Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakilog το καρναβάλι Λουτρακίου θα είναι αντάξιο της φήμης που το συνοδεύει και θα διαψευστούν όλοι όσοι προεξοφλούν την αποτυχία του.
Στην επιτροπή λαμβάνουν μέρος από το Λουτράκι οι Γιώργος Δέδες(αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής), Χρυσούλα Παππά,Κώστας Σταυρόπουλος,Θανάσης Παντελέων,Κατερίνα Βλαχοδημήτρη,Ντίνα Μπεκιάρη και ο Δημήτρης Γλυκοφρύδης. Επίσης συμμετέχουν και 5 άτομα από τους Αγίους Θεοδώρους(δυστυχώς δεν καταφέραμε να μάθουμε ποιοί*) ενώ βοηθούν αρκετά και τα παιδιά από το Συμβούλιο Νέων του δήμου μας. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν το τριήμερο των Αποκρεών 5-6-7 Μαρτίου. Στόχος είναι από φέτος να μπουν οι βάσεις για να γίνει ένα διαφορετικό καρναβάλι και όχι ένα κακό  ‘αντίγραφο’ της Πάτρας. Στους Αγίους Θεοδώρους θα γίνει παρέλαση το Σάββατο 6 Μαρτίου και δεν αποκλείεται να γίνουν  κάποιες εκδηλώσεις και την Κυριακή. Αξίζει να τονίσουμε την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η επιτροπή ως προς τις χορηγείες που έχει συγκεντρώσει και ξεπερνούν τις 130,000 ευρώ! Tις επόμερες μέρες θα βγεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και όλα δείχνουν  ότι το πρώτο μεγάλο τεστ της νέας δημοτική αρχής του Κώστα Λογοθέτη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Δέδε θα είναι αρκετά επιτυχημένο, βάζοντας τις βάσεις για να ξεχωρίσει το καρναβάλι Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στο πανελήνιο έχοντας έναν χαρακτήρα που όμοιό του δεν θα υπάρχει..
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ….ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ……ΔΡΙΤΣΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ-ΠΟΛΥΖΟΥ ΧΑΡΑ-ΤΕΡΖΗ ΠΕΤΡΑ -ΠΑΝΤΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ…
-ευχαριστούμε τον/η φίλη για τα ονόματα των Αγίων Θεοδώρων