το επιμέρους 9-8 για τον Αρίων.
 Τα 10λεπτα: 3-6, 11-10, 15-17 (ημ.) 18-19, 22-21, 24-25 (τελ.)
 Διαιτητές: Κάργατζής, Σταθόπουλος.

 Το φιλμ του αγώνα:
 Πάρα πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Ποσειδών και στο 9ο κατάφερε να προηγηθεί με 2-6, αιφνιδιάζοντας για τα καλά τον Αρίων. Από εκεί και μετά όμως ο Αρίων έδειξε σημάδια ανάκαμψης και με κορυφαίο τον νεαρό Κατωτοικίδη που πήρε τη θέση του Γαλάνη σαν δεξί εξτρέμ, κατάφερε να ισοφαρίσει 6-6 στο 13ο .
Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήγαινε γκολ-γκολ με τον Αρίων να παίρνει για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 19:30 με γκολ του Τριανταφυλλίδη, χωρίς όμως το σκορ να πάρει άλλη μορφή από αυτή που είχε (γκολ-γκολ).
Στο 27ο οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Βοζάνοβιτς προηγήθηκε 14-16 και λίγο αργότερα με 14-17 (γκολ του Τούρκια), για να λήξει το ημίχρονο 15-17.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το μικρό αυτό προβάδισμα μέχρι το 41ο , όταν και ο Αρίων ισοφάρισε 19-19, ενώ λίγο αργότερα με γκολ του Κατωτοικίδη προηγήθηκε 21-20.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας, διατήρησε το προβάδισμα και στο 51ο με γκολ του Αυλογιάρη έκανε το 23-21 και όπως είπαμε και στην αρχή 24-22 στο 53ο αλλά μέχρι εκεί.
Ο Ποσειδών με γκολ του Χατζηκωνσταντίνου στον αιφνιδιασμό (τα περισσότερα γκολ των φιλοξενούμενων στην επανάληψη σημειώθηκαν στον αιφνιδιασμό), ανέτρεψε το σκηνικό και στο 59ο προηγήθηκε 24-25.
Η τελευταία προσπάθεια του Αρίων να ισοφαρίσει δεν είχε ευτυχή κατάληξη με τον Αυλογιάρη και έτσι το παιχνίδι τελείωσε 24-25.
 Αρίων: (Γιόσκος)Κεσίδης, Χαλκίδης, Νικολόφσκι 5, Αυλογιάρης 6, Γαλάνης 1, Ρήγας 4, Τριανταφυλλίδης 2, Φυραρίδης 1, Κατωτοικίδης 5.
 Ποσειδών: (Χατζηκωνσταντίνου)Γιογκαράκης, Σακελλαρίου, Αικατερίνης, Τυφτικίδης, Χατζηκωνσταντίνου 9, Τούρκια 2, Κατούντας 3, Βοζάνοβιτς 5, Βασιλειάδης 3, Παπαποστόλου 3.

Δείτε τις δηλώσεις του Κου Χατζηκωνσταντίνου, προπονητή του Ποσειδώνα μετά τον αγώνα Αρίων Ποσειδών Λουτρακίου 24-25