Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κέιτ Μίντλετον: παραιτήθηκε για τις προετοιμασίες του γάμου της

- Advertisement -

Δύσκολη η δουλειά της νύφης

Η Κέιτ Μίντλετον δεν είναι πια εργαζόμενο κορίτσι! Η μέλλουσα πριγκίπισσα –όπως επιβεβαιώθηκε από πηγή του Παλατιού- εγκατέλειψε τη δουλειά της πριν τα Χριστούγεννα προκειμένου ν’αφιερωθεί στις προετοιμασίες του γάμου της, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Η Μίντλετον, εργαζόταν στην εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων των γονιών της, “Party Pieces”, και συγκεκριμένα στους τομείς website design, φωτογραφίας, μάρκετινγκ, και διοργάνωσης πάρτι. Έχοντας λοιπόν ν’ ασχοληθεί με το δικό της γάμο, και όχι με των πελατών της, το επόμενο διάστημα θα έχει να επιλύσει πολύ σημαντικά ζητήματα.
Πρώτα απ’όλα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν τελικά έχει βρει νυφικό. Επίσης, καλείται ν’αποφασίσει για διάφορα θέματα, από τη γαμήλια τούρτα μέχρι τις πορσελάνες και τα χρώματα στους φιόγκους με τους οποίους θα διακοσμήσει διάφορα πράγματα. Επιπλέον όμως, έχει να βοηθήσει και το μέλλοντα σύζυγό της ν’αποφασίσει για το εάν θα φορέσει στο γάμο τους, τη Royal Air Uniform, στολή που είχε φορέσει και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος στο γάμο του με τη Νταϊάνα.
Μέσα πάντως σε όλον αυτόν τον πυρετό προετοιμασιών, η νέα ένοικος του Παλατιού, θέλει -όπως λέγεται- να εκπλήξει ευχάριστα τους καλεσμένους της την ημέρα του γάμου της, δίνοντάς τους την αίσθηση ότι συμμετέχουν σε κάτι φρέσκο και νεανικό.

stylista.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog