Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Πρώτο Λιθαράκι για το Μουσείο Περαχώρας…

- Advertisement -
Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των «Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας» στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην προϊστάμενος του αρχαιολογικού μουσείου Περαχώρας, κ. Πρωτοπαππάς Σωτήριος.

 Μέσα σε ένα κλίμα θερμό ανάμεσα σε ανθρώπους με πραγματικό ενδιαφέρον έκανε μια σύντομη αναδρομή στην Ιστορία του 1ου Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, ένα από τα πρώτα, που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε στα αξιοσημείωτης σημασίας ευρήματα και χώρους καθώς και την σημαντικότητα  της ανάδειξή τους για την ιστορία και τον τόπο.
Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν την σύσταση του Συλλόγου «Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας». Τα πρώτα 30 μέλη είναι γεγονός!
Η αρχή έγινε απόψε, στην επόμενη συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011. Ελπίζουμε να αποκτήσει ακόμη περισσότερους φίλους!

-το loutrakiblog θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε γιατί το Μουσείο της Περαχώρας είναι κατά την γνώμη μας πολύ πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο έργο στον τόπο μας-Θεωρήστε μας ως το 31ο μέλος!
*dimotisloutraki

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog