Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χάντμπολ: Αρίων – Ποσειδώνας Λουτρακίου: 24-25

- Advertisement -

Για 53 λεπτά ο Αρίων έδειχνε κυρίαρχος στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και προηγούμενος σε εκείνο το σημείο με 24-22 (ημ. 15-17), έδειξε ότι είχε σαφές προβάδισμα για επιστροφή στις νίκες μετά από τις 2 ήττες.
Από εκεί και μετά όμως οι παίκτες του Νίκου Γιώσκου, ήταν τραγικά άστοχοι, έκαναν πάρα πολλά λάθη και αν και στην άμυνα ήταν αρκετά καλοί,με τον Χαλκίδη να κάνει πολλές και σωτήριες αποκρούσεις, δεχόμενοι μόνο 3 γκολ, γνώρισαν την ήττα.
Από την άλλη ο Ποσειδώνας Λουτρακίου έχοντας στις τάξεις του μερικούς έμπειρους παίκτες κατάφεραν στο τέλος να κάνουν την επιστροφή και να πάρουν τη νίκη και τους 2 βαθμούς.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες και όλα έδειχναν ότι αυτό θα κρινόταν στις λεπτομέρειες όπως και έγινε τελικά.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με το πρώτο ημίχρονο να χαρακτηρίζεται από τις πολύ καλές επιθέσεις και το δεύτερο από τις πολύ σκληρές άμυνες και αυτό το δείχνει και το επιμέρους 9-8 για τον Αρίων.
 Τα 10λεπτα: 3-6, 11-10, 15-17 (ημ.) 18-19, 22-21, 24-25 (τελ.)
 Διαιτητές: Κάργατζής, Σταθόπουλος.

 Το φιλμ του αγώνα:
 Πάρα πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Ποσειδών και στο 9ο κατάφερε να προηγηθεί με 2-6, αιφνιδιάζοντας για τα καλά τον Αρίων. Από εκεί και μετά όμως ο Αρίων έδειξε σημάδια ανάκαμψης και με κορυφαίο τον νεαρό Κατωτοικίδη που πήρε τη θέση του Γαλάνη σαν δεξί εξτρέμ, κατάφερε να ισοφαρίσει 6-6 στο 13ο .
Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήγαινε γκολ-γκολ με τον Αρίων να παίρνει για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 19:30 με γκολ του Τριανταφυλλίδη, χωρίς όμως το σκορ να πάρει άλλη μορφή από αυτή που είχε (γκολ-γκολ).
Στο 27ο οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Βοζάνοβιτς προηγήθηκε 14-16 και λίγο αργότερα με 14-17 (γκολ του Τούρκια), για να λήξει το ημίχρονο 15-17.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το μικρό αυτό προβάδισμα μέχρι το 41ο , όταν και ο Αρίων ισοφάρισε 19-19, ενώ λίγο αργότερα με γκολ του Κατωτοικίδη προηγήθηκε 21-20.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας, διατήρησε το προβάδισμα και στο 51ο με γκολ του Αυλογιάρη έκανε το 23-21 και όπως είπαμε και στην αρχή 24-22 στο 53ο αλλά μέχρι εκεί.
Ο Ποσειδών με γκολ του Χατζηκωνσταντίνου στον αιφνιδιασμό (τα περισσότερα γκολ των φιλοξενούμενων στην επανάληψη σημειώθηκαν στον αιφνιδιασμό), ανέτρεψε το σκηνικό και στο 59ο προηγήθηκε 24-25.
Η τελευταία προσπάθεια του Αρίων να ισοφαρίσει δεν είχε ευτυχή κατάληξη με τον Αυλογιάρη και έτσι το παιχνίδι τελείωσε 24-25.
 Αρίων: (Γιόσκος)Κεσίδης, Χαλκίδης, Νικολόφσκι 5, Αυλογιάρης 6, Γαλάνης 1, Ρήγας 4, Τριανταφυλλίδης 2, Φυραρίδης 1, Κατωτοικίδης 5.
 Ποσειδών: (Χατζηκωνσταντίνου)Γιογκαράκης, Σακελλαρίου, Αικατερίνης, Τυφτικίδης, Χατζηκωνσταντίνου 9, Τούρκια 2, Κατούντας 3, Βοζάνοβιτς 5, Βασιλειάδης 3, Παπαποστόλου 3.

Δείτε τις δηλώσεις του Κου Χατζηκωνσταντίνου, προπονητή του Ποσειδώνα μετά τον αγώνα Αρίων Ποσειδών Λουτρακίου 24-25

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα θέλαμε να μοιραστούμε κάτι πολύ σημαντικό μαζί σας.

    Από την αρνητική εμπειρία που είχαμε της αυθημερόν μετάβασης μας στον Κιλκίς στις 23/10 και της αυθημερόν επιστροφής μας (ξεκινήσαμε Σάββατο στις 07:30 και επιστρέψαμε Κυριακή στις 04:30) οι αθλητές μας ζήτησαν να διανυκτερεύσουμε στην Πτολεμαΐδα. Όμως τους εξηγήσαμε ότι τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι ικανά να μπορέσουν να καλύψουν διανυκτέρευση . Έτσι οι αθλητές του τμήματος αντιλαμβάνοντες τις οικονομικές δυσκολίες και τον αγώνα που κάνουν οι υπεύθυνοι του τμήματος αλλά και το σωματείο να είναι το πιο συνεπή σωματείο στην ΕΛΛΑΔΑ, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και κάλυψαν από μόνοι τους για το ταξίδι αυτό την διαμονή τους και την διατροφή τους σε αυτό το παιχνίδι.
    Έπρεπε να πάμε και να κερδίσουμε είπαν.Το αξίζει ο σύλλογος ..το αξίζει το Λουτράκι..το αξίζουν οι άνθρωποι του τμήματος…το αξίζει ο Κός Λαζαρίδης. Αφού το σωματείο έχει σοβαρά προβλήματα και αδυνατεί να καλύψει την διανυκτέρευση στην Πτολεμαΐδα , την καλύπτουμε εμείς και το φαγητό μας συνεισφέροντας έτσι και εμείς στις δύσκολες οικονομικά εποχές.
    Ένα ρίγος συγκίνησης μας διαπέρασε όταν μας το είπαν οι αθλητές.
    Ήταν τόσο μα τόσο δυνατή η στιγμή. Μας γεμίζει με περισσότερο ευθύνη απέναντι τους και μας δίνει την δύναμη να παλέψουμε περισσότερο γιατί έχουμε να κάνουμε με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    Θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.
    Το μόνο που χρειάζονται είναι η δική σας παρουσία στο γήπεδο!!!

    Ο Έφορος : Παλαιολόγος Κωνσταντίνος. Τα μέλη: Τυφτικίδης Λάζαρος , Μπεκιάρης Παναγιώτης.

  2. O ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ….ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ.Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ.

  3. Πάνο η ομάδα έπρεπε να λεγόταν PANOS UNITED. Κακά τα ψέματα μια χούφτα ανθρώπων έχει φτιάξει μια ομάδα που στην λογική του ποδοσφαίρου είναι στην Β εθνική.Και όμως αν λάβει κανείς υπ΄ όψη του τα χρήματα που ροκάνιζε από χορηγίες ο πολύς
    Ολυμπιακός εδώ και χρόνια και να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην Δ εθνική είναι σκάνδαλο.Το έχω πει και σε παρόμοιους εργάτες του αθλητισμού και του πολιτισμού.Εφ΄ όσον αγωνιζόσαστε,κουραζόσαστε,ματώνετε ψυχικά και οικονομικά γιατί μένετε μακριά από τα κοινά [με την ευρεία έννοια].Αφήνετε τόσο μεγάλο πεδίο δράσης σε άτομα άσχετα, ανίκανα,άβουλα και ανίδεα.Απαιτείστε αυτά που σας αναλογούν,μην τα φορτώνεστε όλα στην πλάτη σας.Με την 3σταυρία μπορούσατε να εκλέξετε μέχρι και 2 συμβούλους στο πλειοψηφών συνδυασμό.Βάλτε τις οικογένειές σας,τις οικογένειες των αθλητών και των ευαίσθητων πολιτών που σας συμπαραστέκονται να δείτε τι νούμερο ψηφοφόρων θα είχατε.Και τώρα δεν είναι αργά.Πλησιάστε τον Κώστα.Εκθέστε του τα προβλήματα,τους στόχους σας,την προβολή του τόπου μας μέσω της ομάδας,την οποία δεν βλέπω να δυσκολεύεται και πολύ να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.Λίγη βοήθεια χρειάζεται,ούτε 100 μέτρα άσφαλτο για τα δεδομένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.Δηλώστε την επιθυμία σας να συμμετέχετε στην επιτροπή αθλητισμού του δήμου όπου μέσα από εκεί θα μπορείτε να ενημερώνετε,να κατευθύνετε την πολιτική του δήμου.Να σας ενημερώσω πως κάτι τέτοιο ανάλογο είχε ζητηθεί από την απερχόμενη δημ. αρχή και την είχε απορρίψει ασυζητητί διότι δεν ήταν υποτακτικοί του.Είδαμε την κατάντια της.
    Άνθρωποι σαν και σας είναι πάντα χρήσιμοι για την κάθε δημ. αρχή.Δεν χωράνε λαμόγια στο συνάφι σας για τον απλούστατο λόγο.Ο χρόνος τους αποβάλει.Όρα Ολυμπιακός.Κάντε τελοσπάντων κάτι είναι κρίμα για το χαντ-μπολ.

  4. Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την ομάδα αλλά θα μου επιτρέψεις να εκφράσω μια μικρή διαφωνία. Είναι λάθος το panos united γιατί η προσπάθεια είναι συλλογική. Ο Παλαιολόγος ως έφορος, ο Λάζαρος Τυφτικίδης ως ιδρυτής, εγώ σαν παλιός αθλητής και ο Χαντζηκωνσταντίνου ως προπονητής δουλεύουμε όλοι μαζί για να καταφέρουμε κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμως. Ο καθένας από το πόστο του βοηθάει όσο μπορεί τον άλλον. Δεν είναι δουλειά του ενός. Είναι συλλογική η προσπάθεια. Ποτέ ένας δεν θα μπορούσε να κοντρολάρει τόσα πράγματα που τρέχουν καθημερινά. Ξέρεις πόσο χρόνο χρειάζεται να προσφέρεις για να λειτουργήσει το τμήμα? Ατελείωτες. Ξέρεις πόση ψυχική φθορά έχει όταν με το παραμικρό λάθος σου την πέφτουν όλοι εκ του ασφαλούς? Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να τα παρατήσει κάποιος που ασχολείται και που δεν έχει κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ συμφέρον? Ξέρεις ότι όταν είχα βάλει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος το 2006 δεν ενόχλησα ποτέ κανένα αθλητή από την ομάδα?(κατηγορήθηκα για αυτό όμως)
    Γιατί? Γιατί η ομάδα έπρεπε να είναι πάνω από όλους. Γιατί η ομάδα πρέπει να λειτουργεί σωστά είτε είναι ο Μπεκιάρης, ο Τυφτικίδης, ο Παλαιολόγος. Πρέπει να βρει την πορεία εκείνη που δεν θα πρέπει να στηρίζεται σε ένα άτομο. Το έχουμε δει το έργο όταν υπάρχει κάποιος που στηρίζει μια προσπάθεια και μετά εγκαταλείπει τι συμβαίνει στην ομάδα. Ερχετε η διάλυση.
    Δεν μείναμε μακριά από τα κοινά. Αντιθέτως παραμείναμε στα κοινά και το παλεύουμε χωρίς όμως ταμπέλες και ηχηρές τυμπανοκρουσίες. Ενημερωτικά θα σου πω ότι το καλοκαίρι με τίμησαν με την πρόταση τους να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Αρνήθηκα λόγο δουλειάς αλλά και λόγο ομάδας. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα η ομάδα να πάρει καμία ταυτότητα από κανέναν και για κανέναν. Δεν είναι ηρωικές σκέψεις εάν αναλογιστείς την σκέψη του 3:49!!!
    Μέρος 1

  5. Μέρος 2.
    Ποτέ μου δεν αρνήθηκα την συμμετοχή μου ή την διάθεση μου σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αθλητισμό. Ακόμη και στον Ναυταθλητικό Όμιλο τον Αρίων δίνουμε ότι μπορούμε για να υπάρχει μια υποδομή. Δεν είναι όλα Ποδόσφαιρο η Μπασκετ. Τα αναφέρω αυτά τα δύο αθλήματα γιατί έχουν το μερίδιο του λέοντος στην συνείδηση του κόσμου και δικαίως αφού η τηλεόραση μόνο αυτά δείχνει.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα είναι ότι ποτέ στον Δήμο μας δεν υπήρχε βούληση για τον αθλητισμό. Πποτέ δεν είναι αργά βέβαια. Ποτέ δεν υπήρχε μια επιτροπή από εκπροσώπους όλων των αθλημάτων να εκφράζουν τα προβλήματα και τους στόχους τους και να αναλαμβάνουν υπεύθυνα να δίνουν λύσεις. Μόνο η τακτική επιχορήγηση τους ένοιαζε. Τεράστιο λάθος.
    Εδώ είμαστε μια πόλη των νερών και δεν έχουμε μια γλίστρα της προκοπής για τα σκάφη μας και θέλουμε μαρίνα!!!
    Το αναφέρω με ειρωνικό τρόπο ότι δεν μπορούμε να στοχεύσουμε συγκεκριμένα σε επιλογές που θα επιφέρουν ευκολίες και θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα και θα είναι και αναπτυξιακές. Και αυτό δεν συμβαίνει γιατί δυστυχώς όλοι λειτουργούν ..αυτός είναι ΝΔ, αυτός είναι ΠΑΣΟΚ, αυτός είναι του Παύλου, αυτός είναι του Γκιώνη και αυτός του Λογοθέτη.
    Το έχω πει και με την ευκαιρία θα το ξαναπώ αγαπητέ μου φίλε. Όλα τα αθλήματα είναι σαν το φασόλι. Και ο Δήμος μας είναι το τραπέζι. Εάν ρίξεις το φασόλι που λέγεται Χάντμπολ στο τραπέζι δεν θα φανεί. Εάν ρίξει δίπλα του το ποδόσφαιρο επίσης δεν θα φανεί τίποτα. Το ίδιο και με το μπάσκετ. Όταν όμως ρίξεις πολλά φασόλια και τα αγκαλιάσεις και τα φέρεις κοντά τότε θα έχεις σχηματίσει κάτι στο τραπέζι επάνω που θα μπορείς να το δεις και να το επεξεργαστείς. Αυτό φωνάζω εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Είμαστε ένας Δήμος με 14000 κατοίκους. Είμαστε ένα μεγάλο χωριό. Δεν έιμαστε το κέντρο του κόσμου αλλά έχουμε πολλές δυνατότητες. Πρέπει να υπάρξει συντονισμός και συγκρούσεις με προσωπικές συμφέροντα και θέσεις και να ορίσει ο Δήμος την κατεύθυνση. Όπου μπορεί ο καθένας θα βοηθήσει και τότε συλλογικά θα έχουμε καταφέρει κάτι σημαντικό. Να λειτουργούμε σαν ομάδα. Είναι δύσκολο αλλά δεν έταξα σε κανέναν τίποτα. Δεν έταξα σε κανέναν ποτέ τίποτα. Σε όλα υπάρχουν λύσεις.
    Πρέπει να υπάρχει στόχος και βούληση. Εγώ λέω ότι το ΧΑΝΤΜΠΟΛ είναι ένα άθλημα που μπορεί να το υποστηρίξει η περιοχή κυρίως οικονομικά. Η κατηγορία που παίζουμε στην Α2 Εθνική Κατηγορία είναι κάτι που πολύ σπουδαίο.
    Το κόστος που χρειάζεται για αυτό δεν ξεπερνάει τα 30000 – 40000. Δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και πολλά. Εάν αναλογιστεί κανείς το παράδειγμα που ανέφερες με τον Ολυμπιακό… πράγματι η ομάδα μας θα είχε ανέβει κατηγορία θα είχε πάρει πρωτάθλημα και θα συμμετείχε στους ομίλους του Champions League που το δείχνει και το Eurosport2 σε παγκόσμιο επίπεδο. Αλλά πίστεψέ με δεν το θέλουμε αυτό εμείς.
    Τα υπόλοιπα αθλήματα λόγο ανεβασμένων κασέ είναι πολύ δύσκολο να συντηρήσεις μια ομάδα σε πολύ υψηλή κατηγορία.
    Το μπάσκετ στην Γ` Εθνική χρειάζεται τουλάχιστον 80000 για να παραμείνεις. Εαν δεν έχεις στόχο να μείνεις τότε γιατί να ανέβεις? Έτσι και αλλιώς υπάρχει ομάδα στην Γ Εθνική από τον Δήμος μας ο Τήρων.Συγνώμη που σε θυμώνω Δημήτρη αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα τώρα. Πάρε τα παιδιά που είναι καλά και έχουν δυνατότητες να προχωρήσουν και δώστα στον Τήρωνα. Όπως κάναμε εμείς με τον αθλητή μας τον Νίκο που για δύο χρονιές τον δώσαμε δανεικό στα Βριλήσσια και στον Πανελλήνιο και τον αδερφό του 15 χρονών δανεικός στην ομάδα του Άργους χωρίς ανταλλάγματα. Μόνο αν έβλεπες το βλέμμα του όταν του λέγαμε ότι οκ.. θα πας στο Άργος. Όλα τα λεφτά του κόσμου!! Ο Παπαδόπουλος πάλι στον Διομήδη πρίν αρκετά χρόνια. Και έχει παίξει και προκριματικά στο Champions League!
    Εμείς ότι προτείνουμε για άλλα τμήματα το έχουμε κάνει πρώτα εμείς.

  6. Mέρος 3.
    Το βόλεϊ σε καλύτερη μοίρα από το μπάσκετ αλλά επίσης πολύ ανεβασμένα κασέ. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα να μην προσπαθούν να καταφέρουν κάτι για την ομάδα τους. Υπάρχουν άλλες λύσεις που μπορεί να είναι πολύ πιο ουσιαστικές και πολύ πιο αποδοτικές οικονομικά και ηθικά από ότι μια κατηγορία πιο πάνω. Δυστυχώς το είδαμε και με τα κορίτσια του Χάντμπολ. Η χειρότερη απόδειξη. Και μετά? Η Διάλυση. Κρίμα γιατί χάθηκαν προσπάθειες θυσίες και όνειρα.
    Εμείς ποτέ δεν θέλουμε να πάμε μια κατηγορία πιο πάνω. Χρειάζονται πολλά χρήματα που εμείς και ο σύλλογος δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε. Εάν υπάρχει επενδυτής που ενδιαφέρεται τότε μπορούμε να το συζητήσουμε και να το δούμε μακροπρόθεσμα και στοχευόμενα. Η κάθε κατηγορία δεν είναι πανάκεια για τίποτα. Ίσως να είναι και η θηλιά εκείνη που θα σε καταστρέψει. Προσπαθούμε να υπάρχουμε στην Α2 που έχει ανάγκες και υποχρεώσεις πάρα πολλές. Ειδικά όταν ο αθλητισμός είναι ερασιτεχνικός τότε τα προβλήματα πάρα πολλά. Φέτος οι ομάδες που συμμετέχουν οι 7 από την Βόρειο Ελλάδα και οι υπόλοιπες 3 από την Αθήνα και εμείς από το ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
    Η ομάδα μας την φετινή χρονιά έχει μόνο 4 παιδιά εκτός Λουτρακίου. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 23,5. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι από εδώ. Ανέβηκαν αθλητές από τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες και μας έχουν φορέσει τα γυαλιά με την αγωνιστικότητα τους. Το χάντμπολ μπορεί να είναι ένα άθλημα που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο Δήμος μας για να δημιουργήσει φανταστικά πράγματα με πολύ μικρό κόστος. Έχουμε το κλειστό γυμναστήριο, έχουμε το SportCamp έχουμε το κλειστό στους Αγίους Θεοδώρους έχουμε τις πλατείες και τα πάρκα. Πολλά μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση και στόχοι.
    Είμαστε στην διάθεση του κάθε Δημάρχου του κάθε υπευθύνου να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς.

    Θα μου πείτε σιγά ρε Μπεκιάρη. Τι είναι το Χάντμπολ. Δεν το ξέρει κανείς!! Σιγά το άθλημα.
    Με αυτή τη λογική έχουμε παει εδώ που έχουμε πάει.Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το μόνο καλό που υπάρχει, είναι μόνο για ότι ασχολούμαστε εμείς. Δεν είναι έτσι όμως απαντάω εγώ. Τίποτα δεν μπορεί να μηδενιστεί. Υπάρχουν ολόκληρες πόλεις που κινούνται στα ηνία του χάντμπολ. Η Αρτα, η Βέροια το Αργος έχει βαλει καλά θεμέλια και άλλες πολλές. Άλλες στό Βόλλευ άλλες στο Μπάσκετ. Ολα μαζί μπορούν να δώσουν πολλά. Κανένα μόνο του δεν μπορεί να στηρίξει τίποτα.
    Τα τηλεφωνά μας είναι γνωστά και ανοιχτά σε κάθε συζήτηση και κάθε συμμετοχή. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε την συζήτηση ή την συμμετοχή.
    Δεν τα γνωρίζουμε όλα. Δεν τα ξέρουμε όλα. Κανείς δεν είναι ανίδεος. Κανείς δεν είναι ανίκανος. Όλοι χρειάζονται την βοήθεια του άλλου. Αλλιώς δεν θα είμαστε κοινωνία αλλά αγέλη από λύκους. Μερικοί θα χαίρονταν αλλά πρέπει να τους απομονώσουμε. Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι.
    Ούτε δόξα ζητάμε ούτε τίποτα. Προσφέρουμε συμμετέχουμε αγαπάμε.

    ΧΑΝΤΜΠΟΛ UNITED μάλλον καλύτερο ακούγεται LOUTRAKI UNITED.

    Μπεκιάρης Παναγιώτης

    υ.γ.
    Συγνώμη εάν κούρασα και εαν στεναχώρησα κάποιους.
    Ελπίζω όμως να προβλημάτισα θετικά κάποιους.
    Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

  7. Να πώ τώρα και κάτι τελευταίο…πως η ομάδα του Αρίων ήταν κυρίαρχη για 52 λεπτά όταν για 50 λεπτά ήταν πίσω στο σκόρ.όταν στο 50ο λεπτό πήγαν για πρώτη φορά στο σκόρ μπροστά.
    Όταν το ημίχρονο έληξε με 15-17?
    Καταλαβαίνω την αγωνία του συντάκτη.
    Τελικά χρειάζοτναι και οι υπερβολές.

    Μπεκιάρης Παναγιώτης.

  8. ΌΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΣΧΥΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗς ΕΛΕΙΠΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ.Μ.Μ.

  9. Ap'auta pou lete agaphte mou dustuxws ta misa einai ali8eia… ap'to edw eimaste ki emeis kai xeroume ti sumvainei gurw mas…xalarwste loipon ligaki…o mesos oros ilikias 23,5???Malista! makari na mporousa na gelasw dunata…aporw pws skefteste kai gia poio logo 8elete na provalete kati allo ap'auto pou pragmatika isxuei… sevomai apisteuta thn prospa8eia twn paidiwn-e8elontwn-paiktwn alla den einai ali8eia oti valane lefta apo thn tseph tous… kalh sunexeia me perissoteres ali8eies……………

  10. polla ponhropitakia fagate eseis tou poseidwna!!!k epitelous as milhsei k kapoios allos na uposthriksei ton eforo tou..me onoma fysika xwris fovo!!!edw eimaste..dustuxws synhparxoume se authn thn polh..sta panta eiste ypervolikoi..toso kalosunh kai tosa kala pleon..kati den legetai swsta h kati dn paei kala..h telospantwn kapoioi exoun megala oneira kai prosdokies..den einai tuxaio pou oloi oi loutrakiwtes a8lhtes apomakrunontai apo ton topo tous.. mpasket+volley=oute 5 loutrakiwtes paiktes…

  11. ΠΕΡΥΣΙ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ 23,5 ΗΤΑΝΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΒΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.

  12. Bravo kyrie Mpekiari!!!ena keimeno 2 selidwn gia th sylogikh sas drash…!!!mesa anaferete apo to giati den asxolithikate me tin politikh mexri kai gia tin drash sas se allous sylogous(pragmata polu sxetika me ton titlo tis anartisis gia tin nikh tou poseidwna)…sygxaritiria eiste o kalyteros!eyxomai na ginete akoma pio diashmos kai xrhsimos stin topikh koinwnia pou allwste exete prosferei kai tosa polla!

  13. 23 Νοεμβρίου 2010 10:01 μ.μ.
    Φίλε 23 Νοεμβρίου 2010 10:01 μ.μ. ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι η αλήθεια είναι μονόπλευρη και ολοκληρωτική.Είναι πολυδιάστατη και πολυσύνθετη. Ποτέ δεν θελήσαμε να πάρουμε τον αλάθητο τίτλο του Πάπα και τον τίτλο του παντογνώστη.
    Με την ευκαιρία αυτή συζητάμε και εκφράζει ο καθένας την διαθεσή του. Όσο για τον μέσο όρο ηλικίας θα ήθελα να γελάσεις πολύ δυνατά όσο μπορείς γιατί έκανα λάθος.Αντί για 23,5 είναι 24.1(Παλαιολόγος.15,Σγουρός 15,Γιούργκεν 15, Μέλης 15, Αικατερίνης 19, Βασιλειάδης 20, Χατζηκωσταντίνου Ν. 20, Ρουμελιώτης 24, Σακελλαρίου 24, Γκίκας 26,Βουγιάνοβιτς 26, Παπαδόπουλος 33, Πιερράκος 33 , Κατούντας 34, Τούρκια 37, Γιογκαράκης 41 σύν στο δυναμικό είναι και ο Δημητρόπουλος 26 και ο Χατζηκωσταντίνου Α. 15(Δανικοί σε καματερό και σε Αργος αντίστοιχα). Τα παιδιά δεν είναι εθελοντές. Ήταν μια πρωτοβουλία που είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μην τους προσβάλετε με τέτοιο τρόπο. Δεν τους αξίζει. Για εμένα μπορείτε να πείτε ότι θέλετε αλλά όχι στους αθλητές. Όσο για το εάν έβαλαν χρήματα μπορείτε να τους ρωτήσετε όπως μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κύριο Λαζαρίδη να σας δείξει το βιβλίο του συλλόγου.

  14. Τεράστιο λάθος φίλε 23 Νοεμβρίου 2010 10:08 μ.μ. Δεν είμαι ούτε αγωνιστής ούτε τίποτα. Ο Ποσειδώνας μου έδωσε πολλά όταν ήμουν σε ηλικία που είχα την ανάγκη να μου δώσουν μέσω της ομάδας. Και ήρθε χρονικά να ανταποδώσω όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπουν όπως και του Λάζαρου. Ο Αγώνας μας είναι κοινός για την ομάδα που αγαπήσαμε μικροί και που αγαπάμε και τώρα που μεγαλώσαμε. Οι χαρές και οι λύπες που έχουμε γευτεί είναι τόσες που θα θέλαμε άλλη μία ζωή για να τις βιώσουμε. Ίσως και άλλη μία να μην φτάνει. Δεν είμαι εγώ από μόνος μου τίποτα. Μην αναφέρεστε σε πρόσωπα. Είναι συλλογική η προσπάθεια.

  15. Φίλε 23 Νοεμβρίου 2010 10:48 μ.μ. δεν χρειάζεται να μιλήσει κανείς και να υπερασπιστεί κανέναν. Αντιλαμβάνεσαι ότι η επωνυμία είναι πολύ δύσκολη. Απλά εμείς έχουμε εκτεθεί σε δημόσια κριτική με την επιλογή μας να ασχοληθούμε με τα κοινά. Ακόμη φίλε μου καταλαβαίνω ότι μπορείς να ζητάς από τους άλλους να εκφράζονται επώνυμα αλλά και εσύ εκφράζεσαι ανώνυμα και το καταλαβαίνω εν μέρει. Ειδικά όταν η αποψή σου είναι αντίθετη σε ότι εκφράζεται. Μεγάλα όνειρα και προσδοκίες έχουμε πράγματι γιατι πιστεύουμε ότι με μικρό κόστος μπορούμε ως κοινωνία και να χαιρόμαστε μια ομάδα στην πιο υψηλή κατηγορία σε συλλογικό επίπεδο και με παιδιά από την περιοχή μας στο μεγαλύτερο ποσοστό. Αυτό δεν σημαίνει αποκλεισμός άλλων επιλογών και δράσεων. Εμείς θέλουμε να συμβάλουμε στο κομμάτι που μας αναλογεί σε κάτι αξιόλογο και σε κάτι που μπορούμε να υπερηφανευόμαστε. Και έτσι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να εκφράσω την γνώμη μου για άλλα τμήματα αφού δεν γνωρίζω.

  16. Φίλε 23 Νοεμβρίου 2010 10:54 μ.μ. νομίζω ότι σου απάντησα γιατί την ίδια απορία είχε και ένας φίλος πιο πάνω για τον μέσο όρο ηλικίας την φετινή χρονιά. Έκανα λάθος. Απο 23.5 είναι 24.1 φέτος!! Πέρυσι όντως ο μέσος όρος ήταν λίγο μεγαλύτερος στα 28.

  17. Προς 24 Νοεμβρίου 2010 1:53 π.μ. Μέσα από την παρένθεση αντιλαμβάνομαι ότι η ειρωνεία έχει κυριαρχήσει απόλυτα. Δεν πειράζει. Ειλικρινά στο λέω. Η δημόσια επιλογή μου να εκτεθώ σε όποια ανώνυμη κρίση δεν με πειράζει αφού ήξερα από την αρχή ότι δεν θα συμφωνούσατε με την σκέψη μου και με τις επιλογές μου. Το κείμενο των δύο σελίδων όπως το αναφέρεις έχει να κάνει με την προτροπή ενός φίλου πιο πάνω για την συμμετοχή μας στα κοινά. Του θύμισα ή καλλίτερα του εξήγησα ότι είμαι στα κοινά είτε μέσω του αθλητισμού είτε μέσω της επιλογής μου το 2006 να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία.
    Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο που ξόδεψες για να μου τα ψάλλεις και ειδικά ξημερώματα.
    Να σε ενημερώσω και κάτι τελευταίο. Η διασημότητα δεν έχει να κάνει με τη χρησιμότητα.
    Ο σκοπός μου και ο σκοπός της έκθεσης μας στα κοινά δεν έχει να κάνει με ευχαριστώ ή με αλισβερίσι. Έχει να κανει μόνο και μόνο με την αγάπη μας για το Χάντμπολ.
    Όμως έχεις απόλυτο δίκιο ότι τα περισσότερα σχόλια δεν έχουν να κάνουν με τον κύριο τίτλο.
    Όπως και εσύ που ασχολήθηκες με εμένα και όχι με το να πείς ένα μπράβο στα παιδιά για την πρωτοβουλία τους. Αυτός ήταν ο μοναδικός σκοπός. Να αναγνωριστεί η πρωτόγνωρη απόφασή τους στα δικά μας χρονικά να καλύψουν την διαμονή τους και την διατροφή τους συμμετέχοντας στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που περνάει η κοινωνία μας και παράλληλα και το σωματείο μας.

  18. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι αθλητές και πολίτες αυτής της πόλης να τον σκέπτονταν οι κύριοι του Ποσειδώνα όταν ξεπουλούσαν μέσα σε μια νύχτα την θέση της μοναδικής ομάδας του δήμου μας σε μεγάλο σαλόνι αθλήματος ( Α1). Όταν είπαν περάστε στην Α1 στην ομάδα που την προηγούμενη σεζόν ( Αγρίνιο) είχαν ξεχάσει τους καλούς τους τρόπους και την φιλοξενία τους απέναντι στα κορίτσια μας που πάλευαν για την άνοδο τους. Όλοι όση ξέρουν, θυμούνται τι περάσαμε στο γήπεδο τους, όπως και όλοι στο Αγρίνιο μιλούν χαμηλόφωνα για το ύποπτο Deal. Την ιδία εποχή που ο Ποσειδώνας είχε πρόταση για συγχώνευση και συνέχιση της πορείας του από φιλικά προσκείμενο σύλλογο. Για να μην θυμηθούμε που πήγε το πριμ ανόδου που έδωσε ο Δήμαρχος την ημέρα της απονομής, όταν στο όνομα κάποιου τμήματος που κάποτε είχε μια αντίστοιχη πορεία που θυμούνται και δακρύζουν πρώην παίχτες νυν παράγοντες, μοιράστηκε σε τμήματα που δεν κατεβάζουν ούτε τον απαραίτητο αριθμό παιχτών για να συμμετέχουν σε πρωτάθλημα.

    Συγχαρητήρια στα παιδιά του Χάντμπολ.
    Την λύπη μου σε όσους θεωρούν έναν τέτοιο σύλλογο ισόβιο τσιφλίκι τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog