Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι έγινε στο MadWalk χθες βράδυ

- Advertisement -

Ήταν κα-τα-πλη-κτι-κό!
Με μπλε μαλλί και εξώπλατο μπλουζάκι εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον πρώτο Madwalk που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην Ολυμπιακή εγκατάσταση ξιφασκίας στο ελληνικό!
Άφωνοι οι χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στην εκδήλωση είδαν τον τραγουδιστή να βγαίνει στην σκηνή για να τραγουδήσει το γνωστό ιταλικό τραγουδι parole, πάνω σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, με μπλε ελεκτρίκ κεφάλι και μία μπλούζα που άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης!

Η συνεργασία του με τους Deux Hommes, που επιμελήθηκαν την εμφάνισή του, είναι μια light εκδοχή, μπροστά στις φούστες και τα φτερά που έχει φορέσει στο παρελθόν, καθώς σύμφωνα με όσους τον έχουν δει στο κέντρο που εμφανίζεται φέτος κάνει τα ίδια και… καλύτερα!

Πλήθος αστεριών της μόδας αλλά και της μουσικής έδωσαν το παρόν στο πρώτο Madwalk by Vodafone, ένα πάντρεμα της μόδας με την μουσική, το οποίο διοργανώθηκε από το κανάλι Mad και μέρος εσόδων του οποίου θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα. Οκτώ σχεδιαστές παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, την στιγμή μάλιστα που στην σκηνή βρίσκονταν τραγουδιστές «πρώτης γραμμής». Κάθε τραγουδιστής ερμήνευσε το κομμάτι της επιλογής του, με ρούχο που είχε φορέσει από τον σχεδιαστή που επίσης συμμετείχε στο σόου και ένα ολόκληρο θέαμα στημένο γύρω από το μουσικό κομμάτι.

Παρουσιάστριες της βραδιάς ήταν η Τάμτα με την Βίκυ Καγιά. Τα fashion shows με τις συλλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011 των σχεδιαστών ξεκίνησαν με την απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή να βγαίνει στην σκηνή μαζί με τον αγαπημένο της σχεδιαστή και πολύ καλό της φίλο Βρεττό Βρεττάκο. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε ισορροπώντας πάνω σε μία τεράστια ντισκομπάλα την Αγγλική version του Όλο Λείπεις, «Ι Believe It».

Εντωπωσιακή ήταν η σύμπραξη των Onirama με την νέα κολεξιόν των Mi-Ro, οι οποίοι τραγούδησαν το καινούργιο τους τραγούδι Στη Χώρα των Τρελών, αλλά και το funky Word Up των Cameo.

Το Madwalk, όμως, επέλεξε και η Ελενα Παπαρίζου για να παρουσιάσει το νέο της κομμάτι με τίτλο «It’s over», με δημηιουργία του Απόστολου Μητρόπουλου.

Το show κορυφώθηκε με την παρουσίαση των ρούχων της Σήλιας Κριθαριώτη. Εκείνη την στιγμή στην σκηνή βγήκαν η Βίκυ Καγιά με μαύρο σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα (από τα λίγα μοντέλα στην χώρα μας που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ένα τέτοιο ρούχο) και τεράστια φτερά στην πλάτη, η Δούκισσα Νομικού με νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη,αλλά και ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς, σε μία θεαματική, εκρηκτική θα έλεγε κανείς εμφάνιση.

Οι υπόλοιπες συνεργασίες – «έκπληξη» ήταν αυτή της Ορσαλίας Παρθένη με τις Μέλισσες, του Γιώργου Ελευθεριάδη με τον Μύρωνα Στρατή και της Μαίρης Κατράντζου με τους Matisse.

Αψογα στημένη, τέλεια οργανωμένη, ήταν μια πρωτοποριακή εκδήλωση που έμεινε αξέχαστη στο κοινό που την παρακολούθησε από κοντά. Και του χρόνου!

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άφωνοι οι χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στην εκδήλωση είδαν τον τραγουδιστή να βγαίνει στην σκηνή για να τραγουδήσει το γνωστό ιταλικό τραγουδι parole, πάνω σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, με μπλε ελεκτρίκ κεφάλι και μία μπλούζα που άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης!
    ….τί χάσαμε…ευτυχώς που το έμαθα κι απέκτησε νόημαα η ζωή μου …

  2. Ο καθένας ορίζει πως αποκτά νόημα η ζωή του. Κάποιοι, πηγαίνοντας σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος και άλλοι κουτσομπολευντας με κακεντρεχή και αισχρό τρόπο ανθρώπους που ποτέ δεν τους ενόχλησαν επί προσωπικού. Κρίμα και ντροπή….

  3. α,αν ήταν φιλανθρωπική εκδήλωση καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος ,ζητώ ταπεινα συγγνώμη που δεν παρευρέθηκα…είδα και τις φωτογραφίες τώρα και το συνειδητοποίησα ότι έχω άδικο…την επόμενη φορά δεν την ξαναπατάω …

  4. Sienna,το post μου είχε να κάνει με την αντίθεση μου στο lifestyle…όχι με τον συγκεκριμένο ,προσωπικά,(λες και οι άλλοι είναι καλύτεροι…),ούτε για σένα…θα ήταν ασέβεια προς το πρόσωπό σου,δεδομένου ότι δεν είναι αναδημοσίευση,(μιά και δεν υπάρχει πηγή)…επομένως,θα ήταν σαν να προσβάλλω,προσωπικά και ενυπογράφως,την προσπάθεια κάποιου άλλου…καμία τέτοια πρόθεση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog