Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός

- Advertisement -

Mε τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου για τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με την ΑΕΚ και τους Άρη και ΠΑΟΚ, οι οποίοι, μετά τις θριαμβευτικές τους προκρίσεις στους «32» του Europa League, προσγειώθηκαν ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα. H ομάδα του Πειραιά, η οποία μετά τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου (0-1) κατάκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, κατάφερε να «αποδράσει» με τη νίκη από το «AEL FC ARENA», επικρατώντας με 1-0 της Λάρισας (αυτ. 36’ Κατσιαρός).

Με αυτό το τρίποντο οι «ερυθρόλευκοι», εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη γκέλα του «τριφυλλιού» και διεύρυναν τη μεταξύ τους διαφορά στο +5.

Αντίθετα, όπως προαναφέραμε με τον χειρότερο τρόπο κύλησε η 16η αγωνιστική για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ζενίτ, έχασε με 2-0 από τον Ηρακλή (41’ Ντάντι, 58’ Παπαστεριανός) στο «Καυτανζόγλειο» κι έτσι δεν κατάφερε να πλησιάσει στη δεύτερη θέση τον Παναθηναϊκό.

Με ήττες όμως συνέχισαν και οι εκπρόσωποι της χώρας μας στους «32» του Europa League. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Κέρκυρα (6’ Ιωάννου, 49’ Στολτίδης- 45’ Αθανασιάδης), ενώ ο Άρης έχασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0 (22′, 62′ Σουάνης) από την Skoda Ξάνθη.

Χθες ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα-σοκ (1-0) στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος χάρη σε τέρμα του Μόνχε στο 75’, «ανακήρυξε» πρόωρα πρωταθλήτρια χειμώνα την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Από εκεί και πέρα, ο Εργοτέλης συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και σημείωσε την τρίτη νίκη του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, χάρη σε τέρματα των Μπούντιμιρ (17’) και Βίσιο (85’) επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού και… στρογγυλοκάθισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα και ο Ατρόμητος, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης (0-0) στην Νέα Σμύρνη.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog