Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα εγκαίνια του Κολυμβητικού Κέντρου Λουτρακίου

- Advertisement -

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 70 άτομα στα εγκαίνια του κολυμβητηρίου που εκείνη την δεδομένη στιγμή οι εργάτες εργαζόντουσαν μέσα στον χώρο και η δημοτική αρχή έκανε Εγκαίνια?
    Τι να πω?? Ρεζίλικια και παλι Ρεζιλίκια.
    Μόνο να μου πεί ένας φίλος ή μια φίλη γιατι το κάνει και προκαλεί?? Για να αποδείξει ότι ειναι δικά του έργα?? Το είπα και σε άλλο σχόλιο στα προηγούμενα εγκαίνια.. γιατί τόσο πρόκληση? Γιατι τόσο πρόκληση?
    Αυτα είναι η χαρά του απόλυτου εξευτελισμού.
    Τόσα εκατομμύρια ευρώ σε έργα για να τα εγκανιάσει με τους εργαζόμενους μέσα??
    Τόσα εκατομμύρια ευρώ έργα για να τα εγκαινιάσει με 40 θεσμικούς παράγοντες και 10 φίλους?
    Κάνω λάθος?

    Ενας απλός αγανακτισμένος πλέον πολίτης.

  2. εξαιρετικές εγκαταστάσεις, μακάρι γρήγορα να προσελκύσει αθλητές από όλη την Πελοπόννησο. Ελπίζω η νέα δημοτική αρχή να έχει τον ορθό σχεδιασμό στον τομέα διοργάνωσης αθλητικών αγώνων στον τόπο μας και να κάνει το καλύτερο για τη νεολαία.

  3. ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΑΙ 40 ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ…ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ….

  4. Είναι ντροπή φίλε απλέ πολίτη που δεν παρευρέθηκε σύσσωμος ο Ποσειδώνας και ιδιαίτερα της κολυμβητικής ομάδας. Και μη βιαστείς να πεις ότι δεν το πληροφορήθηκαν γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς ήταν κάποιοι από τον Ποσειδώνα (Βλάσσης κ.λ.π) καθώς και κάποιοι λίγοι αθλητές. Κρίμα να απαξιώνουν κάποιοι τέτοια έργα μόνο και μόνο γιατί τα εγκαινίασε ο δήμαρχος που επί δημαρχίας του έγιναν.

  5. ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!!

  6. Φίλε 7:57 δεν ήταν οι μόνοι. Πολλοί θα ήθελαν να ήταν παρόν στα εγκαίνια αλλά εργάσιμη ημέρα και της τελευταίας στιγμής επιλογές το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο. Ντροπή δεν είναι μόνο ότι δεν βρέθηκαν τα άτομα που σωστά ανάφερες αλλά και πολύ κόσμος ακόμη.
    Η προχειρότητα της οργάνωσης φάνηκε στον κόσμο.
    Ο κόσμος ντρέπεται να συμμετέχει σε κομματικές εκδηλώσεις αφου πολύ εύκολα όλοι βάζουν ταμπέλες σε όλους. Και αυτο είναι για λύπηση.
    Όσο για τον φίλο 7:22 θα ήθελα να σου πω ότι δεν μου απαντάς σε κάτι απλά προσπαθείς να με μειώσεις και μάλιστα χωρίς να με γνωρίζεις. Να με μειώσεις με ειρωνεία και με υποκρισία. Αυτό δεν είναι επιχείρημα φίλε μου .Απλά είναι ο εύκολο τρόπος όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα και δυνατότητα λόγου.

    Τελικά ποιος θα μας πεί εάν με την εικόνα των εγκαινίων έμεινε ευχαριστημένος?
    Για τα αποτελέσματα δεν μιλάμε γιατί ήταν οικτρά αποτυχημένα.

    Ενας απλός πολίτης

  7. RE ANTE NA HATHITE POY EHETE MOYTRA NA MILATE GIA TO KOLIMBITIRIO TO KALITERO ISOS AYTH TI STIMI STHN ELADA MONO ESAS BROMAI EPIDI KAHTARISAN TO PATO TIS MEGALHS PISINAS POU EIXE SKONES APO TIN PROSFATH BROXI DEN BRISKETE TIPOTA ALLO OPOS OTAN MAS LEGATE OTI DEN EXEI KERKIDES ALLA OYTE APEXO DEN TO EXETE DEI ANAMASATE OTI SAS GRAFI O ;;KOYBADAKIAS''.

  8. aple politi afou exeis toso megali eyxeria logoy opos les!!!!(giati ego mono xoli kai zilia diakrino giati den bazis kai to onomataki soy apo kato gia na valoyme kai emeis to diko mas aki na doyme poso aplos politis eisai kai ta alla asta.gia na ta poyme eponima .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog