Αποφασισμένος να έμενε στον Παναθηναϊκό ακόμα και εάν χρειαζότανε να παίρνει τον μίνιμουμ μισθό που προβλέπεται για ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, δηλαδή… 1.050 ευρώ, ήταν ο Σίντνει Γκοβού. Ο Γάλλος σταρ των «Πράσινων» παραχώρησε συνέντευξη στην «L’ Equipe» και μίλησε για την περιπέτειες του στην Ελλάδα, στην οποία δεν ήρθε για να κάνει …ληστεία. «Τιμωρήθηκα με πρόστιμο επειδή βγήκα έξω μετά από έναν αγώνα. Νόμιζα πως επιτρεπόταν κάτι τέτοιο, αλλά μου είπαν πως όχι. Όλα τα άλλα, ότι έχασα προπονήσεις ή ότι οδηγούσα μεθυσμένος, είναι αηδίες. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, αλλά πριν τον τραυματισμό μου όλα πήγαιναν καλά. Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια με αυτά που έγραψαν και αυτό προκάλεσε προβλήματα στην οικογένειά μου.

Είπαν ακόμη ότι χτύπησα έναν άνθρωπο με μηχανή, ενώ αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι σταμάτησα για να τον βοηθήσω. Όταν με αντιμετωπίζουν σαν αλκοολικό, σαν να σκότωσα κάποιον, τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν μπορείς να παίζεις για δέκα χρόνια σε μία ομάδα σαν τη Λιόν αν δεν αξίζεις.

Δεν θα έπαιρνα σε καμία περίπτωση τα λεφτά και θα έφευγα σαν κλέφτης. Έχω όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχω εδώ.

Έτσι είπα στη διοίκηση πως θα μπορούσα να μείνω και με τον μίνιμουμ μισθό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, 1.050 ευρώ, έχοντας μπόνους στο τριετές συμβόλαιό μου. Ήθελα να δείξω ότι δεν ήρθα εδώ για να κάνω ληστεία ή να χαλαρώσω, όπως κάποιοι έχουν πει. Δεν είναι αλήθεια. Έχω ακόμη φιλοδοξίες. Θέλω να δείξω ποιος είμαι».

theplayer.gr