Φωτογραφία της με άκρως αποκαλυπτικό μαγιό «ανέβασε» η Kim Kardashian στο Twitter. Η 30χρονη celebrity που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τα ριάλιτι, όχι μόνο έβγαλε τον εαυτό της σε σέξι πόζα, αλλά τη δημοσιοποίησε και στους έξι και κάτι εκατομμύρια θαυμαστές της που την «ακολουθούν» στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι του οποίο το πάνω με το κάτω μέρος ενώνεται με κορδονάκια έβγαλε όλες τις καμπύλες της στη φόρα. Με τα χείλη ζουμερά από το κατακόκκινο λιπ-γκλος,και με ένα ασημένιο κολιέ σε σχήμα καρδιάς στο λαιμό, η Kimαναρωτιέται σε υποσημείωση της φωτογραφίας: «μήπως είναι πολύ σέξι για να την “τουιτάρω”;».

Η πρόκειται περί ρητορικής ερώτησης του τύπου «ναι, ξέρω ότι είμαι σέξι αλλά θέλω να τ’΄ακούω κιόλας», η την Kim την έπιασαν και πάλι οι ανασφάλειες της, τις οποίες ουκ ολίγες φορές έχει παραδεχτεί στο παρελθόν, λέγοντας ότι αμφιβάλλει για την γοητεία της καθώς δεν θεωρεί τον εαυτό της και τόσο σέξι: «Είμαι πολύ ανασφαλής και πολλές φορές δεν μου αρέσει ο εαυτός μου» έχει πει.


Η φωτογραφία πάντως, άλλα «λέει»…!
*star.gr