Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επικήρυξαν τον Παλαιοκώστα. Αμοιβή 1 εκατ. ευρώ

- Advertisement -

Με το χρηματικό ποσό του ενός εκατ. ευρώ επικηρύχθηκε ο Βασίλης  Παλαιοκώστας, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής και Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Το ποσό αυτό θα δοθεί ως χρηματική αμοιβή σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταζητούμενου δραπέτη.

Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα πριν ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, αποδίδοντάς του και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση για το δέμα – βόμβα που εξερράγη στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του Γ. Βασιλάκη, υπασπιστή του τότε υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η αστυνομία διαβεβαιώνει πως για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε αρχής και οποιουδήποτε τρίτου. Καλεί, τέλος, όποιον πολίτη  διαθέτει πληροφορίες, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, στα οποία εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

madata.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog