Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δήμαρχος… παραβάτης!

- Advertisement -

Το κακό παράδειγμα στους δημότες έδωσε ένας «τοπικός άρχοντας» καλλικρατικού δήμου της
Ηλείας.
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Ρεπόρτερ», η αστυνομία πραγματοποιούσε τροχονομικό έλεγχο (μπλόκο) επί της Πατρών – Πύργου, λίγα χιλιόμετρα από την Πάτρα.
Ένα λοιπόν από τα οχήματα τα οποία σταμάτησαν για έλεγχο ήταν αυτό του δημάρχου με συνεπιβάτη έναν δικηγόρο, επίσης από την Ηλεία. Αρχικά τους ζητήθηκαν –όπως προβλέπεται εξάλλου- τα έγγραφα του αυτοκινήτου.
Οι δύο άνδρες χωρίς καμία αντίρρηση επέδειξαν τα έγγραφα στους αστυνομικούς. Μέχρι εκεί λοιπόν όλα καλά. Μετά από λίγο όμως ξεκίνησε η περιπέτεια. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό του αυτοκινήτου (δικηγόρος) να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Η αντίδραση τους ήταν άκρως αρνητική καθώς όχι μόνο δεν δέχθηκαν να υποβληθούν στον έλεγχο αλλά πάτησαν το γκάζι και έγιναν καπνός.
Άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Ρ» διήρκησε αρκετή ώρα καθώς οι δύο άνδρες είχαν αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Τελικά αργότερα και αφού πρώτα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία με τους δύο άνδρες να οδηγούνται από τους αστυνομικούς στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Τελικά, οι παραβάτες αφέθησαν ελεύθεροι.
*zoogla

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog