Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα παιδιά του ΑΟ Ποσειδών στην Πάτρα

- Advertisement -

Η αυλαία των αγώνων στίβου, άνοιξε στις 19/03/11 με το διασυλλογικό πρωτάθλημα πολυάθλων στην κατηγορία Παμπαίδων Α – Πανκορασίδων Α (ηλικίες 14 – 15) στο προπονητήριο Λαδόπουλου στην Πάτρα. 
 Η ομάδα στίβου του ΑΟ Ποσειδών με 9 αθλητές και αθλήτριες έδωσε τις πρώτες εξετάσεις. Στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα, οι αθλητές καλέστηκαν να αγωνιστούν, ο καθένας σε 4 διαφορετικά αγωνίσματα, με πλήρη επιτυχία δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.
Μετά από μία εβδομάδα στις 2-3/4/11, άλλο ένα σημαντικό πρωτάθλημα είχε σειρά: Το διασυλλογικό παίδων – κορασίδων (16 – 17 ηλικίες) με δικαίωμα συμμετοχής και μικρότερων ηλικιακά αθλητών που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Έτσι, η ομάδα μας, με 12 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, έλαβε μέρος και αναμετρήθηκε με όλους τους συλλόγους της Πελοποννήσου – Ιωνίων νήσων (Κεφαλονιά – Ζάκυνθο και Δυτ. Στερεά Ελλάδα). 
Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αφού τα παιδιά του Ποσειδώνα, σαν παλικάρια, ρίχτηκαν στην αρένα του στίβου, υπερβάλλοντας εαυτό και γέμισαν με περηφάνια τόσο τους προπονητές τους όσο και τους γονείς τους.
Διακρίθηκε η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4x100μ. αγοριών κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η αντίστοιχη ομάδα των κοριτσιών κατέλαβε την 5η θέση, ενώ στα 100μ. και 200μ. κορασίδων κατακτήθηκαν ισάριθμα ασημένια μετάλλια και μάλιστα από την ίδια αθλήτρια. Στα 100μ. και 200μ. αγοριών, οι αθλητές του Ποσειδώνα κατάφεραν να μπουν στην πρώτη 10άδα, ενώ στο μήκος κορασίδων και παίδων, είχαμε εξαιρετικές συμμετοχές. Ο ΑΟ Ποσειδών, βαθμολογικά κατέλαβε την 14η θέση σε 42 συνολικά συλλόγους, με 37,5 βαθμούς, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι αποτελεί την καλύτερη ομάδα του Νομού.
Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές του ΑΟ Ποσειδών: Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Χριστίνα Γιώργη, Ουρανία Ιωσηφίδου, Ευαγγελία Αγά, Ξένια Ράμμου, Δήμητρα Φαρμάκη, Γιώργο Κόκκαλη, Δημήτρη Κουτσοδόντη, Στέλιο Βασιλειάδη, Κωνσταντίνο Βασιλείου, Βαγγέλη Γλυκοφρύδη, Γιάννη Ταμπούκο.
Εμείς, από την πλευρά μας, ευχόμαστε στα παιδιά της ομάδας του ΑΟ Ποσειδών, καλύτερη συνέχεια και πορεία στο διασυλλογικό Παμπαίδων Α – Πανκορασίδων Α, στις 18/04/2011 στην Τρίπολη.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog