Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη

- Advertisement -

Τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται  προς τη Γη.  Το μεγαλύτερο από αυτά είναι 240 χιλιόμετρα πλάτος, τα  δύο άλλα  είναι μικρότερα.

Επί του παρόντος, τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα. Τα διαστημόπλοια είχαν εντοπιστεί από το σύστημα αναζήτησης HAARP.  Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι παρά εξωγήινα διαστημόπλοια και  θα είναι ορατά σε οπτικά τηλεσκόπια, μόλις φτάσουν στην τροχιά του Άρη. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί πλήρως  σχετικά με το συμβάν.  Τα διαστημόπλοια  θα φτάσουν  στη Γη τον Δεκέμβριο του 2012.  Η ημερομηνία της αφιξης του  εξωγήινου πολιτισμόυ φέρνει στης σκέψης μας το ημερολόγιο των Μάγια ,που λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;  Είμαστε μόλις νεοεισερχόμενοι  σε αυτό το τεράστιο και ανεξερεύνητο κόσμο του διαστήματος . Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί δίπλα στο δικό μας .

Για όσους γνωρίζουν Αγγλικά, επισκεφτείτε τη σελίδα:
http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο οσα γνωριζω, οι τυποι που καταφθανουν στον μιζερο και θλιβερο πλανητη μας, ειναι χορτοφαγοι. Οποτε ουδεν λογος φοβου, εγγυημενα δεν θα μας κατασπαραξουν. Εξαλλου εμεις σαν Χωρα, μαλλον θα εχουμε εξαφανιστει ( λογο ΔΝΤ )πριν την αφιξη τους, οποτε σκασιλα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. oi-oi! (sta ellhnika = geia sas filoi!). nam-nam tourou mpelek (sta ellhnika = erxomaste eirhnika). biri-biri-oust! ntin-ntin-kraf! (sta ellhnika = gamw to! mas katalavate!). grefa nazstra! (sta ellhnika = peiname polu!) ver tra liakopoulos, glempa nafra? ( sta ellhnika = milame hdh me to liakopoulo, eseis to xerete?) trampa jampe-xaqi (sta ellhnika = tha ta poume apo konta poulakia mou) \_//

  3. Ρε καλα οτι ερχονται τα τρια διαστημοπλοια που ειναι αυτη τη στιγμη στου διαολου τη μανα!!!
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ?!!!!
    Αντε ρε με τις σαχλες….τι να ερθουν να μας κανουν?…ωχου

  4. Απο ότι λέγεται σκοπός τους δέν είναι να μας φάνε.
    Το ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται μακριά για τα δικά μας δεδομένα, δέν σημαίνει ότι σε χρόνο μηδέν δέν μπορούν να μπούν στη γήινη ατμόσφαιρα αν το αποφασίσουν.
    Δέν θα μας φάνε , αντίθετα, θα μας προστατέψουν απο αυτούς που μας τρώγανε επι χιλιετίες.. Είναι απεσταλμένοι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός για να εντάξουν τους γήινους σ`αυτήν λόγω κοινής καταγωγής και συμπαντικής νομοτέλειας.
    Αυτά τουλάχιστον αναφέρονται απο πολλές ιντερνετικές πηγές και βιβλιογραφία τουλάχιστον 12 χρόνια πρίν.
    Εν πάσει περιπτώσει, τα περί 21 ή 22 Δεκ τρέχοντος, περιλαμβάνουν την έναρξη μιάς νύχτας με απόλυτο σκοτάδι και χωρίς ρεύμα που θα κρατήσει τρία σκοτεινά μερόνυχτα. Γεγονός ίσως άσχετο με εξωγήϊνους, αλλά πιθανή περίπτωση σχετικά με την ευθυγράμμιση του ηλιακού μας συστήματος με τον άξονα του γαλαξία. Καθαρά αστρονομικό φαινόμενο αλλά για 3 μερόνυχτα δέν θα έχουμε ρεύμα , οπότε το μόνο φώς που μπορούμε να έχουμε θα είναι απο αναπτήρες με πέτρα και όχι με σπινθήρα πιεζοηλεκτρικό, γκάζι , τζάκι ή σόμπα πετρελαίου ή ξυλόσομπα. Βράζεις και μιά μακαρονάδα για τα παιδιά σου.
    -Αν πάρουμε το ενδεχόμενο των εξωγήϊνων και την πιθανή προσγείωση και αποβίβαση εκατομμυρίων πάνω στον πλανήτη, παίζουν 2 σενάρια:
    1. Η γαλαξιακή αποστολή έχει σάν στόχο την προστασία των ανθρώπων της Γής απο τους εκμεταλλευτές της και την "άνοδο" Γής και ανθρώπων στην 5η διάσταση.
    2.Το ίδιο αλλά με τη διαφορά ότι στο τέλος θα επιζήσουν και θα ανέλθουν μόνο γόνοι συγκεκριμένης φυλετικής καταγωγής , ασχέτως χώρας διαμονής…, δηλαδή η επέμβαση θα έχει φυλετικό/γονιδιακό χαρακτήρα με άγνωστη την τύχη των υπολοίπων.
    Αλλά ας ασχοληθούμε με την καθαρά πλανητική διάσταση, και άς έχουμε μια πηγή θέρμανσης , just in case.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog