Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίθεση στον Παπανδρέου από την ομάδα «Anonymous»

- Advertisement -

Άγρια επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου τόσο με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, όσο και αυτή της σοσιαλιστικής διεθνούς εξαπολύουν μέσω κειμένου που έχει δημοσιευτεί στο internet, το οποίο φέρεται να έχει αναρτήσει η ομάδα Anonymous.

Οι άγνωστοι συντάκτες ασκούν έντονη κριτική στην σοσιαλιστική διεθνή την οποία χαρακτηρίζουν χαρακτηρίζουν ως «(εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή”)», που είχε ως μέλη της τον Μπεν Αλί, τον Χόσνι Μουμπάρακ, ενώ σε αυτή παραμένει ακόμη Βενιαμίν Νετανιάχου.
Απευθυνόμενοι στον Γ. Παπανδρέου οι συντάκτες προειδοποιούν πως «θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
Η «Ανώνυμοι» έγιναν γνωστοί με τις επιθέσεις που πραγματοποίησε προς τους την PayPal, την Visa και της MasterCard, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το Wikileaks στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.
*newsday.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την Κυριακή 6/2/2011 και ώρα 20.00 ο συνδυασμός του Κώστα Λογοθέτη με Τους Πολίτες Μπροστά θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συνάντηση του μήνα όπως επίσης θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .στο Hotel Loutraki Palace

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog