Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Ξαφνικός έλεγχος του ΣΔΟΕ σε μαγαζιά του Λουτρακίου

- Advertisement -

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη, που μας έστειλε μήνυμα πριν από λίγο τρείς γυναίκες από το ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος,
έκαναν ξαφνικό έλεγχο σε γνωστό μαγαζί του Λουτρακίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρείς αυτές κυρίες, θα μείνουν μέχρι τη Δευτέρα και σκοπεύουν να περάσουν από τα περισσότερα μαγαζιά στο Λουτράκι.

Δείτε το μήνυμα του αναγνώστη:

“Πριν από λίγο, 3 κυρίες, μπήκαν στην ταβέρνα …… και αφού έκαναν άνω κάτω το μαγαζί, αποχώρησαν λόγω κάποιας εορταζόμενης που παρευρισκόταν στο εν λόγω μαγαζί με παρέα”.

Για ευνόητους λόγους το όνομα της ταβέρνας έχει αντικατασταθεί από τελίτσες.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη"

    Δηλαδη τι καταγγελει ο τυπος;
    Που κανει το κρατος τη δουλεια του;
    Να κοβουν αποδειξεις να μην εχουν προβλημα

  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΟ ΣΔΟΕ ΑΛΛΑ ΕΠΗΔΗΣ ΕΧΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΙΣ 21.20 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΙΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΛΗ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟ ΣΤΟΥΣ ΡΡΡΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

  3. Ελλάδα ,αθάνατη…όταν δεν παίρνω απόδειξη,σημαίνει δεν θέλω το κράτος να πάρει έσοδα,άρα δεν θέλω Υγεία,Παιδεία,Σύνταξη…αλλά,το ξέρουμε το τροπάρι…να πάνε φυλακή αυτοί που τα κλέψανε…

  4. ΌΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΌΛΟΙ,ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΊΔΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΎ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ,,,,,ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΆΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗ Ή ΣΤΟΝ ΚΌΚΚΑΛΗ Ή ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΌΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΈΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΆΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΝΑ ΔΟΎΝΕ ΑΝ ΈΧΟΥΝ ΚΌΨΕΙ 1.2 ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ …ΑΡΕ ΞΎΛΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝΕ!ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ,ΧΊΛΙΑ ΜΠΡΆΒΟ!

  5. εισαι βαθια νυχτωμενος @5:18. Οσα και να παρουν απο τα ονοματα που αναφερεις ποτε δεν θα σωσει την οικονομια της χωρας.Το ξερουν και οι ισιοι το ξερουν και οι δημαγωγοι αυτο. Απο τους πολλους παντα θα τα παίρνουν.Λιγα αλλα πολυ περισσοτερα.Και στο φιναλε τοσο δυσκολο ειναι να εισαι σωστος στην δουλεια σου.Μαλλον φαινετε οτι πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο αφου ολοι εχουν βολευτει στην παρανομια και κανουν τσαμπα μαγκεσ τους εφοριακους. Εαν εισαι σωστος δεν φοβασε κανεναν ελεγχο απο κανεναν. Αλλα οταν υπηρχαν 5 καφε και οικονομουσαν άνοιξαν αλλα 60.Και τωρα τους τρωει η μαρμαγκα ολους μαζι.Οταν υπηρχαν 2 ταβερνεσ στο Λουτρακι και δουλευαν πανικοβλητοι άνοιξαν αλλες 20.Τωρα κλαινε και οι 22 μαζί γιατι δεν εχει κοσμο.Αφου ο κοσμος ειναι δεδομενος.Αφου ο κοσμος ειναι συγκεκριμενος.Και αυτος που τρωει έξω αλλα πλέον και αυτός που τα οικονομικά του του επιτρπεουν να φαει έξω.Αλλα οι αποδειξεις είναι άλλο θέμα.Πρεπει να κοβονται γιατι ο ΦΠΑ ειναι ενα ποσο αξιοσέβαστο που πρεπει να αποδειδετε στο κρατος για να μπορει να καλυψει ανάγκες. Αυτο ομως δεν συμβαίνει γιατι εμεις ειμαστε ολοι ΦΙΛΟΙ.Ωραιοι φιλοι ειμαστε. Οταν δε νσου κοβει αποδειξη το μαγαζι …ο φίλος σου δεν σε κλέβει εκείνη την ώρα? Δεν σου εισπράτει 11% ΦΠΑ στο σύνολο. Αυτο το αποδίδει πουθενά??ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. Ωραιους φίλους έχουμε.Το ιδιο και στον καφε και στις όποιες αγορες κανουμε.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ??

  6. Οι πολιτικοί πρώτα θα πρέπει να διορθώσουν τη δημόσια εικόνα τους. Μετά πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κατασταλάξουμε σ'ένα σταθερό φορολογικό σύστημα. Και μετά πάμε να φτιάξουμε τη φορολογική συνείδηση του πολίτη.Έως τότε όλοι θα συμπεριφερόμαστε ως καθημερινοί μικροαπατεώνες. Όχι από μαγκιά. Από ανάγκη για επιβίωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog