Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εγκαίνια σε Κολυμβητήριο και spa από τον Γ. Γκιώνη

- Advertisement -

«Διπλά» εγκαίνια θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Λουτρακίου –Περαχώρας, καθώς παραδίδονται δύο από τα μεγαλύτερα έργα της δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη:

το THERMAL SPA CENTER (Υδροθεραπευτήριο) και το Κολυμβητικό Κέντρου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Τα εγκαίνια του THERMAL SPA CENTER θα πραγματοποιηθούν στις 10 το πρωί, στο νέο κτίριο του Υδροθεραπευτηρίου, ενώ τα εγκαίνια του Κολυμβητικού Κέντρου Λουτρακίου θα πραγματοποιηθούν στις 12.30 μ.μ., στο κολυμβητήριο.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά πλάκα μας κάνουν? 4 μέρες πριν τη νέα δημοτική αρχή? Τι κόμπλεξ με τις κορδέλες είναι αυτά? Γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι τα έργα είναι των δημοτών και όχι των εκάστοτε αρχών και αρχόντων? Τι πρεμούρα είναι αυτή να κόψουν κορδέλες πριν καν περατωθούν τα έργα? Και ποιός θα πει ή θα λογοδοτήσει για το πλεονάζον κόστος των έργων? Και ποιός θα λογοδοτήσει για την παράδοση ενός κολυμβητηρίου ολυμπιακών διαστάσεων χωρίς κερκίδες? ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

  2. Σωστός ο Geo. Κανείς δεν μιλάει και όλοι νομίζουν ότι τους ανήκουν τα πάντα. Λες και το έκαναν με τα λεφτά του πατέρα τους. Ξυπνήστε πριν είναι αργά. Έτσι έγινε και με το ΔΝΤ και αφού δεν βλέπουν αντίδραση, κάνουν ότι θέλουν και συμπεριφέρονται όπως θέλουν.

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ….ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ….ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ….

  4. Ερώτημα προς Λογοθέτη
    Κε Δήμαρχε πριν στείλετε τον Κο Λόη να σας εκπροσωπήσει στα εγκαίνια του SPA, νομιμοποιόντας την παρωδία, φροντίσατε να μάθετε για την σωρεία καταγγελιών, που ποτέ δεν απαντήθηκαν απο τον Κο Γκιώνη, καθ' όλη την διάρκεια της προηγούμενης 4ετίας, μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο, για το ημιτελές εγκαινιαζόμενο έργο ;
    Γιατί ξεκινάμε με εκπτώσεις πολιτικής στόχευσης ;

    o αχρέωτος

  5. ΡΕ ΑΧΡΕΩΤΕ ΤΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ? ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΗΔΕΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ? ΞΥΠΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟΙ Η ΜΟΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΙ …..

  6. k.geo lipame pou tha sou to po alla prepi ektos apo asxetos kai animerotos exeis kani kai to pirotexnima politiki kouventa.min viastis na apantisis os sinithos skepsou ligo kai meta apantas giati san pola emathes kai san pola les se ena mina kai ola ayta xoris na exeis kai enimerosi opos lete dexia kai aristera apo ton kako gkioni.
    @pomlapi

  7. κανενα ρεπορταζ απο τα σημερινα εγκαινια εχουμε?
    επεσε καμμια ντοματα?
    μπααα.. που ντοματα με τετοιες τιμες…
    κανα μπινελικι μηπως? κατι τετοιο μου σφυριξαν..
    οτι επεσαν αρκετα γιουχα.
    αληθεια? ή μουφα η πληροφορια?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog