Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που τώρα θα γίνει και σήριαλ. Όλα ξεκίνησαν όταν η 29χρονη Ελένη Δημητριάδη, απο τη Θεσσαλονίκη, πρώην υπάλληλος δημοσίου, ερωτεύτηκε μέσω internet τον Τούρκο υπαξιωματικό του στρατού Κοτάν Οζκιούρ.

 Πήραν την απόφαση να παντρευτούν αλλά η 29χρονη δεν γνώριζε ότι για να παντρευτεί μια Ελληνίδα με ένα Τούρκο στρατιωτικό, έπρεπε ο υποψήφιος γαμπρός να ζητήσει την έγκριση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι εφιάλτες και το κυνηγητό.

Σήμερα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της… Η Ελένη συμφώνησε με τούρκικο κανάλι, να μεταφερθεί η ιστορία της στην τηλεόραση. Επίσης κάνει ξεκίνημα και στο τργούδι στο πλευρό του ανερχόμενου Τούρκου ποπ σταρ Suat Ersoy.

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη, όπως τονίζει όμως δεν ξεχνάει ποτέ ότι ο εφιάλτης κάποια στιγμή θα επιστρέψει: ”Μέχρι στιγμής όλα καλά, τα δύσκολα θα αρχίσουν όταν θα ξεκινήσουν οι δίκες. Δεν χάνω όμως το κουράγιο μου. Ελπίζω ότι θα
δικαιωθώ”.

Η σειρά που βασίζεται στην ιστορία της θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο, ενώ η τούρκικη εταιρεία παραγωγής έχει ήδη έρθει σε επαφή με ελληνικό κανάλι που εξέφρασε το ενδιαφέρον να εξασφαλίσει τα δικαιώματα.

Ο ποπ σταρ Suat Ersoy, μίλησε στο περιοδικό ”Λοιπόν” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σταυρίδου για την συνεργασία του με την Ελένη Δημητριάδη. Οι δυο τους θα κάνουν συναυλίες. ”«Θα κάνουμε και συναυλίες με την Ελένη. Υπάρχει περίπτωση μάλιστα να πραγματοποιήσουμε κάποιες εμφανίσεις και στην Ελλάδα”,είπε
*zappit