Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Όρκος πρόκρισης

- Advertisement -

Όρκο πρόκρισης έχουν δώσει όλοι στον Άρη, ενόψει του αποψινού (20:00, ANT1) «τελικού» με την αδιάφορη βαθμολογικά Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με νίκη επί της νορβηγικής ομάδας, οι «κίτρινοι» θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League, αφήνοντας, μάλιστα, εκτός συνέχειας την κάτοχο του τίτλου, Ατλέτικο Μαδρίτης! Στο 4-4-2 έχει καταλήξει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίζονται αποφασισμένοι να πετύχουν… τρίποντο και να συνεχίσουν την απίθανη πορεία τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι τέτοια η… κάψα των «κίτρινων» ποδοσφαιριστών, που στις τελευταίες προπονήσεις και ειδικά σε αυτή της Τετάρτης… έπεφταν κορμιά!

Ο τεχνικός του Άρη -σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις- προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το αγαπημένο του 4-4-2. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σηφάκης. Ο Νέτο θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Βανγκέλι το αριστερό, ενώ στο κέντρο της άμυνας πρόκειται να ξεκινήσουν οι Κουλουχέρης και Λαζαρίδης. Φατί και Τόχα θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, ο Χαβίτο θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενδρινός αριστερά, ενώ οι Κόκε και Τσέζαρεκ θα είναι το επιθετικό δίδυμο. Ο Κροάτης έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στις τελευταίες προπονήσεις και φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Ρουίς. Απόντες για τους γηπεδούχους θα είναι οι Γκιάρο, Χουάνμα και Ναφτί.

Άξιο αναφοράς, επίσης, είναι και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για τον αγώνα κόντρα στη Ρόζενμποργκ. Όπως έγινε γνωστό μετά τη μεγαλειώδη νίκη επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη, αν οι «κίτρινοι» επικρατήσουν απόψε και πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση θα μοιραστούν έξτρα πριμ. Το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αγγίζει τις 200.000 ευρώ!

Σε ό,τι αφορά τους Νορβηγούς, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, καθώς δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Πάντως, ο προπονητής της Ρόζενμποργκ, Νιλς Αρνέ Έγκεν, πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Η Ρόζενμποργκ αναμένεται να παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα που επικράτησε το Σάββατο 2-1 της Χάιντουκ στο Σπλιτ. Σε διάταξη 4-3-3 ο Έγκεν θα χρησιμοποιήσει τους: Όρλουντ, Ντόρσιν, Λούστιγκ, Μπιέρσμιρ, Ντεμίντοφ, Χένρικσεν, Ανάν, Σκιέλμπρεντ, Μόλντσκρεντ, Γιάμτφαλ και Πρίτσα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπράατεν, Οβιάσου, Βάνγκμπεργκ, Βίνσνες, Άσεν, Μπακένγκα, Όλσεν και Ίβερσεν. Ένας από τους προαναφερθέντες θα μείνει στην εξέδρα για να προκύψει η 18αδα των πρωταθλητών Νορβηγίας.

* Κατάμεστο θα είναι απόψε το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς οι οπαδοί του Άρη… εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον αγώνα.

* Ο Αυστριακός Τόμας Άινβαλερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τoν αγώνα. Ο 33χρονος τραπεζικός υπάλληλος έχει βρεθεί άλλη μία φορά στο δρόμο ελληνικών ομάδων, καθώς στις 25/10/2007 διαιτήτευσε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αμπερντίν με 3-0 για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ρόλαντ Χάιμ και Κλάους Στράσερ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μάνφρεντ Κράσνιτσερ, ενώ οι δυο επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι ο Ρενέ Άισνερ και ο Χάραλντ Λέχνερ.

sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog