Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog, σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

- Advertisement -

Καλά Χριστούγεννα και τις καλύτερες ευχές μας σε όσους γιορτάζουν ονομαστικά. Και μην ξεχνάμε το μήνυμα των Χριστουγέννων: ΑΓΑΠΗ.

Ας δείξουμε όλοι εμπράκτως την αγάπη μας σε όλους και ειδικά σε όσους είναι μόνοι τους και σε όσους το έχουν ανάγκη. Μία ευχή, ένα χαμόγελο, ένα σφίξιμο του χεριού, είναι το λιγότερο που μπορούμε να δώσουμε.
Στις ημέρες αυτές, αλλά και στους δύσκολους καιρούς που έρχονται, η κακία ας μην έχει θέση στις καρδιές μας. Όπως λέει και ο Τάσος Λιβαδείτης: “Το βράδυ, έχω βρεί έναν ωραίο τρόπο να κοιμάμαι: Τους συγχωρώ έναν έναν – όλους”. Ας το πράξουμε και εμείς. Θα νιώσουμε την καρδιά μας, να γίνεται ανάλαφρη. Ας δώσουμε εμείς πρώτοι το παράδειγμα. Χρόνια πολλά και καλά! Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους. Ας ευχηθούμε η Ελλάδα μας, αλλά και όλοι εμείς να ζήσουμε καλύτερες ημέρες στα χρόνια που έρχονται.

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ότι γεννιέται φέρνει ελπίδα.
    Εύχομαι να φωλιάσει στην καρδία όλων μας και να ενεργοποιήσει τις χαμένες μας αξίες!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΣΕ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!
    ΠΟΠΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

  2. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ενεργοποιούμε συνειδήσεις και μυαλά χωρίς όμως να τα κατευθύνουμε. Ο χρόνος θα δείξει αν πράγματι μπορούμε να το κάνουμε με σωστό τρόπο. Όπως και να έχει, σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία!

  3. Να σαι καλά Πάνθηρα. Ο,τι επιθυμείς. Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να μας ευχαριστείς. Είπαμε, θέλουμε να γίνει το loutrakiblog μία μεγάλη παρέα. Και χάρη σε σένα και μερικούς άλλους, είμαστε κοντά σε αυτό που σκεφτόμασταν. Σας ευχαριστούμε όλους που συμπαραστέκεστε στην ιδέα και στην τρέλα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog