Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ συμμετέχουν με 80 δημιουργίες στην Ομαδική Έκθεση EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗ 2011

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάσθηκε  η Πανελλήνια Ομαδική Έκθεση ¨EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗ 2011¨  στην οποία εκθέτουν καλλιτεχνικές δημιουργίες (ζωγραφική-γλυπτική-αγιογραφία) στην  αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

             Μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου το φιλότεχνο κοινό της Τρίπολης μπορεί να απολαύσει τις 80 δημιουργίες που εκθέτουν οι 16 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση.
          Σκοπός του EPsilon Art Studio μέσα από τα “ EPsilon Art Festival 2011” είναι να δώσει βήμα να εκθέσουν τα έργα τους όσοι επιθυμούν , ανεξάρτητα του εικαστικού τους  επιπέδου. Xωρίς να  κάνει ηθελημένα , επιλογή των εκθετών σύμφωνα με την καλλιτεχνική τους αξία, τις σπουδές ή τις δράσεις.
            Παράλληλα, στόχος είναι να φέρει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη και να του δώσει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έργα διαφόρων επιπέδων.  Με την θέσπιση ενός τέτοιου Φεστιβάλ το ΕPsilon Art Studio στοχεύει να δημιουργήσει  προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού,  σε όλο το εύρος της έκφρασής του.
Στην EPsilon Art  Festival ΤΡΙΠΟΛΗ 2011 συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 3.  ΕΥΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 4. ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ, 5.  ΜΑΙΚ ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ, 6. AΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΜΙΡΑΝΤΖΟΥ,  7.ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,   8. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, 9.  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΑΦΕ , 10.ΕΥΗ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ, 11. ΜΑΡΙΑ ΡΕΛΛΙΑ, 12. ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ, 13. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΑ, 14. ΕΛΕΝΑ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ, 15. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, 16. ΜΑΡΙΑ ΧΩΡΕΜΗ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το  ωράριο της έκθεσης είναι κάθε απόγευμα 7-10.
Περισσότερες πληροφορίες στην ζωγράφο Εύη Παντελέων, υπεύθυνη Εικαστικού Φεστιβάλ
EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2011, στο 6977878481
και στο   www.loutrzogr.blogspot.com
                                                                                                                
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog