Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Είμαι ένα από τα αμούστακα παιδιά της πολιτικής και ανοίκω στον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη.

- Advertisement -

Προς τον κύριο Ηλιακόπουλο:

Κύριε Ηλιακόπουλε,

Είμαι ένα από τα αμούστακα παιδιά της πολιτικής και ανοίκω στον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη.

Αναμένοντας την απάντησή σας…έχω εκλεγεί ή όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι μας καταδικάσατε άδικα, αποκαλώντας μας πολιτικά αμούστακους. Είμαστε πολιτικά αμούστακοι, γιατί είμαστε καθαροί; Είμαστε πολιτικά αμούστακοι γιατί δεν τα έχουμε πάρει ποτέ; Ή μήπως γιατί δεν γνωρίζουμε πως γίνονται τα παιχνίδια κάτω από το τραπέζι; Από πότε κύριε Ηλιακόπουλε οι πολιτικά αμούστακοι, οι οποίοι ψηφίστηκαν βέβαια από τον λαό, είναι και πολιτικά άβουλοι; Εκτός αν τα βάζετε και με τους ανθρώπους που μας ψήφισαν στην άκρως δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Βέβαια, υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο: Να καταφέρεστε εναντίων του δημάρχου μας, Κώστα Λογοθέτη, γιατί αυτός ήταν που επένδυσε επάνω μας τοποθετώντας “πολιτικά αμούστακους” στο ψηφοδέλτιό του. Και ο Κώστας Λογοθέτης θα είναι αυτός που θα κρίνει ποιός θα γίνει αντιδήμαρχος και ποιός όχι. Όχι εσείς κύριε Ηλιακόπουλε. Όσα και να γράψετε, δεν μπορείτε να στερήσετε ούτε τις ιδέες, ούτε τα όνειρά μας για ένα δήμο πρότυπο. Προσπαθούμε τόσες μέρες να καταλάβουμε γιατί το είπατε αυτό. Γιατί μας χαρακτηρίσατε έτσι. Σας πληροφορούμε, λοιπόν, ότι το αμούστακο παιδί έβγαλε και γένια και νύχια και έχει πλέον δική του κρίση.

Αναμένοντας την απάντησή σας…

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα προτιμούσα να έβαζες και το όνομα σου από κάτω,για να μην υπάρχουν απορίες για το ποιός είσαι … αν αφήσεις στην άκρη την αγανάκτηση σου για τον χαρακτηρισμό ( κι εμένα θα με ενοχλούσε,αν ασχολιόμουν με την πολιτική και είχα εκλεγεί ),δες και την άλλη όψη του νομίσματος…είστε μια καινούρια δημοτική αρχή,με ανθρώπους άφθαρτους,που ασχολούνται πρώτη φορά με τα κοινά ( οι περισσότεροι ,τουλάχιστον ,από ό,τι έχω ακούσει )…υπάρχουν πολλές παγίδες και πολλοί καλοθελητές που σας περιτριγυρίζουν,για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους…ο δρόμος κρύβει πολλές παγίδες και θέλει προσοχή…εγώ,προσωπικά,σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα,για το καλό αυτής της πόλης…από σωτήρες χορτάσαμε,καιρός να δούμε εργάτες …

  2. αν ηξερε τι γραφει ο εσηεα…αλλα αντι αλλων..δινετε σημασια σε ξενους..ολοι αυτοι κανουν κακο στο δημο…αλλα γιατι τους διαβαζετε; εσεις τους δινετε σημασια.αλλα μολις παρουν κανα φραγκακι.κοτες..το γυριζουν το πραμα..αλλα εχουν δικιο πως θα ζησουν; κριση εχουμε.καμια θεσουλα,να βολευτουμε ρε παιδια.

  3. Πολύ γρήγορα το γύρισε ο Ηλιακόπουλος. Καλά αυτός δεν ήταν που έκανε αγώνα ενάντια στον Γκιώνη παρέα με τον Παυλίτο του (αυτόν δηλ. που έβριζε την προηγούμενη τετραετία και του έχει κάνει μήνυση και εκκρεμεί το δικαστήριο)?
    Καλά αυτός ο άνθρωπος αλλάζει τόσο γρήγορα που χάνεις επεισόδια και στο τέλος δεν ξέρεις τι του γίνεται!

  4. ψυχραιμια παιδια ολοι με το νεο δημαρχο και ναι γιατι οχι με τους αμουστακους γιατι και για αυτους που φερουν μυστακα λενε ..δεν ξερω αν το εχετε ακουσει ειναι και φερετζες του……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog