Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δραματικές οι εξελίξεις στο ΒΗΜΑ

- Advertisement -

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ,

αφού είναι πλέον οριστική η απόφαση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη για αναστολή της κυκλοφορίας του ημερήσιου φύλλου!
Οι διευθυντές των τμημάτων ενημερώθηκαν αργά το απόγευμα ότι το φύλλο της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, θα είναι το τελευταίο, ενώ θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία του διαδικτυακού “Βηματος” και του κυριακάτικου φύλλου!
Το άρθρο «Η δική μας κρίση», που υπέγραφε σήμερα ο Αντώνης Καρακούσης είχε προανναγγείλει τις ραγδαίες εξελίξεις, όχι μόνο στην συγκεκριμένη εφημερίδα, αλλά συνολικά στον χώρο των ΜΜΕ: «Ο Τύπος και συνολικά τα ΜΜΕ έχουν εισέλθει σε φάση πρωτοφανούς κρίσης, η οποία δεν μπορεί παρά να φέρει ανατροπές και μεγάλες αλλαγές»!
Αυτό που προέχει τώρα, έιναι η αντιμετώπιση της “επόμενης μέρας” και η απορρόφηση των εργαζόμενων στον ΔΟΛ ώστε να μη χαθούν θέσεις εργασίας!
 
Newsbomb

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ας κλεισουν οι δηθεν με κρατικες επιχορηγήσεις-διαφημισεις ενισχύσεις. ολο γλειψιμο και οι δικοι μας και οι δικοι σας.Το κακο ειναι οτι το πληρωνουν οι νεοι δημοσιογράφοι.Πρέπει σε μια χωρα 10.000.000 κατοίκων να έχουμε 30 εφημερίδες? δηλαδη εάν ειχαμε τον αριθμο των κατοικων της γερμανιας θα επρεπε να ειχαμε 240 εφημεριδες? αναλογικα το λεω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog