Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άξιο τέκνο της τρόικας ο κος Μπεγλίτης!Υπογράφει την πολιτική του καταδίκη με την ”μανία” του να κλείσει το στρατόπεδο Κορίνθου!

- Advertisement -

Ξεσηκωμός» για το κλείσιμο του στρατοπέδου στην Κόρινθο! 

Οριστικά τέλος για το στρατόπεδο της Κορίνθου αφού αποφασίστηκε ότι θα βάλει λουκέτο! Είναι το θέμα το οποίο συζητιέται όσο τίποτα άλλο στην πόλη της Κορίνθου με τους εμπόρους της περιοχής να είναι κυριολεκτικά αναστατωμένοι και να αναφέρουν ότι αυτή η κατάσταση θα τους επιφέρει και άλλα προβλήματα στη συνέχεια.
Μάλιστα εκφράζουν ανοιχτά την αντίθεσή τους για τον τρόπο που χειρίστηκε το όλο θέμα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης! Αυτό συνέβη στο πεντάγωνο με απόφαση του Συμβουλίου Άμυνας. Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου στη Πελοπόννησο κλείνουν τα δύο μεγάλα στρατόπεδα υποδοχής και εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στην Κόρινθο και στην Καλαμάτα και παραμένει μόνο το στρατόπεδο της Τρίπολης,
Καταργούνται επίσης τα κέντρα Νεοσυλλέκτων : Το κέντρο Εκπαίδευσης Υγειονομικού στην Άρτα, το 625 Τάγμα Πεζικού στα Ιωάννινα, το κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας, το 557 Τάγμα Πεζικού στην Ξάνθη, το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, ενώ εφεδρικό παραμένει το Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι !
Το κλείσιμο των 10 συνολικά στρατοπέδων σε όλη την χώρα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηγεσίας του Υπουργείου , θα εξασφαλίσει 90 εκατομμύρια ετησίως.
Α. Κόρκας: «Είναι απαράδεκτο αυτό το οποίο συμβαίνει»
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου κ. Α. Κόρκας αναφέρει σε δηλώσεις του στην Korinthian news: «Είναι απαράδεκτο αυτό το οποίο συμβαίνει. Τα καταστήματα της περιοχής είχαν κάποια έσοδα από τους νεοσύλλεκτους. Δεν μπορεί να κλείνει ένα στρατόπεδο κατά αυτό τον τρόπο. Οι αρμόδιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν θα πω ποιος φταίει και αν ο κύριος υπαίτιος είναι ο Π. Μπεγλίτης για την εξέλιξη αυτή. Τονίζω ότι αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο»
Δ. Λάσκας: «Έκλεισε και ο τελευταίος πόρος εσόδων στους εμπόρους της περιοχής»
Ο πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου κ. Δ. Λάσκας αναφέρει: «Όπως σας είχα αναφέρει και την προηγούμενη φορά (ανάρτηση στην Korinthian news την 1η Απριλίου) πλέον έκλεισε και ο τελευταίος πόρος εσόδων στους εμπόρους της περιοχής.
Οι επιπτώσεις για τους εμπόρους από αυτή την αρνητική εξέλιξη θα φανούν πολύ σύντομα!
Το έχω ξανα πει ότι διαφωνώ με τη στάση του Π. Μπεγλίτη πάνω σε αυτό το θέμα! Θέλω να πω αναφερόμενος στον κ. Μπεγλίτη ότι επιτυχία είναι να …έρχονται οικονομικοί πόροι σε μία περιοχή και όχι να φεύγουν και αυτοί που έχουμε». Οι έμποροι της Κορίνθου αρχίζουν να τα… βάζουν με τον κ. Μπεγλίτη και να αναφέρουν ότι διαφωνούν ΑΠΟΛΥΤΑ με την στάση του πάνω σε αυτό το σοβαρό θέμα.
 Φυσικά δεν είναι μόνο ο κ. Λάσκας που έχει αυτή την γνώμη. Υπάρχουν πολλοί ακόμα επιχειρηματίες της Κορίνθου που διαφωνούν με την στάση του Π. Μπεγλίτη…
*korinthiannews

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο τελευταίος πόρος εσόδων για τους εμπόρους,πόσο κοστίζει στο ελληνικό κράτος,μπορούμε να μάθουμε ;;; …το στρατόπεδο έκλεισε,οι αξιωματικοί μεταφέρθηκαν σε άλλες περιοχές,άρα δεν αποδυναμώθηκε το στράτευμα…τί χρησιμότητα έχει ένα στρατόπεδο στην Κόρινθο,αντί,πχ,στον Έβρο ;;;

  2. αγαπητέ a.v, επαναλαμβάνεις το σχόλιο απορία που είχες γράψει και στην πρώτη ανάρτηση της είδησης πριν 5-6 μέρες. Είπα να μην απαντήσω τότε, όμως παρ' ότι φαινομενικά εκφράζεις λογική απορία και θέση, ότι τα στρατόπεδα θα πρέπει να είναι κοντά στα σύνορα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου ότι το στρατόπεδο κορίνθου από "νταν παπαντάν", ήταν κέντρο υποδοχής νεοσυλλέκτων και μόνο. Εδώ γίνεται το ξεσκαρτάρησμα για της μονάδες των συνόρων. Λογικότατο νομίζω. Περα απ' αυτό, η κατάργηση έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την εφαρμογή της κατάπτυστης δανειακής σύμβασης της σημερινής κυβέρνησης, που ουδόλως ενδιαφέρεται αν ολόκληρες κοινωνίες-πόλεις, χρόνια τώρα αναπτύχθηκαν και ζούσαν απο πόρους που με μια μονοκοντηλιά του συμπατριώτη μας υπουργού Μπεγλίτη, πιστού υπηρέτη της μνημονιακής πολιτικής, καταδικάζονται σε οικονομικό μαρασμό-αφανισμό. Εμείς οι Λουτρακιώτες δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε, ότι όταν μάλλον έδινε όρκους τιμής στου Κορίνθιους, ότι θα κάνει τα πάντα να φτάσουν τα όρια της Κορίνθου στον Ισθμό, (εις βάρος μας δηλαδή), μάλλον τους χρύσωνε το χάπι της οικονομικής τους εξαθλίωσης. Οι παρατρεχάμενοι του Μπεγλίτη, μεγαλοσχύμονες καρεκλοκένταυροι, τι στην ευχή συστήνουν στον υπουργό, με τι μούτρα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κορίνθου? Ο αγώνας μας θα εκφραστεί σε κάθε παρουσία του μνημονιακού Κορινθιάρχη υπουργού μας, που τον "ευχαριστούμε" εκ των προτέρων για την δυνατότοτητα της οικονομικής μας εξαθλίωσης.

    Γιάννης

  3. εχει ανοιξει πολλα μετωπα ο Κος Μπεγλιτης.
    που να δειτε το φρουτο που εφερε για προεδρο στη διωρυγα.
    εκει να δειτε τι εχει να γινει.
    τα εχουν παρει ασχημα οι ψηφοφοροι του.

  4. Γιάννη,από ό,τι θυμάμαι αυτή η ιστορία με το κλείσιμο των στρατοπέδων στα αστικά κέντρα έχει ξεκινήσει πολύ πριν την ιστορία του ΔΝΤ και του μνημονίου…από όσο ξέρω,πλέον το "ξεσκαρτάρισμα" (ειδικότητες κλπ),γίνονται στην μονάδα…έχεις δίκιο σε όσα λες,αλλά,προσωπικά,θα προτιμούσα να έβλεπα ένα νοσοκομείο ή ένα σχολείο στην θέση ενός παροπλισμένου στρατοπέδου…αλλά δεν είμαι πολιτικός…απλά την άποψη μου λέω…

  5. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ,ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ … ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ……..ΕΧΘΡΟΣ Ο ΛΑΟΣ ,ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΛΠ …….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ…..

  6. Ο Μπεγλιτης ανετα και παλι θα ειναι βουλευτης στις επομενες εκλογες. Ειναι προσωπικη επιλογη του Γιωργακη και κατα εντολη του, στο βαθυ ΠΑΣΟΚ,καταφερε να τον εκλεξει ανετα. Με χερια και με ποδια θα τον ξαναψηφισουν οι Κορινθιοι πασοκοι. Ειναι ατομο της απολυτης εμπιστοσυνης του Γιωργακη και για αυτο το λογο, τον εχει βαλει να κανει το μαντροσκυλο στον Βενιζελο. Εκτος του ελεγχου στον Βενιζελο, τι αλλο κανει ο Αναπληρωτης Υπουργος ? Τωρα σε περιπτωση που το ΠΑΣΟΚ δει πως πανε χαλια τα πραγματα στις δημοσκοπησεις, τοτε θα τον βαλει στο Επικρατειας και ετσι θα τον εκλεξει και παλι.

  7. ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ 7:34
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…
    Ο ΚΟς ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗΣ.
    ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ…

  8. ειναι ολοι αξιοι της μοιρα τους που πανε και τους ψηφιζουν…καλα να παθουν…οχι τα στρατοπεδα θα κλεισουν αλλα και τα σπιτια μας τα ιδια…να ναι καλα οι γλυφτες τους που θα τους ξαναβγαλουν…και οι καθε μουστακοφοροι βλαχοι συνδικαλιστες που τους εχει βαλει ο καθε μπεγλιτης στο ποδι του ταχα να διοριζουν κοσμο αριστερα και δεξια…ξυπνατε ρεεεεεε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog