Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η αλήθεια για το 13ο ζώδιο που αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα!

- Advertisement -

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “ανακάλυψη 13ου ζωδίου” το οποίο ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για τα ζώδια. Το pyles.tv, συγκέντρωσε όλες τις απόψεις και σας της παρουσιάζει.   Η θεωρία αυτή κάθε άλλο παρά νέα είναι αφού εδώ και χρόνια οι αστρονόμοι υποστηρίζουν ότι η ευθυγράμμιση των αστεριών με τη Σελήνη και τη Γη πάνω στην οποία έχουν στηριχτεί τα ζώδια, είναι λανθασμένη, οπότε ολόκληρος ο ζωδιακός κύκλος είναι λάθος.
  Πριν από λίγες ημέρες αστρολόγοι από τη Μινεσότα των ΗΠΑ ανακοίνωσαν την ύπαρξη 13ου ζωδίου που ακούει στο όνομα Οφιούχος και αλλάζει όλα τα δεδομένα! Κι αυτό γιατί, όπως μπορείτε να δέιτε στον πίνακα που ακολουθεί, με την προσθήκη του 13ου ζωδίου, αλλάζουν τα ζώδια που πιστεύαμε όλοι πως διαθέτουμε!
Ο νέος αστρολογικός χάρτης μετά την προσθήκη του Οφιούχου
Αιγόκερως : 20 Ιανουαρίου- 16 Φεβρουαρίου
Υδροχόος: 16 Φεβρουαρίου- 11 Μαρτίου
Ιχθύς: 11 Μαρτίου- 18 Απριλίου
Κριός: 18 Απριλίου- 13 Μαΐου
Ταύρος: 13 Μαϊου- 21 Ιουνίου
Δίδυμος: 21 Ιουνίου – 20 Ιουλίου
Καρκίνος: 20 Ιουλίου – 10 Αυγούστου
Λέων: 10 Αυγούστου- 16 Σεπτεμβρίου
Παρθένος: 16 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου
Ζυγός: 30 Οκτωβρίου- 23 Νοεμβρίου
Σκορπιός: Νοέμβριος 23 – 29 Νοεμβρίου
Οφιούχος: 29 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου
Τοξότης: 17 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Η άποψη των αστρονόμων για το θέμα
  Η ομάδα των αμερικανών αστρολόγων, στήριξε την νέα θεωρία της στην επιστημονική άποψη του  καθηγητή Αστρονομίας Parke Kunkle από το Τεχνικό Κολλέγιο της Μιννεάπολης, ο οποίος σε διάλεξη του εξήγησε ότι η θέση των άστεριών θα έπρεπε να έχει επαναπροσδιοριστεί στο πέραμα των αιώνων. “Το πρόβλημα είναι ότι οι θέσεις αυτές εντοπίστηκαν χιλιάδες χρόνια πριν και από τότε άλλαξαν. Αυτό σημαίνει ότι τα περίφημα “ζώδια” είναι ήδη έναν μήνα πίσω το καθένα”, δήλωσε και πρόσθεσε “Οι αστρονόμοι, που δεν φυσικά έχουμε καμμία σχέση με τους αστρολόγους, υπολογίζουμε εδώ και καιρό τον Οφιούχο ως 13ο αστέρι. Αν αποδεχτούν την ύπαρξή του και οι αστρολόγοι, αυτομάτως θα ομολογούν ότι τόσα χρόνια στήριζαν την ειδικότητά τους σε ένα λάθος”!

Το 13ο άστρο διχάζει τους αστρολόγους!
  Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι αστρολόγοι πάντως εμφανίζονται να διαφωνούν με τον νέο αυτόν πίνακα! “Ο Οφιούχος δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που λέμε αστρολογία. Δεν είναι αστρολογικό το θέμα! Εχει να κάνει με τα αστέρια- δεν είναι δηλαδή “ζώδιο” αλλά “αστερισμός”, δηλώνει ο διάσημος αστρολόγος και συγγραφέας Rick Levine. “Υπάρχουν 4 εποχές, η καθεμία με μία αρχή, μέση και τέλος. Αυτό αυτομάτως κάνει τα ζώδια 12. Δεν υπάρχει θέμα 13ου ζωδίου”, προσθέτει!
*pylestv

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog