Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο νοσοκομείο έστειλε παππούς την εγγονή μετά από βιασμό

- Advertisement -

Σοκάρει η υπόθεση κακοποίησης ενός κοριτσιού από τον παππού του… το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας της βιαιότητας του άνδρα όπως και η ανοχή της μητέρας και γιαγιάς του θύματος.


Η 6χρονη (τότε) από τη Ρόδο όταν χώρισαν οι γονείς της έμεινε με τους γονείς της μητέρας στην περιοχή Ιαλυσός. Το 2001 όταν η μικρή ήταν 5 χρόνων εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τις φρικιαστικές πράξεις του παπού της και εκείνος έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό.

Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ζάλη και πόνο στην κοιλιά ενώ ο πατέρας απαίτησε να εξεταστεί η κόρη του ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ωστόσο, η μητέρα πήρε το παιδί με αποτέλεσμα να μη διενεργηθεί έρευνα. Μετά από περίπου ένα χρόνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα και οι γιατροί διαπίστωσαν πως το κορίτσι είχε πάθει «περιπρωκτικό άλγος».

Ο άνδρας κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 10 χρόνων ενώ πλέον –σύμφωνα με την Espresso- παραπέμπονται σε δίκη η μάνα και η γιαγιά του κοριτσιού για άμεση συνδρομή σε βιασμό και άμεση συνέργεια σε αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 10 ετών.

*24wro
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog