Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ένοχος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! Τέλος η πολιτική του καριέρα

- Advertisement -
Ένοχος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, με την καταδικαστική αυτή απόφαση να επιφέρει την έκπτωση από το αξίωμά του!

Ο κ. Ψωμιάδης είχε παραπεμφθεί σε δίκη και είχε κριθεί ένοχος πρωτοδίκως το 2009 για μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων που παρανομούσε κατ’ επανάληψη.

Το Πενταμελές Εφετείο δέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα και τον έκρινε ένοχο για παράβαση καθήκοντος, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 1 έτους με 3ετή αναστολή, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το αξίωμα του Περιφερειάρχη και θα τον αντικαταστήσει ο αδερφός του και αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης!

Ψωμιάδης: «Έδρασα καθ’ όλα νόμιμα, δεν είμαι ένοχος»

«Έδρασα καθ όλα νόμιμα. Ο νομάρχης βάζει την τελική υπογραφή και αφού πρώτα το έγγραφο έχει ελεγχθεί και εξεταστεί μέχρι να φτάσει στο γραφείο μου» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης στην απολογία του.

«Δεν έχω νομικές γνώσεις. Έβγαλα μόνο το γυμνάσιο γιατί οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με στείλουν στο πανεπιστήμιο. Έδρασα, αφού πρώτα συμβουλεύτηκα τον αρμόδιο αντινομάρχη και τον νομικό σύμβουλο της νομαρχίας» συμπλήρωσε ο κ. Ψωμιάδης αλλά δεν γλίτωσε τον «βαρύ πέλεκυ» της δικαιοσύνης!

Ο κος Ψωμιάδης επίσης, φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά, κάτι το οποίοι όμως, επισήμως τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το κόμμα της ΝΔ.  
 
 
star.gr
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αφου εβγαλες μονο το γυμνασιο ρε γραφικε αντε κανε καμια αλλη δουλεια! ηρωα των τιποτενιων και διευθαρμενε (και με την βουλα πλεον) πολιτικαντη!!!

  2. εσυ κυριε 4.33 πρεπει να ζεις αλλου…αν ειχαμε πολλους του γυμνασιου,δεν θα ειχαμε κριση..δυστηχως οι μορφωμενοι της βουλης μας εφαγαν,,,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog